Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

CRDİ motorun geç çalışması

'Accent Forum - Club' forumunda Gezgin_06 tarafından 14 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. zevallielci

zevallielci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bır turlu gec calısmayı engelleyemedık aku normal ısıtma bujılerı yenı takıldı

2. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benimkide geç çalışıyor :( kızdırma bujisi arızalı olunca bazı araçlarda gösterge panelinde arıza ışığı yanıp sönüyor, bizim araçlarda yokmu bu özellik..kızdırma bujisinin değişmesini kendimiz yapabilirmiyiz? kolaymı yani? aküyüde ölçtürecem, birde kış geliyor,antifiriz kontrolüde yaptırmak lazım...

3. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Bende Şu Anda Servislerde İndirim Var Verin Bir Servise Kışa Hazırlansın Aracınız

4. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    benim aracımda da aynı sorun var geçen gün 10000 bakımını yaptırdım ama düzelme olmadı kızdırma bujileride sağlam çıktı usta aküde sorun var dedi 72 amper akü gerekliymiş acaba geç çalışma sorunu düzelir mi akü değişince ?

5. scuderia

scuderia Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    marş motorlarının kömürüne baktırın sonuçta motoru asıl çalıştıran ekipman marş motorları bakımsız kaldıysa motoru gerekli şiddetle çeviremez...

6. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    teşekkürler cevabınız için ama sorun o da değil baktırdım çünkü akü değişince düzelme olmazsa ustayı dövmek zorunda kalabilirim :)

7. oktay78

oktay78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    admirelerin genel sorunu sanırım bu herkez bu konuda hemfikir sanırım hava soğuduğu zaman ilk kontak zor basıyor herhangi bi sorun olmamasına ramen bu böyle çevremde bu araçtan üç kişidede var hepsi öyle ikinci mesele stop ederken motorun sarsılması ile ilgi oda zannedersem turbodan kaynaklanıyor araçı durdurur durdurmaz stop etmemek lazım diye düşünüyorum lakin turbo pervanesi daha yüksek devirde döndüğünden kaynaklana bilir biraz rolantide bekleyince stop edince sılkeleme yapmıyor motor

8. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    evet bence de genel olarak bu araç böyle sanırım aküyü değişintirince bakalım nasıl olacak

9. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Akü Değiştirince Bişey Olmaz Mevcut Akünüzü Ölçtürün Sonuç Tatmin Etmez İse Zaten Yeni Akü Her Halükarda Gerekli + Birde 72 Amperlik Akü Oturmaz Admirelere 60 Amper idealdir

10. ESEN38

ESEN38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    87
    Ad Soyad:
    Rahmi Topal
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    bizim şirkette dört adet vardı dizel admira ne yaptılarsa problem giderilmedi ve hepsini sattılar toyota corolla aldılar bu dizel admiralarda kronik aküyle ısıtma bujileriyle boşuna uğraşıyorsunuz gibi biz şirket olarka altından kalkamadılar satıp kurtuldular..

11. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    bencede küçük gelecek orada ki yer, akü oturmayabilir, araç çalışırken akünün gücü düşüyor zaten değiştirmek gerekli kronik geç çalışmayı çözmesi pekumurumdadeğil artık..

12. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    dizel araç işte sorun açtımı çok nedenden dolayı kaynaklanıyor hepsine bakmaya veya değiştirmeye kalksak dünya para Allah iyi ustaya denk getirsin ama enjektörlere hiç bakım yaptınız mı
    gerçi geç çalışma sorununda bir çok etken var
    Düzenleyen : Dimitri

13. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    şu ana kadar hep dizel kullandığım için pek bilmem benzinliyi accnetten de memnunum şu an için bir sorun çıkmadı tek kusur marşa basınca 3-4 sn de alması

14. scuderia

scuderia Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    marşa basmadan 2 3 kere kontağı açıp ışıkların sönmesini bekleseniz belkide hava soğuk olduğundan tek seferde ısıtma bujileri yeterince ısıtamaz motoru bir kez değilde 2 3 kez ısıtıp öyle deneyin bakalım...

15. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Evet bunu denedim ama sonuç vermedi..

16. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim admire yazında aynı şekilde çalışıyordu :(((

17. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    peki nasıl hallettiniz sorunu?

18. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pardon yanlış yazmışım benim admire yazında öyle çalışıyor, yani problem çözülemedi :(

19. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD

Üstad senin motorda ben başka sıkıntılar sezinliyorum. Bence biran önce usta elinin değmesi lazım çalışma şekli hoşuma gitmedi o gün de söylemiştim. Aydınlar servisin yeri bir arka sokağa taşındı haberin olsun numaram vardı sende bayramdan sonra irtibatlaşabiliriz.

20. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Soysal kardeşimin tavsiyesi üzerine Aydınlar Hyundai ye gittim..öncelikle söylemeliyimki Osman-Adem usta pırlanta gibi insanlar. O kadar usta değiştirdim böyle alakalı ilgili insanlar görmedim. Evet geç çalışma problemine gelince... maalesef 3 silindirli admirelerin kronik sorunu olduğu kanısına vardım. Kızdırma bujilerini değiştirdim düzelmedi, Aküyü ölçtürmek için Osman ustanın oto elektrikçisine gittim, "Abi gerek yok ölçmeye, geçen geldi bi tanesi aynı şikayetten, değiştirmediğimiz parçası kalmadı dedi, Sıfır aküde bile geç alıyor marşı, Fabrikasyon hata var bu motorlarda dedi, marş motorunu, dinamosunu, kömürünü, ısıtma bujisini değiştirdik 1 sn farketmedi".. O esnada bir müşterisi geldi, aynısından varmış onda da, serviste 3 gün kaldı, araba akşama kadar çalıştı, bulamadılar , çözemediler sorunu, bir problem yok deyip geri gönderdiler dedi. Arabayı kışın kapalı garajda parketmeye çalış dedi ama nerde öyle imkan... En güzeli bunu satıp 4 silindirli era almak..soğudum arabadan... kışın çalışmaz, yazın hararet yapar...bu ne arkadaş yaaa...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

Bu Sayfayı Paylaş