Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dayanamayıp Yine Motor Aldık :

'Sohbet' forumunda EmreFirat tarafından 8 Kasım 2017 tarihinde açılan konu

1. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Apartmanlarda büyük sıkıntı. Genelde büyük motoru olanlar otopark ile anlaşıyor yada garaj kiralıyor. Normal gündelik bir motorsa kapı önüne kilitliyor insanlar.

Benim evin garajı yok komşunun garaja çektim mesela.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. SeçkinTürk

SeçkinTürk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    110
    Ad Soyad:
    Seçkin Yaşar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Birden fazla kilit kullanıyor yada motoru araba garajına koyup, arabaları etrafına motor çalınamayacak şekilde koydurtuyolar(Komşulara falan).

3. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    hayırlı olsun iki teker şeytan işi derler aman dikkat Allah kaza bela vermesin inşallah

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Teşekkür ederim :) İrc lastikler kötü diyorlar ama bu sene bu 4. motorum hepsinde sonradan irc kullandım memnun kaldım diyebilirim yada limitleri dahilinde güvenli , şuan üstünde yanlış hatırlamıyorsam önde michelin city grip çift hamur lastik var , fakat arka lastik bridgstone 160 ebatında daha çok yol yapıp deneyemedim fena değil gibi baktım fiyatıda sadece arka lastik 700-900 civarı pahalıda ama sanki seneye yetişmeyecek gibi muayeneye bakalım napıcaz :) yağ pompasını servis ile görüştüm kontrol edilecek , ücretsiz değişim yapılacak eğer değişmemiş ise
    teşekkür ederim abi :) güvenlik daima herşeyden önce benim için hiç aklın kalmasın abi , kask, eldiven , mont dizlik olmadan çıkmam
    Sağol abi , bende arka lastik 160 ebatında bir fiyat baktım 700 900 tl arası , arabaya geçen sene 700 liraya 4 lastik almıştım :) Egzost şuan üzerinde tiger egzost var 1350 liraya taktırdığını söyledi sahibi , bugun akşam gidip orjinal egzostu felanda aldım nolur nolmaz muayeneden geçmez felan uğraşmayayım
    Teşekkür ederim abim , yer konusunda sıkıntı yok bizde o yönden şanslıyım. Şöyle tarif edeyim yumurta şeklinde elips düşün , yumurtanın çevresinde elips şeklinde apartmanlar yan yana dizili , ortasında okul var , apartmanların hepsi karşı karşıya denk geliyor. evin arka tarafı ise aile piknik alanı ve çocuk parkı büyükce bir alan , ben apartman kapısı yerine arka tarafa dolaşıp parkdan özel apartmanın bahçesine giriyorum , oradan apartmanın bodrumuna giriyorum bir üst katında da ben oturuyorum , artı bahçe kapısı olsun teller olsun kolayca hırsızın girebilceği yerler değil ben kendim 4 kapı açıyorum üşeniyorum girip çıkarken , kapıda bırakamazdım şahsen
    çok sağol abim
    abi önce ekipman sonra motor her zaman , zaten fiyatlar uçmuş en kötü giyilebilir kask 350 500 tl arası , aynı şekilde 4 mevsim mont ortalama 500 tl , dizlik 100 tl , eldiven 100tl derken 1.500 tl giyime gidiyor . Bende ilk çin scooter vardı , sonra pulsar almıştım 200ns , iki motor fazla yer kaplıyor diye çinli motoru satıp parasına hep ekipman dizmiştim kendime :)

amin çok teşekkür ederim abim , dikkatli olmak lazım hepsinde 2 yada 4 farketmiyor trafikte hata da affetmiyor malesef :/

<<bülent>>, Halil KURT ve abdullah3471 bunu beğendi.
  5. ibrahim81

ibrahim81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    ibrahim taner
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    bende son zamanlarda bu elektrikli motoru takip ediyorum biraz pahalı fakat ikinci eli uygun gözüküyor fakat toplam menzil 70 km kadar ve 45 km hıza kdar çıkabiliyor ev ile iş yeri git gel 10 km kadar oldugu için işimi görür diye düşünüyorum bakalım yaklaşık 1 sene kadar vaktim var bu ürünü kullananlarda uzun vadade ne sorunlar çıkıyor bunu takip ediyorum şimdilik

Bu Sayfayı Paylaş