Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dayak Yiyen Motorcunun Röportajı ( Video )

'Sohbet' forumunda EmreFirat tarafından 14 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

1. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Aslında burada ne motorcular suçsuz ne de otomobilciler kurallara riayet etmedikten sonra fark etmiyor hepsi aynı...tırcılarla kamyoncularda otomobilcilere kızıyor benim gıcık olduğum motorcuların"motorcuları farkedin"yapıştırması,
    UZ-AY' dan Gönderildi

<<bülent>> bunu beğendi.
  2. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    motorsiklet denilen araç bence trafiği rahat ettiren araçların başında gelir, nerede motorsiklet görsem boşluk bırakırım ki aynı şeritte de olsam yanımdan geçer gider çünki ama normal bir 4 tekerlekli araç olsa kapladığı alan yüzünden bunu yapamaz, ama otomobil yerine motorsikleti tercih eden bir sürücü zaten trafiğe verebileceği en büyük katkıyı vermiştir bence hemde hayatı pahasına, motorsiklet sürücülerine özel bir saygım var çünki yolculuk yapmak için hayatlarını otomobil sürücülerine göre daha fazla tehlikeye atarlar yani onları koruyacak bir kaporta ve şasi içinde oturmazlar vücutları aracın dışındadır ve eğer ki onlara otomobille çarparsanız emin olun sizin burnunuz bile kanamaz ama o adam çok kolay ölebilir ve sakat kalabilir

O yüzden motorsiklet görünce ben motora yolda yer açarım kardeş kardeş gideriz yolda zaten motorsiklet kendine ince bir aralık boşluk bulur gider. Trafik sıkışırsa aralardan geçebilir

Bizim altımızda motorsiklet olmayınca bilemiyoruz tabi ama otomobille giderken trafik sıkışınca arkadan gelip aralardan sıvışarak ilerleyen motorsiklet aralardan geçip gitme işini yapacak elbette çünki motorsikletin amacı bu, adam bu yüzden hayatını riske atan bu taşıta biniyor, bu kadar da olacak yani o zaman motorsiklet sıkışık trafikte gidemesin aralardan geçmesin nasıl olsa otomobil ile bizde ilerleyemiyoruz yol vermeyelim motorsiklete diye kompleks yapmanın önünü kesmeye çalışmanın manası yok. Bırakın gitsin :)

Birde motorsiklet ufak olunca trafikte sıkıştırmak otomobille arkadan dibine kadar girmek kolay ya onu da yapmak çok kötü arka tekerleğe dokunsanız adam düşse arabanın altına girse ölse yazık ki ölür yani birde motorsiklet üzerinde tek kişi oluyor ya hani inse sizi dövemez ya yok yok bence motorsiklete çatmak yersiz ve gereksiz birşey

Bu arada motorsiklet ile trafikte yol almışlığım asla yoktur hayatta hiç motorsikletim olmadı hatta nasıl kullanılacağını dahi bilmem yeminle ama bu yukarıda yazdıklarımı biliyorum

Yollardaki ahlak çok kötü hale geldi arabada uzun saplı güzel bir balta taşısam mı ? diye düşünüyorum artık, bende ara sıra baltayla gözüme kestirdiğim silahı olmadığını bildiğim efendi sürücülerin önünü kesip korkutsammı yani nedir bu memleketin hali? bu sürücüler nedir böyle geçen akşam yağmur yağıyordu farlar yolu zor aydınlatıyor elektriklerde kesik yol lambaları yanmıyor ama açmışlar beyfendiler arka sis farlarını ilerliyorlar hızımız 70-80km gidiyoruz, ben o sis farları yüzünden önümdeki aydınlatması yanmayan yolu görmeden 2-3km boyunca yol aldım sonra kaza oldumu vay dikkat etmedi alkol mü vardı hız mı yaptı bilmemne derler.

Allah sabredenleri sever, birde asla sinirlenmeyeceksiniz. Sinirlenmek yanınızda hazır bekleyen şeytanı harekete geçiren şeydir.

<<bülent>>, mirkan ve memin bunu beğendi.
  3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    en güzel örnek bu bence. eger o arabayı süren sıradan bir insan olsaydı o zaman o motorcuların gercek yüzü çıkardı abi.
    adam sağa girecek bir sekilde, ya hızlan ya da yol ver.
    benzer şeyi gecen yıl yaşadık, babam ana yola çıkarken sadece sol tarafa bakıyor haliyle tek yön bölünmüş yol, motorcu ters yönden gelip vuruyor. sonra bağırmaya başlıyor çıktığın yola bakmıyor musun filan, ben tam müdahale edecekken başka biri adama bağırmaya başladı, hem ters yöne girmişsin hem bağırıyorsun diye, baktım polis, görmüş kazayı. polisi görünce cengaver motorcu kuzu gibi oldu. tutanak tuttuk ama üstüne ceza filan yazdılar motorcuya.

<<bülent>> ve cenker_baba bunu beğendi.
  4. pixgen

pixgen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,224
    Ad Soyad:
    Sedat AK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Gerçek veya kuru sıkı olması eşit ihtimal. %50 kuru sıkı olduğunu umarak böyle bir kumara girişmem ben. Siz girişirseniz bilemem tabii.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Abi yorumları okudum hep senin yorumun bal gibi damlıyor valla :) Öyle güzel anlatmışsın ki tam yazacaklarımı söylemişsin. .
    Yani ikisininde zevki ayrı şimdi ben 20 25 bin tl verip araba almışım kendime iyi kötü şükür , e gitmişim üstüne 10 bin lira masraf edip motosiklet almışım demek ki bir amacım var yoksa gidip getz'i satıp bir tık daha iyi araba bakardım :) Ev iş 2.5 km . Araba ile sabah git 20 dk , akşam gel sitede park yeri yok yarım saat park yeri bulama . . E motorla gitsem 5 dk git , 5 dk gel garaja koy bitti . Amaçları çok farklı şimdi yazın bi kız arkadaşımla rivaya kampa gittim trafik kilit 4 saat buldu 1 gün kaçamak burnumuzdan geldi, şimdi motorla giderken iş çıkış saatimi diye bakmaya gerek yok motor yolunu buluyor gidiyor bir şekilde . Gel gelelim kuryelerden ben bile çekiyorum motosiklet sürerken , dibimde bitiyorlar bişeyler yapıyolar otobüs minibüs duruyor sağından geçmeler . Belli ki yolcu inecek oradan . .
    Herşeyden önce işte motora küçükten başlanmalı diyorlar çünkü sürücü trafiği okuması lazım , motor sürmek ver gazı git olmuyor aslında sanat gibi . Hani düşününce caddede giderken parkeden araçları kontrol ederek git kapı açacakmı açmayacakmı , öndeki yavaşladıysa büyük taşıtsa sollama kesinlikle ya önünden yaya geçer ya araca yol verir ama sebebi var mutlaka . Motosiklet kadar trafiği rahatlatan araç yokken değerleri pek bilinmiyor . Bunun sebebi sürücüleri aldığı sorumluluğunda farkında olmaması .
    Bende çok denk geliyorum 100 bin tl üzeri araç sahipleri genelde geçtiğimde keser sapı batmış gibi yol vermiyorlar hani yan yana duruyorum 20 cm sağ yap geçeyim ama yok beyefendi trafikte bekliyorsa gitmeye hakkım yok bende bekliycem ... Trafikte hoşgörülü oldukça herşey hallolacaktırda işte kurnazlıklarımız bitmiyor herkes çakala yattımı iş karışıyor . Ben en sağı kullanırım akar giderim , millet solda solu ben kapatıcam diye didişip duruyor bakıyorumda . .

<<bülent>> bunu beğendi.
  6. ozanoz93

ozanoz93 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    417
    Ad Soyad:
    ozan öz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    arkadaşlar hepimiz hergün trafikteyiz ama nedense motorcu arkadaşlar kendilerini dokunulmaz ve yol üstünlüğü var zanediyor şimdi size soruyorum sağ şeritesin ve yanında motor yolu diye bir yol yok değilmi ordan motorlu bir aracın gecme kuralıda yok adam gelmiş dayanmış arkana selektor korna yapıyor. olmayan yolda yol istiyor allah aşkına ben döverim. kardeşim herkez şeridinde gidecek yol musaitse sol şeride geçip sollayacak haketmiştir bu motorcu kesin.

<<bülent>> bunu beğendi.
  7. i20_Troy

i20_Troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    842
    Ad Soyad:
    Selim ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    En büyük sorun da bu zaten. C.B koruması bile bunu yaparsa...
    imam osurursa cemaat s.çarmış meselesi...

Birde diyorki arabaya vuruyor p...venk...

iyide sen c.b koruması mısın yoksa arabanın mı...

yav çağır trafik ekibini toplasın hepsini trafiği tehlikeye atmak, sürücüleri rahatsız edici davranışta bulunmak, göreve giden memurların işini yapmaktan alıkoymak, plakasız motor kullanmak ki evrak eksiği de vardır zaten vs vs. bir sürü sebepten kessin motorcuya cezayı... alsın altıntan motoru da... emin olun o zaman korumalar takdir edilirdi...
    açıkçası korumalar muhakeme etme yeteneğine sahip olmalı... ufak ufak çocuklara gençlere el kol hareketi, küfürler ben yakıştıramıyorum...

Hak edip etmemesi ayrı ama insan üzerindeki üniformanın ağırlığı taşımalı... ayrıca o esnada gerçekten acelesi var mı yokmu ? sorsan göreve gidiyorduk derler kesin... ama gerçekten görev mi yoksa dönüş yolu falan mı yani bir sürü çıkmaz sonuç...

neyse çocuklar nerdeyse bagajdan çıkacak silahlar ile taranacaktı... ucuz atlatmışlar... :))

<<bülent>> bunu beğendi.
  8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kurusıkı derken adamın kendisinden bahsettim.

cenker_baba bunu beğendi.
  9. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Benim de motorsikletim var 3 yıl önce aldım daha 2000 km olmadı, trafikte motorluya saygı yok, çok fazla sıkıştırıyorlar, araç olarak görmüyorlar, ben de o yüzden motora binmeyi pek tercih etmiyorum.. Video'da tahminimce eleman sol şeridi ortalayıp yavaş hızda gidiyor, döven tiplerden ülkemizde malesef çok fazla var. "hayırdır ooogliim" demesinden zaten nasıl bir kişilik sahibi olduğu arabadan iner inmez belli oluyor.. Ülkemizde yol kavgası yüzünden birbiriyle kavga eden, hatta öldürenler son zamanlarda daha da çok duyulmaya başladı sanki. Böyle tipler saldırırken mağdur boksör çıkıp hepsini patakladımı çok hoşuma gidiyor :D Keşke motorcu da boksör filan çıkaydı.. :)

10. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    bu video da dayak yiyen şahısın da aşağıda paylaşacağım video da ki karakterde bir insan olduguna eminim
    youtube de bunun gibi yüzlerce video var suçsuz yere insanları taciz edip aynaları vs kırıyorlar motorla araç arasında 100 metre mesafe var gidip adama sataşıyor görmüyomusun diye bana da denk geldi birtanesi böyle durduk yere yanımda kız arkadasım varken sataştılar ana avrat küfürü bastım yakalasaydım cinayet olacaktı o kadar söylüyorum

11. Knngks

Knngks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    607
    Ad Soyad:
    KENAN GÖKSU
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Utanmadan bir de bunu paylaşmış mı :)) Ben de mümkün olduğu kadar yol vermeye çalışıyorum. Ama düzgün kullananları %10 u geçmez. Kendisini geçmeyeyim diye önümde zigzag yapanları bile gördüm. Bir keresinde akşam seyir halindeyken sağa dönmek için sinyal verdim tam dönecektim bir yansıma gördüm. Adam yanımdan silme geçti. Işıkları yanmıyordu. Yolumu değiştirdim uyarmak için ışıklarda yanına yanaştım. Kardeşim bir bakar mısın farların yanmıyor seni farkedemedim sıkıntı yaşarsın diyecektim ki bana baktı kırmızı ışıkta bastı gitti:)) acayip bir psikoloji.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ersin ve getz34 bunu beğendi.
  12. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ARkadaşlar konu mahkemeye taşınmış araştırmalarıma göre umarım ağır bir ceza alır magandalar ders olur nitelikte hiç sanmıyorum ama . . .:)

gogo46 bunu beğendi.
  13. i20_Troy

i20_Troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    842
    Ad Soyad:
    Selim ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Motor kullananların çoğunda psikolojik sorun olduğunu düşünüyorum...

Bir eziklik bir itilmişlik bir dışlanma durumunda olduklarını düşündükleri için kendilerine ekstra haklar tanınacağını sanıyorlar...

Akli dengeleri kesinlikle bir çoğunun normal değil...

Yav aracın zaten küçük kütlen küçük seni insanlar zor algılar hele ki 2 teker üzerinde her an devrilip ciddi yaralanmalar olabilir bunun bilincinde bile değiller...

Tamam manyak sürücüler yüzünden belkide sıkıştırılıyorlar ama ben şu ana kadar normal motor kullanan sürücüye denk gelmedim...

Ancak ve ancak 50-60 yaşında fötür şapkalı, bıyıklı amcam varsa 40-50 km/h hızı geçmeden kullanıyor ışıklarda duruyor...

gençler ise hep serserilik peşindeler...

Yeni moda da kamera taktık bakın bize ne yapıyorlar... Yemezler... Sağda solda aracımın etrafında motorcu gördüğümde hemen uzaklaşıyorum... ne yapacakları belli değil...

14. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    deme öyle.yaş 41.
    13-14 senedir ist. trafiginde ehliyetli motorsiklet kullanıyorum
    psikolojik sorunum oldugunu düşünmüyorum. :)

<<bülent>>, i20_Troy, memin ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  15. cenker_baba

cenker_baba Guest

+1

16. i20_Troy

i20_Troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    842
    Ad Soyad:
    Selim ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    :)) Abi herkes için demedim zaten... Yazdığım gibi çoğunda sorunlar var... azınlık bir grup belli bir olgunluğa sahip kişilikleri oturmuş insanlar... Ama çok çok azı böyle...

17. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    boşver takma kafana

neyimiz normal ki :)

i20_Troy bunu beğendi.
  18. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yapma abim gözünü seveyim ver yansın etmişsin :) Eziklik yaşayacağım durum yok şükür ben genç yaşımda saatlerce çalışıp çabalayıp ayaklarımın üstünde durup kendi arabamı da almışım üstüne bir araba parasınada motor almışım yine eziklik duygum olsun :) Motosiklet sürücülerinin çoğunun akli dengesi yerinde fakat devletin akli dengesi yerinde değil . 17 yaşını doldurana motosiklet ehliyeti veriliyor . 17 yaşındaki çocuk daha ergen , akli dengesi yerine oturmamış gel gitli beyin . Trafiğin bilincinde değil , koltuğa oturduğunda üzerine aldığı sorumluluğun bilincinde değil , kanı deli akıyor... Normal böyle şeyler... Ben araçların sağına soluna arasına girmemeye özen gösterir , ışıklara riayet ederim. Zaten bir elde gaz fren , diğer el debriyaj , ayağın birisi vites diğeri arka fren el kol dolu . Otomobil sürenler daha tehlikeli hele otomatik vites :) Ben bugun işe giderken motorla 10mt kaya kaya durdum ama öndeki beyimiz ara yoldan ana yola girdiği gibi tek el direksiyon tek el telefonda aynalar iptal hiç umurunda değil görmedi bile :)

<<bülent>> bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş