Girdiğim her yükselti, çukurda devamlı çatirti şeklinde ön göğüsten ses geliyor. Malesef Türkiye sartlarida duzgun asfalt yok.Sanki cam çatırdıyor.arac 28000km de 2016 CRDi. fakat büyük trim sesi çok can sıkıcı.araci satma sebebi olabilecek gibi.ne tavsiye ederseniz? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam trim sesinden araba satılmaz ki. İşin ehli bir usta ile güzel bir yalıtım trim sesini keser. Araçların artan maliyetine karşı her geçen gün malzeme kalitesi düşüyor maalesef. az bir uğraş ile çözülmeyecek sorun değil Mi Max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, aracın sağ alttaki torpido gözü arkasindaki dashboard vidaları gevsemis .vidalar sıkıldı sorun çözüldü. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun çözülmüş ama ben yine de yardımcı olabilir birilerine diye yazayım. Sadece göğüsten gelen değil bütün trim parçalarından gelen ufal tefekmsesleri kesmek için würh ün sıvı silikon ürününü öneriyorum. İnternette uygulama videoları mevcut kapı daki trimler falan bizim araçlarda çok ses yapıyor ben keseceğine inanıyorum yaza çıkarken aracıma detaylı temizlik yaparken uygulayacağım.. iyi forumlar.
Malesef aracı 2 hafta kullandim. Tekrar catirtilar gelmeye başladı. Tam olarak sıkılan civatalarin yerini gösteriyorum. Tam olarak sorunu tespit edememekteyim. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracinizin servis bakimlarinda bosluk var herhalde . Niye garantiden soruna çözüm aramiyorsunuz ? SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslinda aracim 2017den beri servis bakımlı. Hatta en son (Kasım 19) gittiğimde bu şikayetini belirtmiştim. Bu civataları sıkmışlardı. Ses gene oldu. Ardından mahalledeki ustaya gösterdim oda bu civata gevsekmiş sıktım dedi. İlk birkaç gün ses kesildi. 2 hafta sonratekrar catırtılar gelmeye basladı. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz arabanın ön takımına ve amortisörlerine baktırdınız mı ? Arabanızda haddinden fazla mı vibrasyon var acaba ?
Accent blue arabalarda normalde de haddinden fazla vibrasyon var zaten Mi Max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yere yakın, suspansiyonlari sert ve Türkiye şartlarına uygun değil. Düz yol için( g.kore ) uygun olabilir. Neden Accent blueyi satmak istememin sebeplerinden biri. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
blue rusya için geliştirildi, korede hiç satılmıyor sanırım. rusyanın en çok satan modellerindendir. rusyanın da yolları bizimkinden kötüdür.