Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

CRDi Sabahları Calışmama

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda KH240 tarafından 24 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Bunun için motoru soğutmaya gerek yok, eğer işi biliyorlarsa ilgili sensörü gerekli ısıya düşürerek test edebilirler...neticede sensör motorun ısısını ölçüp beyne ikaz veriyor...

2. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    O zaman amatörce bi yorum da benden olsun ki amaç fikir alış verişinde bulunup paylaşımları arttırmak:)
    Bence, sıkıştırılan havanın ve yakıtın istenilen sıcaklığa ilk anda gelememesi. veya sensörlerden birinin ayarı bozuk. güneş altında kaldığında düzgün çalışmasının sebebi ise sıkıştırılan havanın ısısının yüksek olması. atmosferik bir durum yani. bu durumda ya sensör ya da ısıtma bujisi.

3. Misafir

Misafir Guest

Bu görevi "ısıtma bujisi" yapıyor zaten...

4. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    dolayısıyla ilgili pistonun yükünü diğerleri çekecek ve motor zamanla yıpranacak:(

5. Misafir

Misafir Guest

Onu da siz bulun...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

6. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    Bi araştırayım bakalım google dan:) Servise gitmemeye yemin ettim ilk bakıma kadar. Aslında ben oto teknisyeni olmak istiyordum ama olmadı:) Ek hobi olarak bu işi yapacam kurslara falan gidip.

7. mehmet

mehmet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm
    arkadışım crdi motorlar da rail sensörü var.
    benim starex de bahsetmiş olduğun sorun vardı ve sensör değiştirdikden sonra arac düzeldi.

hatta ben aracı sabahları çalışmıyordu hiç ama çalışdırıp servise götürdüğümdeserviste sorunsuz çalışıyordu ve herhangi bir zorun yok diyorlardı aracı bir gün orta bekledim ertesi gün gidip ustayla denedik araç çalışmadı sonra inandılar.

Bu Sayfayı Paylaş