Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Corsa Mı i20 Mi?

'Sohbet' forumunda sfzb67 tarafından 25 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. chi 59

chi 59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundaı,opele göre daha konforlu daha rahat.

2. ahmetaykac

ahmetaykac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Aynen katılıyorum..
    Opel'in süspansiyonları ne öyle ya,istanbul'un her yeri çukur zaten sert süspansiyon kullanmak mantıksız,tabi opel bunu yaparken mantık üzerine yapıyor ancak adamlar nerden bilsin bizim yolları,avrupa yollarına göre yapıyorlar o süspansiyonları :)

Sadece süspansiyon sertliği değil opeli konforsuz yapan,koltuklar bile sert,yakınımda astra vardı,1 saatlik yolda belim ve sırtım ağrıdı,koltuk sert,süspansiyon sert,e-5 in her yeri çukur,diz mesafesi az (1.86 lık bana göre )

i20 güzel ve rahat araba seviyorum

Düzenleyen : ahmetaykac

3. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o kadar da değil. corsa ile i20 kıyaslanır. kimi corsayı tercih eder, kimi i20'i. 1 sene boyunca 9 yasında (95 modeldi) 350 bin km'de opel astra kullandım. ondan sonra 2004 model 0 skoda fabia aldım (yerli yabancı forumlara bakarsanız yol tutuş konusunda fabia sınıfında iyi bir yere sahiptir). ikisinin yol tutuşunu karşılaştır deseniz astra bariz üstündü. ha derseniz sınıf farkı var ama arada 9 sene ve 350 bin km de var. ona rağmen astra çok sağlamdı. opel elektronik arızası verir ama motoru sağlamdır, yol tutuşu iyidir. ha şu var, opel corsanın Trkiye'de bir sürü opsiyonunu kırpıyorlar, fiyatı da yüksek ama artık i20'nin de fiyatı yüksek. ama getz (bana göre) corsa'nın rakibi olamaz. opel'in corsadan daha küçük bir modeli var, adını hatırlamıyorum, Türkiye'de satılmıyor ama belki onunla getz yada i10 karşılaştırılabilir.

4. canberk1997

canberk1997 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    ERKAN KUBAT
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.giffordcularahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifbulaşmayın

Bu Sayfayı Paylaş