Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Clio HB vs Dacia STEPWAY

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mac_tup tarafından 24 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kusura bakmayın ama clio hep komiğime giden bir araç olmuştur. bir gün arkadaşla oto pazarında era bakarken bi ara clio çarptı gözüne aslında bu da olabilir dedi sağını solunu inceledi sonra ya buna da sokakta top çarpar kırılır sağı solu dedi vazgeçti. dacia ise clio nun kalitesinin bile kat kataltındaır bi dergide incelemiştim bi daca yı tanıtırken cliodan esinlenerek yapılan yerlerini anlatıyordu yani clio yu üstü kabul ediyordu. clio dacia kullananlar kızmasın ama işçilik, malzeme kalitesi, estetik bu araçlara çok uzak eradan tek üstün yanları bence süspansiyonları ki onun kalitesini bilemem ama daha yumuşak.hele yol tutuş meselesibu arabalara çok uzaktır. clio uçan tabut diye ünlenmiştir :)

2. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    clıo ucan tabut olsa
    dedıgınız kadar guvensız olsaydı
    ncap te 2000 yılında 4 yıldız
    2005 ten sonrada 5 yıldız vermezlerdı (clio 3)

dacıa ya lafım yok

era nın carpısma testlerıne bı bakın aradakı farkı gorursunuz...

3. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    Dacianın işçiliği o kadar kötüki plastiklerin kenarlarında artıklar var.

4. Misafir

Misafir Guest

Dacia, Era ile aynı işçilikte kimse yadırgamasın durum bu. Dacia nın süspansiyonunun konforunu ise Era da hayal bile edemezsiniz. Clio 3 hatchback ise Era ya açık ara fark atar. Era nın sadece motor performansı avantajı var. O da en fazla 150 km/h hıza kadar. Sonrası zaten Allaha emanet gidiyor.

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    eraları verip dacia mı alsak acaba, daha konforlu madem

6. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    bence dacia loganın mcv modeli 7 koltuklusu baya iş yapar. anadoluda torosun yerini alır. babam köye yerleşsin bir tanede ben babama alacağım. bizim eralar köy yoluna gelmiyo.

7. skeskin

skeskin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dacia logan kullanmış biri olarak öncelikle araç hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların sözlerine kulak asmayın derim.
    Dacia ile reno arasındaki tek fark markadır. yoksa motor olarak zaten aynı olan araçların da iç mekanında bile birçok parçası ortaktır. evet genel anlamda kalitede biraz olsun fark ettiriyor ama bu dasize 4000 tl lik bir fiyat avantajı olarak geri geliyor. stepway 1.5 dci için konuşuyorum iç mekan olarak renodan daha ferahtır. donanım olarak dacia nın laurette versiyonunu ya da bulabiliyorsanız blackline versiyonunu alın derim. servis ve yedek parça fiyatları daha ucuzdur. aynı yedek parça kullanılmasına rağmen. işin özü hiç çikolata yememiş birine çikolatanın tadını tarif etmeye benzer size burda anlatmaya çalışmak. en iyisi gidin bir test sürüşü yapın. hatta oto kiralama varsa çevrenizde gidin bir sandero kiralayın 1 gün gezin dolaşın öyle karar verin.
    Son olarak: Reno, dünyanın birçok ülkesinde kendi markası ve amblemi ile satmaktadır. Ama Türkiyede hala symbolve clioları satacak müşteri bulabildiği için o modelleri öldürmemek adına dacia markası ile giriş yapmıştır.
    çok daha detaylı bilgi için isterseniz özelden bir forum linki verebilirim. reklam sayılmasın diye buraya yazmıyorum.

8. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Benim araçta da var plastik, direksiyon vs. ama benim araçta dacia yazmıyor. Ben mi bilmiyorum yoksa!!!

9. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Yazı silinmiştir. Arkeolog çağırın bide o baksın.

10. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    clio çeşitli karşılaştırmalı testlerde grande punto ve pejo 207 den daha iyi olduğunu gösterdi.bence sınfı dahilinde iyi bir araç. daha sessiz ve ekonomik motoru artıları.bir akrabamdaki aracı detaylı inceleme fırsatı bulmuştum. malzeme kalitesi ilk çıkan eralarla benzer düzeyde makyajlı kasa eradan çok daha iyi..

11. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dacia ya renault değil mercedes amblemi de koysanız o araba işe yaramaz ama bir arkadaş torosların yerini alır demiş katılıyorum estetikten yoksun bu araca ancak dağda bayırda binilir. ayrıca renault dahi referans olarak gösterilecek araç değildir. türkiyede diğer markalar yokken isim yapmış servis ve satış ağını yaygınlaştırmış olduğu için tutulmaktadır. lagunası ciddi manada güzel bir araçtır ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

12. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2. el de olsa al bir skoda roomster ayakları yere sağlam bassın, içi çok geniş ve ferah olsun, piyasada cam tavan olanı da çok

13. mac_tup

mac_tup Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    EMRULLAH POLAT
    yani kısacası dacia hem akıllarda " basit araba " olarak kalmış diyorsunuz arkadaşlar öyle mi.. ama dış görünüş olsun, yakıt olsun.. süspansiyon olsun sınıfının hemen hemen diğer modellerine kafa tutacak şeyler.. ayrıca servis problemide yaşayacağıımı pek sanmıyorum açıkçası..

ve DACİA SANDERO STEPWAY 1.5 DCİ almış bulunuyorum. önümüzdeki hafta içi teslim alıcam inşallah.. test sürüşüde yaptım.. tamam belki öyle diğer kaliteli ve pahalı markalara göre sert ama.. iş görür diyorum ben.. uzun süre kullanacağım için pek sorun yaratacağını sanmıyorum..

yorumlarınız ve yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.. hayırlısı neyse o ollur inşallah :)

bi ara ateş böceğimin resimlerini paylaşırım :)

14. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    hayırlı olsun... kazasız belasız inş.

ne kadara aldınız aracı ? rengi ? hangi bayii?falan bilgi verirseniz seviniriz.

15. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Stepway'in özellikle dış görünüşü güzel bence.

Aracınız hayırlı olsun.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : Burak Kumpas

16. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Kazasız belasız kullanın inşallah...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

17. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Aracınız hayırlı olsun. Dİğer forumlardan aracın az yaktığını okudum. 1 depo ile 1000km yapanlar var. Lakin ekonomik ayarlanan vites oranları yüzünden buyuk ihtimalle eski aracınızdaki seriliği bulamayacaksınız. Yanlış hatırlamıyorsam bakır kırmızı gibi bir rengi vardı onu aldıysanız araç zaten dış görünüş olarak harika o renkte çok güzel gider. Nerden aldınız acaba?

18. arizek

arizek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah..

dış görünüşünü beğenmiştim, hayırlı olsun :)

19. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

20. skeskin

skeskin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. Yanlış seçim yapmadığınızı siz de zamanla anlayacaksınız.

Bu Sayfayı Paylaş