Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Çukurlarda amortisörden gelen sesler!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ugurdogan tarafından 16 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar şikayetçi olduğumuz salınım aslında son derece normal buna birşey dediğimiz yok. Sadece bu salınımlar sert bir şekilde oluyor.

2. erainy

erainy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Hocam bu Selahattin usta hangi şehirde, hangi sanayide acaba? Yazarsanız bizde gidip yaptıralım...

3. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçen hafta aracı servise götürdüğümde aracımla ilgilenen usta pirelli p6000 lastiklerin çok sağlıklı olmadığını, sert olmasından dolayı yol tutuşunun çok zayıf olduğunu belirtti. firmanın masrafları kısmak amacıyla bu lastikleri taktığını söyledi. yakıt sarfiyatının fazla olmasının bir sebebinin de lastikler olduğunu belirtti. usta lassa atracta lastiği önerdi. yumuşak bir lastik olduğu için yoıla tutunmasının daha iyi olsuğunu hem gürültünün hem de yakıt sarfiyatının azalacağını söyledi. ayrıca aracın sert lastiklerden dolayı sarsıntıdan meydana gelen saorunlarında azalacağını belirtti. amortisör lokurtusunun da gazlı olmasından kaynaklandığını belli bir müddetsonra kaybolacağını söyledi. yumuşak malzemeli lastiklerin amortisörlerden gelen sesleri en aza indirebileceğini belirtti. lastiğin fiyatılassa bayisinde 110 tl, serviste 125 tl. yumuşak lastik olarak başka önerebileceğiniz bir lastik var mı?

4. muratbaris37

muratbaris37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    221
    Ad Soyad:
    MURAT BARIŞ AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Abi ben bir buçuk ay kadar önce michelin energy saver aldım pirelliden sonra ilaç gibi geldi çok şükür tavsiye ederim. 4 tanesini 500 Tl'ye almıştım.

5. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    ben geçen yaz doğan slx'e tskmıştım 4 tane lassa atracta.10.000km kadar kullandım.doğanda zaten aşırı bir ses olduğu için yol sesi hakkında bir şey diyemem ama özellikle ıslak zeminde gerek kavrama gerek kalkışta tutunma konusunda zayıf geldi.atracta hakkındaki bilgim ve tecrübem bu.

6. mehmet 26

mehmet 26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 1 aydır kullanıyorum aynen dediğin gibi pirelliden sonra çok iyi geldi yol sesi yok denilecek kadar azaldı.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş