Tesadüfen uğradığım serviste Blue dct şanzıman için garanti kapsamında (şanzıman vites değiştirici ünite) yeni parça ile değişim kampanyası olduğu söylendi, ben şanzımanla ilgi bir problemin olmadığını söylememe rağmen servis danışmanı şanzımanın daha uzun ömürlü olması için parçanın değişeceğini söyledi ve bu gün değişim yapıldı.
Anlaşılan şanzıman üzerinde iyileştirme yapılmış bu da daha önce üretilen araçlara uygulanmış, kampanya değil yani. Hayırlı olsun.
Belirli seride olası arıza vardır belkide, ücretsiz değişim yapılmış. Bazı üstün alman teknolojisi araçlar gibi deneme tahtası yapmamışlar D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arayıp bilgi alınabilir ama sıkıntı çıkmadan araçların parçalarını değişmeleri güzel en azından çaba sarf ediyorlar...
bu konuyla alakalı birşey sormak istiyorum.geçen aracın sis farını yaptırırken o sırada yetkili bayiden bir abimle çay içerken dct ile ilgili muhabbetimiz oldu 252 km de bir i30 yolda giderken şanzıman kitlemiş bekle biraz almak için dedi fazla detayada inmedi bende üstelemedim.böle bir durum olabilir mi yani kitleme derken nası oluyor acaba ?
Merhaba, benim aracımda da (i30 crdi dct) düşük devirlerde hafif gaz verdiğimde bazen kısa süreliğine tekleme/titreme gibi bişey oluyor. şanzımandan mı kaynaklanıyor emin değilim. Vites değiştirici ünitede bir arıza olabilir mi sizce? Değişim yapılan servisi paylaşırsanız ben de telefonla sorayım.
Ben, atölye şefi ahbabımla sürekli iletişim halindeyim, her fırsatta DCTyi soruyorum. Sadece aşırı ısınmadan kaynaklı bekleme şikayetleri geldiğini söylüyor. Şimdiye dek, patlayan dağılan DCT duymadım dedi. Ama kendisi de tork konvertöründen yana (kişisel tercih/güven duygusu). Sanırım bu DCTnin tam olarak ne olduğunu anlamamız için biraz zaman geçmesi gerekiyor. Henüz kmler düşük araçlarda.
Servis olarak Ankara da Ata Hyundai' ye gidiyorum çokta memnunum aracıda ordan aldım. DCT şanzımandan, bugüne kadar satılan araçlarda en ufak bir sıkıntı yaşanmadığını geri dönüş olmadığını söylediler.Benimde bi şikayetim yok.
Çift kavramayi kullanmayı öğrenmemiz gerekiyor bayiler gerekli bilgiyi aktarıyor mu bilmiyorum. Klasik otomatik şanzıman gibi D ye alıp 2-3 saat köprü trafiğinde kalınırsa kavrama elbet ısınacaktir. Marka modele değil teknolojiye bakmak lazım. Uzun süreli beklemelerde N ye almalı mesela veya Ilk kalkışta ani gaz vermemeli. Az kullandım çift kavrama ama çok keyifli bir şanzıman. Ömrü de uzun olursa tadından yenmez. Hyundai'nin güzelliği 5 yıllık garanti. 5 yıl kafa rahat bir arıza vs ye karşı. Tapatalk
Bu forumda daha öncede hissettiğim ve dile getirdiğim FANATİKLİK, ne yazıkki insanları sanki yalancı pozisyonyna düşürüyor. Bakın siz bile, belgelemek durumunda kalmışsınız ne yazık ki Daha önce DCT şanzıman için servis kayıtları açıldığını vs söylediğimde de,özellikle sayfa yöneticisi ithamda bulunmuştu. Umarum bu yaklaşım bu forumda sona erer. Fanatiklik= Körlüktür