Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Coupe FX

'Coupe FX Forum - Club' forumunda valerina tarafından 9 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    150hp..yeni tucsonda 150hp..motordaki tek farkın turbo nun oldugunu biliyorum..VGT değişken geometrili turbo koymuşlar..acaba bizim turbo bittiğinde VGT ile değiştirsek bizimkide 150hp olur mu..?

2. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Vgt ile bitmez sanırsam beyininede yazılım atılması gerekir. yapılmayacak şeyler değil ama emek ve sabır ister en önemliside para ister

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    haklısın ona görede yazılım gerek..yenileri 150hp 6ileri ama ekonomi vitesi olarak koymuşlar 6 vitesi..buda kamyon gibi sürekli vites değiştirmek demek..ben 5ilerisi 150hp olsun isterdim..

4. style plus

style plus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yusuf benim lagunada aynen öle kamyon gibi araba 2000 devirde vites istiyo bi ok çıkıyo göstergede

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bizim tucsonda öle abi.. 1.viteste 20 2.viteste 40 3.vitesde 55km hıza cıkman gerek fabrika verisine göre..

6. coupe 2..7

coupe 2..7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fabrika verisidir HYUNDAİ oyle uygun görmüş ve üretmiş boşverin gitsin siz tipe bakın varmı daha sınıfında böyle yakışıklı.

7. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    1.6 coupe yi tavsiye edermisiniz?

8. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    http://www.powertuning.com.tr/hyundai.html 113 bg tucsonu 132 bg yapıyorlarmış bir bak istersen.

9. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şu anda birçok araba firmasının 2.0 cc motorları 140-170 hp gücünde. Fx Coupe de ise 1.6 cc motorunda turbo yapılsa çok iyi olur kanaatimce. Benim anlamadığım Hyundai hep düz mantıkla aracların motorlarını üretiyor.

Yani şu X model Hyundai 1.6 cc ama gücü 140 hp diyece karacı yok. X Marka aracta 1.4 cc 140-170 hp.

10. fearless71

fearless71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla ben de 2008 1.6fx var bayada bi masraf ettim.Aracına iyi ve kaliteli modifiye işlemlerini yaptırırsan aracını 132-136 hp ye kadar çıkarabilirsin.Aracım şu an 133hp ama headers ından tut komple eksoz boruları,kaliteli bi son susturucu,profosyonel bir hava filtre kiti,chip uygulaması yaptırdım.Tabi biraz tuzlu ama kiloda fazla çekmiyen hafif çelik jantlar ve ön takım uygulamalarıyla beraber aracımdaki bütün fazla ağırlıklardan kurtuldum.Önce tesisatı söktüm,stepneyi çıkardım,koltuk başlarını bile söktüm.Aracım şu an 133hp ve buda bana ve direksiyonu çok iyi olan adamada yeterde arata bile.Tabi bunların sonunda ceplerin bi süre boş gezme durumlarınıda unutmamak lazımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. YUSUFURAS

YUSUFURAS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dostum evet Rotary (Wankel) motorlarda düşük hacimde büyük güç alabiliyorsun vergisi de düşükfakat bu gücü(231Hp)8200 devırde aldıktan sonrabir anlamı kalmıyor. Düşük devirde resmen ölü gibi bir araba Rx7 yada Rx8. Şehir içinde canlanması için6000 devır uzerıne cikmak gerekir. Eh bu durumda ne yakacağını tahmin etmek hiç de zor değil :)

12. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ama 8200 devire çıkma süresi önemli olan. 2.7 coupe fx 0-100 km 8.7 sn deulaşıyor 1.3 motorlu rx-8 0-100 km 6.1 sn ulaşıyor. performans aracı olduğu belli ediyor.

Şöyle bir soru sorsak coupe Fx bir performans aracımıdır? hayır değildir... peki nedir? bilen yok valla... performans aracı diye hyundai bu aracı çıkarıyorsa. Tokyo drifteki gibi alay edilen bir araç oluyor. Hyundainin artık bir performans aracı yapması gerekmektedir. Aslında yapabilecek teknolojiye ulaştıklarını düşünüyorum...

13. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadaşlarında hep övündükleri konular benim çok güzel sileceklerim var ama gibi şeyler... performans aracında bunlarla övünmek olmaz. Ciddi ciddi 200 bg üzerinde turbo bir motor yaratmaları gerekir artık ...

14. 4g63_2.0_sonata

4g63_2.0_sonata Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    arkadaşlar konuyla pek alkası yok ama 2004 model 140binde coupe fx buldum 18 bine 1.6 performans yönünden çok mu düşük seviyelerde kullananlar görüşlerini yazarsa sevnirim

15. Misafir

Misafir Guest

Ben hala Coupe'ye bu motoru neden koyduklarına bire anlam veremiyorum, 105hp araba, performans açısından ne beklenir'ki, sadece görüntü...

16. 4g63_2.0_sonata

4g63_2.0_sonata Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    fiyat nasıl coskun abi kilometresi biraz yüksek ama 18 milyar zaten coupe alırsak sonata kapıda duracak satamıyorum motoru yüzündenhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifhızlı kullanım için sonata kapıda hazır olacak
    Düzenleyen : 4g63_2.0_sonata

17. Misafir

Misafir Guest

Fiyat bence normal, sıfırı 40 küsür cıvarında, motoru bi göster problem yoksa alınır...

18. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hyundai coupeler gezinti arabasıdır yani gt=grand tourismo...gerçek bir spor araç çok daha uçlardadır amortisör sistemi çok sert vites oranları kısa vs...mazda rx-7 wankel motorlürın ömrü çok uzun değil ve rektifiyesi çok maliyetli, tüketimi çok fazla bu yüzden ikinci el değerini bir s-2000 kadar koruyabileceğini zannetmiyorum...aslında bir coupe fx in görünüm dışında bir elentradan çok farklı olmadığı kanaatindeyim...

19. Smyrna

Smyrna Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    FX in modifikasyonu mümkündür... GT ye para karşılığı rahatlıkla dönüştürülebilecek araşlardır... avrupa sitelerinde bir ara baya bir gezinmiştim. turbo bile takanını gördüm 96-99 arası FX e, geri kalan ekipmanları saymıyorum bile... sonuçta herşey paraya bakıyor :)

Bu Sayfayı Paylaş