19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

dikkat dikkat okuyun lütfen

'Sohbet' forumunda sea_demon tarafından 11 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. mujdat77

mujdat77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    müjdat soysal
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Çok geçmiş olsun, bu tür insanlar var olduğu sürece böylesine dolandırıcılıklar bitmeyecektir...

2. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kesinlikle expertizi veren firmayı mahkemeye verin. Mahkeme lehinize sonuçlanacaktır. Mahkeme sonucunu da basınla paylaşın. Sonra paşa paşa size yalvaracak ve tazminat alacaksınızdır...

Expertiz belgesini iyi saklayın :)

3. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Öncelikle geçmiş olsun. hem expertiz yaptırdığınız yeri hemde aracı satın almış olduğunuz şahsı mahkemeye verebilirsiniz sanırım. İyi bir avukatla görüşüp olumlu sonuç alabilirsiniz.

4. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ılk ekspertız raporu ve ıkıncı raporu saklıyoruz elımızde kanun gergını yapıcaktır fırmaya soyledık konustuk cuzı bır mıktar teklıf ettıler aracı bu fıaata alalım dıyolar :) komık sey ya ınsanı zorla bela sahıbı yapıyoşar arkadaslar bandırmada ıkamet edenınız varmı aracı satan sahıs bandırmadan bır sanayı esnafı kansız adam ınsanları kandırmak haram yemek neyse ALLAHın sopası yoktur.................saygılar

5. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    yazık hemde cok yazık. bencede satan adamıda, ekspertiz raporu verenidemaddi manevidava edin.

6. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    savcı bır arkadasımız var sagolsun ılgılenıyor kanunı yollardan geregını yapacagız ınsallah kımsenın yanına yaptıgı kar kalmaz bılırsınız herkese tesekkur ederım elımde bır sıhırlı degnek olsa pıyasadakı cevremızdekı kansızları yok ederım :) ama yok maalesef o kansızlarla yasamak zorundayız ıı geceler dılerım

7. psycho_mcs

psycho_mcs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Öncelikle cok gecmıs olsun inş mahkemeye davanızı actıgınızda karsı taraf ısın cıddıyetını anlayıp ona gore yaklasır yoksa davalarda uzayıp gıdıyor bu devırde...Bende yakın bir zamanda arac aldım ve sattım şunu farkettim ki araba yı goturdugunuzde herhangi bir ekspertize; bakıyor ediyorlar hoş da hatası varsada söyluyorlar ama cok bişi demiyorlar?? atıyorum arac gercekten pert yakın dostu olsa alma derler(belki)? ama sızı musterı gıbı goruyorlar ne satan tarafla nede alıcıyla aralarına gırmek ıstemıyorlar ıyı alırsanız sız bılırsınzı bız bunları soyledık alınmıcak bır yanı yok demeye getırıyorlar o yuzden gercekten arac alınacakken bu ısın bır ustasıyla gıtmek gerek yada en azından kendı ustanıza goturun ekspertızlere guvenmek ne kadar dogru bılemıyorum yalnız bu ıkı olayı 2 farklı ekspertizde yasadım...

8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Elimde servisin verdiği expertiz raporu varsa birde sigortadan aracın perte çıktığı tarihi belirten bir kağıt alıp hemen hukuki işlemlere başlarım.Satan adama yönelik değil,servisin expertizine yönelik bir dava olur...

Bence vakit kaybetmeyin kanıtlarınız ortada,%100 olumlu sonuç çıkacaktır.Araca sağlam diyen o servisin halini düşünemiyorum

9. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    "sonradan pert çıktı" tarzı konu başlıklarında, çoğu arkadaş 20-30 milyarlık mal alıyosun 80-100 TL'ye kıyda yetkili servisine götür diyolar haklı olarak. Ama gördüğünüz üzere yetkili serviste aynı şekilde mağdur duruma düşürebiliyor.

10. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    gecmıs olsun.Aracı sorgulatırken plakasından değiş,şasi nosundan sorgulatmak gerkiyor.Aracın kazadan sonra plakası değişmiş ise plakadan arama yaparak birşey bulamazsınız.En doğru yöntem aracı almadan bir kasko firmasına şasi nosunu vererek gereken bilgileri almaktır

Bu Sayfayı Paylaş