Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

çok ikinci el var

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda TOYY2004 tarafından 10 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    4 yıldır hyundai kullanıyorum bütün + ve - lerini yazıyorum sonuçta fabrikada bir hissem yok memnun olmazsam satar başka marka alırım fakat bu 3. sıfır hyundai alışım oldu kesinlikle şu ana kadar elantra da bir problem yaşamadım umarım yaşamamaya devam ederim bir sonraki aracımda inş durumum olursa i40 veya ix35 olur diye düşünüyorum şuan için..... gönül ister ki bmw veya mercedes almak fakat durumum buna yetiyor ve bu fiyatlardaki araçlar içinde bence en iyi fiyat performans oranını sunuyor markadan memnun kalmasam 3. kere tercih etmem senede ortalama 12-15 bin km yapıyorum şehir dışı hiç kullanmıyorum fiyatlarına göre verdikleri performanslarından memnunum araçlarımın... tekrar yazıyorum elantrada şuan için hiç bir problem yaşamadım.....

2. arkidooky

arkidooky Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=30626

linkinde bulunan Otohaber makalesinde 1883 adet satilmistir yaziyor, haziran 2011 tarihinden bu yana. O tarihten bu yana Yaklasik 2000 adet satildigini dusunursek, satisa cikan ikinci el adeti cok fazla degil. Araclar beklentilerini karsilamamis olabilir veya gercekten nakit gereklidir...

Arac biraz sans isi, daha once sifir alinan Peugeot 207'mde sebebi belirlenemeyen bir kontrol panelinde tum isiklari yakma olayi belirmisti, yetkili servisinde cozemedik, maslak sanayide tecrubeli bir usta cozum getirmisti. Yine ayni sekilde bir arkadasin Opel Astra Sedan easytronic aracinda vites arizalari ile ugrasiyordu, hatirliyorum. Bunlari da belirtmem dogru olur. Kanimca biraz daha beklemek dogru gibi geliyor...

3. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Daha önce de söylemiştiö ilanlar gerçekçi değil bazıları piyasa araştırması için koyuyor e bir de kurdan dolayı artış oldu fiyatlarda kar amaçlı satan bile olur herkes sizin bizim gibi bağlanmıyor.
    ben de yeni eantra sahibiyim izlenimlerimi yazmıştım çok memnunum sadece lastiklerdeki tercihim farklı onu da en kısa zamanda değiştiricem ki bu bir eksik değil tercih meselesidir.

Bu Sayfayı Paylaş