Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Deneyiminize güveniyorum

'Starex Forum - Club' forumunda merikemal tarafından 24 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. scuderia

scuderia Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    sizin dediğiniz çift klima çift renk donanımı sanırım sadece svx modellerinde mevcut ama benim aracım fabrika çıkışlı 9+1 koltuklu hususi minibüs yani herhangi bir yanlışlık söz konusu değil...

2. merikemal

merikemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Bildiğim kadarı ile ve bu forumdaki arkadasların yazılarındanda yola çıkarak kesin ve net şekilde şunu söyleyebilirm fabrika çıkışlı orjinal 9+1 koltuğu olupta svx olmayan starex modeli yoktur.Ruhsatınızda 9+1 yazabılır fakat sonradan yapılmıştır ve ruhsata işlenmiştir.
    Orjinal 9+1 koltuklu starexler ister TCİ olsun ister CRDİ olsun çift renklidir ve çift klimalıdır.
    Yanlışım varsa arkadaslar düzeltsin..
    Düzenleyen : merikemal

3. merikemal

merikemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    şu konuda bilgilerini aktaracak bir tane starexci yokmu

4. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    İyi geceler...
    2005 model ve öncesi starex CRDİ'ler ile yeni modeller arasındaki yazılım farkı ifadesini Ankara'da bilgisine çok güvendiğim bir Hyundai ustasından (Mutlu usta Ankara Hyundai yetkili servisi) ve birkaç satış elemanından öğrendim. Onun dışında zaten resmi bir açıklama yok. Zira özellikle 2003-2005 yıllarındaki CRDİ'lerde tüketim artışları gözlemlenmiştir.
    Starex'in orjinal fabrikasyon minibüsleri CRDİ ve TCİ iki motor tipinde uzun şaseçift klimalı, çift renklidir. Onun dışında "orjinal" 9+1 tek klimalı tek renkli minibüs yoktur. Birçok starex sahibi, araçlarını sıfır km alırken panelvan olarak aldırıp, ruhsat işlemleri öncesinde koltuk koydurarak trafiğe çıkarmışlardır. Böylece araca "orjinal" fabrika çıkışlı 9+1 ifadesi kullanılmaktadır

5. merikemal

merikemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    işte aradıgım buydu çok teşekkür ederım tolgakmq suan tam bılınclıyım dıyebılırım tekrardan tesekkurlerrrrr

6. cbaytan

cbaytan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ben uzun şase VIP kullanıyorum ve çok memnunum, uzun şaseler göründükleri kadar uzun değiller aslında, yüksek oldukları için öyle büyük hissi uyandırıyorlar. Eğer sizde bimek alacaksanız kesinlikle çift klimalı CRDI SVX modelinden olsun, sadece ön klima arkayı pek etkilemiyor ayrıca SVX'lerin arka makası yolcuya göre ayarlamıştır, diğer modelleri arkada çok ağırlık yoksa yolcuları rahatsız eder. Birde otomatik olanları almayın, ani araç geçişlerinde, yani ani güç artışı istediğinizde, tehlikeli durumlarda kontrolu elinize tam olarak alamazsanız, birde otomatiklerin düz vitese oranla %10 daha fazla yaktığı söylenir. Bilginize

Düzenleyen : cbaytan

7. fazlı

fazlı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Otomatiklerin az yakanı var, çok yakanı var binbir çeşidi var.Hyundai firması GM'den alınma çok kaliteli ve ekonomik sürüşte sunan OW eloktronik şanzımanı kullanmakta ve sorunsuzdur. Bu şanzımanda mod seçeneği de bırakmıştır spor modda (power) çok yakabilir, NormalTCI modu ve HOLD modlarında OW açık olarak düz vites kadar ekonomi sağlarsınız. Ayrıca hassas kullanımla yani teknik kullanımla düz vites gibidir. Bir diğer konu;kısa (Space s) starex lerde kısa şaft, yani daha az yakar, Uzun şasilerde ise uzun şaft vardır, bu da güç kaybı, fazla yakar.

8. fazlı

fazlı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ayrıca araç sollamalarda düz vitese görede daha çok artısı ve ataklığı var sollamalarda bilakis kolaylık ve ataklık sağlar.Hiç sıkıntı yaşamadım , aksine şaşırtıcı roketleme var, süratte 200km' ye rahatlıkla ulaşır,sahil yolu (trb'da), sollamalarda problem yaşayanı da duymadım!!, yanıltmış olmayalım!

9. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Starex'in otomatiğindeki kickdown (roket) olayı süper motor da güçlü olduğundan çok etkili oluyor.

10. merikemal

merikemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ben otomatik çok yakacagını dusundugum için hic dusunmedım sureklı duz vıtes aradım ve 18.500 tlye aşağıdakı aracı almaya karar verdım bı terslık cıkmazsa alıyorum, şuan bu model ve fıyata otomatik vites secenegi baktım ama yok
    http://www.araba.com/3334439/Hyundai%20Starex%20CRDİ%208+1

Bu Sayfayı Paylaş