Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dikkaaattt

'Türkiyeden / Dünyadan Güncel Haberler' forumunda nahrom tarafından 28 Mart 2016 tarihinde açılan konu

1. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Bana saygısızlık yapsan güler geçerim ama devletime milletime saygısızlık yapıyorsun devletime katil damgası vruruyorsun ondan sonra kendine saygı bekliyorsun bu saatten itibaren kim hdp yi destekler ve katil devlet diye ima da bulunup söylerse senin gibi benden saygı beklemesin git sen desteklediğin hdp de siyaset yap burda değil benim için önce VATAN gelir gerisi tefarruattir sizin gibi vatansizlar vatan sevgisi nedir bilmez

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MSI bunu beğendi.
  2. xeonman58

xeonman58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    312
    Ad Soyad:
    Okan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Usta valla beynim yandi yazdiklarim arasinda ne hdp li oldugum ne kurt oldugum yaziyor. Ustam fikrini beyan et kimse hakkinda ahkam kesmene gerek yok.

LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SaMeTT bunu beğendi.
  3. nahrom

nahrom Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    orhan oral
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Arkadaşlar sözlerimi sakın farkli anlamayin..Ankara patlamasindan kac gun gecti..Millet normal hayatina döndü..Unuttu her zamanki gibi..Ama unutmayan hala ayni gerginlikte calisan ve calistirilan birileri var, kimmi? Polis teşkilati..Ankara emniyeti o gunden beri izinleri kapali ve 12/12 denen işkence sistemi ile çalışıyor..yani ya her gece geliyorsunuz yada hep gunduze geliyorsunuz...istirahat veya hafta sonu diye bir şey yok..yani tum kurumlarin eksikliginin suclusu yine polis oldu..bakin Ankarada her kosede bir ekip 24 saat duba koymuş uygulama yapiyor...peki baska ulkelerde ek goreve ek ucret verildigini biliyormuydunuz..polisin zaten gorevi diyenler olabilir..polisin dinlenmek ve senelik izin de ihtiyaci var...moralinin duzgun olabilmesi verimli çalışabilmesi. Icin..tabi yeni Emniyet muduru 12/12 yi severmis..Eski ortaçağ 12 eylul zihniyeti devam ediyor...Akrabalarimda en az 2 tane polis var o yuzden polisin halini bilin istedim..iyi aksamlar..

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

4. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,093
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Sevgili arkadaşlar konuyu ve fikirlerinizi baştan sına okudum , yaşınız müsait olmayabilir çoğunuzun , 70 li yıllarda bir sol terör örgütü vardı her yerde askerle polisle çatışıyordu o günün teröristlerini bu gün kahraman ilan edip anıyorlar, sınra 80 li yıllarda sağ-sol olayları başladı kırılan ülkemin gençleri oldu bu arada asala ermeni örgütü vardı her yerde diplomatlarımızı öldürüyordu sonra birden kayboldu baktık adı pkk olmuş , cnntürkte taha akyolun anlatımıyla belgesel 1919 1920 izleyince herşeyi anlıyorsun . İngiliz başbakanı okunuşuyla ( Çörçil) ne diyor Türkiye için " bir fidan gibi düşünün kurumayacak kadar sulayıp , dal vermeyecek kadar budayacaksınız" her halde bir şeyler anladınız , bu terör olaylarına sadece Türk-Kürt yada siayet penceresinden bakmayalım.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

xeonman58 ve abdullah3471 bunu beğendi.
  5. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Abı şahsen kendi adıma asla ben pkk olayina kürt terörü olarak bakmadım yanim da kürt kökenli meslektaşlarım var gözüm kapalı sirtmi dayarim keşke onlar gibi her kes vatansever olsa diğer bütün yazının altına imzamı atarım söylediklerine tamamen katılıyorum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş