Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Detaylı Iç Temizliğe Servet Ödemeyin

'Detaylı Temizlik' forumunda lucasgursaka tarafından 19 Nisan 2016 tarihinde açılan konu

1. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Geçen uzun yola gittim arkada oturanlar çikolata falan dökmüşler arka cama da film yaptırırken döktüğü köpük benzeri bir şey leke yapmıştı ben de az bir şey kosla döküp koltuğa yaydım sonra da aspirin döküp biraz bekledim daha sonra 2-3 kez temiz su ile duruladım ve koltuk tertemiz oldu. Detaylı iç temizlik biraz efor istiyor o yüzden hepsine bir anda girişmemekte fayda var parça parça yapılırsa fazla yorgun olmadığından daha özenerek yapılabiliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Settar_Han

Settar_Han Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    90
    Ad Soyad:
    İbrahim
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    @lucasgursaka bence birkaç farklı yerden daha fiyat alsaydın. Ben de geçen sene aracı ilk aldığımda yaptırmak istemiştim. 150 ile 400 lira arasında fiyat verenler oldu. Ben de en son mahallede yeni açılan oto kuaföre 150 lira gibi bir rakama yaptırmıştım. Profesyoneller hariç kendimiz yaptığımız temizlik onların yaptığının yanına yaklaşamaz. Özel deterjan ve makineleri var sonuçta.
    Bir de geçen rastladım, şehir fırsatları türünden sitelerde çeşidine göre 30-50-70-90 TL gibi rakamlarla kampanyalı temizlik fırsatları oluyor. Araştırılıp faydalanılabilir.

3. ok471

ok471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    cenk emre
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Fiat
    çiğköfteci iyi olmuş , resmen füldüm :)))))

Köksal bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş