Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

dikkat hız limitleri 78 e düştü

'Sohbet' forumunda usta şöför tarafından 18 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. usta şöför

usta şöför Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    bence eğliyet alma eğitim kursları hiç birşey öğretemiyor ve süreleri çok kısa bence en az 2 sene eğitim şart cezaları yükselticeklerine önce buna el atsınlar acemi sürücü yerine bilinçli sürücüler çıksın artık yollara

2. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hocam zaten yıllarca ehliyet aşkıyla yanıp tutuştuk 2 senede ne demek işi sıkı tutsunlargeçemeyene vermesinler ehliyetler bu kadar basit:)

3. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kusurlu sürücünün hatasından ehliyeti veren ve onu eğiten kurumda sorumlu olmalıdır.sürücü olmak belli bir zeka katsayısı gerektirmektedir. telefon konuşması yapacağım diye ölümcül kazalara sebep olan dangalakların çıktığı yolda; ben de gidiyorum, ekmeğinin peşindeki profesyonel sürücü de.bu işin sonu nedir o zaman.
    okullarda bana seker fabrikalarını ezberlettiler,şimdi hiç biri yok. trafik ve sağlık eğitimi ilk öğretim seviyesinde verilmeli ve görgü kuralları biraz öğretilmeli.yoksa vahşi bir topluma gidiyoruz.

4. usta şöför

usta şöför Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    aynen süpersin şiddetle sana katılıyorum sorumluluklarının bilincinde olsunlar yoldan geçene ehliyet veriyorlar hele o sınav müfettişleri 100 metre araç kullandırıyolar onay veriyorlar önceden ehlihet emniyetten alınıyordu ne usta şöförler 5 dosya yakmış ozamana göre bakarsak şimdi yeni eğliyet alan kişilerin yüzde sekseni 10 senede zor eğliyet alır durum bence okadar vahim
    Düzenleyen : usta şöför

5. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aynen size katılıyorum. Hız sınırları ile yanlış ve hatalı şeyler varsa tartışalım, ben buna katılıyorum. Fakat bir kural varsa, sen bunu bile bile çiğniyorsan, cezayı yiyince neymiş efendim "verdiğim para devlete zehir zıkkım olsun, bu devlette hukuk yok" falan filan diye konuşulmaya başlayınca insan sinir oluyor. Bakın İzmir Aydın otobanı ki takriben 120 km uzunluğundadır, hız sınırı 120 km ( toleransı ile yaklaşık130 kmdir). Ben bu hızla giderken yanımdan araçlar öyle bir hızla geçiyorki emin olun en az 200 km hızla. Şimdi bu insanlara ne demeli? Bu insanlar cezayı hak etmiyorlarmı? Peki bu insanlar cezayı yerlerken bu ödediğim para devlete zehir zıkkım olsun veya bu devlette hukuk yok deme hakları varmı? Ya da otobanda hız sınırını uyarak seyahat edenlerin hayatlarını tehlikeye atma hakkları varmı? Ben buna sinir oluyorum. 5-6 Ay önce Futbol Federasyonu Başkanı İzmir- Aydın otobanında "Selattin tünelinde" hız sınırı 80 km iken, Range Rover Jeep le 160 km hızla girip takla attı ve az kalsın öbür tarafı boyluyordu. Şimdi bu zatı muhtereme ceza verilmesin mi?

6. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    * Hız sınırlamasına karşı değilim. Şehir içi ve şehir dışı makul olduğu sürece hiç problem yok. Hız yapan da karşıyım. Bencilliğin alemi olamaz.!
    * Alkollü araç kullanımına kesinlikle karşıyım.(Az çok alkol bende kullanırım)
    Kişisel keyfle için karşındaki insanların haklarını ve *Kaderini değiştirmem hakkın olamaz.
    * Avrupa normları diye KURS denen bir şey çıkardılar!
    öyle yada böyle afedersiniz ama İSTİSNALAR dışında birer katil çıkarıyorlar. Bizim zamanımızda sen " iki yönlü yolda geri gelmen gerektiğinde nasıl bir yol izlersin " in cevabını bilmeyen ehliyeti alamazdı.
    Geri geri gidemeyen , sinyalini vermeyen, el freni çalışamsa dahi indirmeden kalkan,
    Herşeyden önce araca bindiğinde
    1.iç ve dış dikiz aynalarını, kontrol etmeden, kemerini takmadan, elfrenini indirmeden sinyalini vermeden aracını kaldıran EHLİYETİ ALAMAZDI!
    Şimdi! Ne girilmez levhasını, ne Stabilize yol hemzemin yol levhasını, nede anayol levhasını biliyorlar.!!!

Hızlı gidenler hiç darılmayın cezayı hak ediyorsunuz.

Hızlı/Cesur Şöför çoktur.
    Tecrübeli Şöför azdır
    HIZLI/CESUR ve Tecrübeli şöför YOKTUR
    Kızmayalım arkadaşlar kızmayalım malesef böyle.

Düzenleyen : Ogun

7. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    sen 16 yıllık ehliyetin varsa benim 20 yıllık ehliyetim var. Ve bu kepazeliğe kadar parktan dahi ceza yememiştim. Eğer konu başlığını takip edebildiysen senden başka bu saçmalığı savunan yok.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Bursayı bilmediğin belli oluyor. Şehirlerarası yolda 77'den ceza yazanında , bunu savunanında aklından şüphe ederim. Yada sende bu işten nemalanıyosun ,ya hukümet kollarına üyesin yada polissin yada polis akraban var.
    Burda kimse 90la 100'le 120ylesürülebilsin demiyor.77 yaa kıçıkırık 77 . Cam açıkken içeriüfürmez bile.Herşey apaçık ortada; Hükumetin Paraya ihtiyacı var Paraya !Onca maddi açığı , onca monte edilen kamera cihazlarının maliyetini ödetiyor! Kazaların asıl sebebi hız değil dikkatsizliktir. Önüne bakar, cep telle konuşmaz, şeritihlali yapmazsan şehirlerarası yolda 80 normal bir hızdır ! Başkasının hayatınıkastedecek olsak : ben 60 la adama-yayaya çarpsam ölebilir , 50 ile kafakafaya çarpsam yine ölüm olabilir ! Burada Duyguları suistimal etmeye çalışarak demagoji yapma !

8. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    suana kadar gordugum yollar ıcerısınde 2 tanesı basmaya cok musaıt aynı zamanda da radara gırmeye bırı bolu ankara yolu bırıde tekırdag ıstanbul bu ıkı yol muhetesem kaymak gıbı aracın ıbresını sona dayıyası gelıyor ınsanın ama acayıp radar var
    bu arada EĞİTİM ŞART...
    Düzenleyen : onur-d

9. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Evet hakkım var, asıl senin başkasının fikirlerini sorgulama hakkın yok !

Biz Ötv, Biz Kdv, Biz Gelir Vergisi , Biz MTV, biz Dünyanın en pahalıakaryakıt vergisini ,bizdünyanın en pahalıgümrük vergilerini ödüyoruz.Anlaşılan sen bunlardan muafsın.Habire bizi soyuna çevirenlerinin Avukatlığını yapıyorsun !Bu ülkede hukuk olsa adliye koridorlarını kan götürmez!Tutmuş 200 yapan adamla 78 yapanı aynı kefeye koyuyosan sana laf anlatılmaz zaten! Ben yukarıda saydığım tüm vergileriödüyorum, üzerine enayi yerine konup gözünün üzerindekaşın var dercesine140 liramı gasp ediyosa haram zıkkım olsun !

10. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    +1

11. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler: