Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Citroen CS4 ve ERA kaza

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda 35mustafa35 tarafından 2 Mart 2014 tarihinde açılan konu

1. DoganCanDemir

DoganCanDemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Cok yakiyor 1.2 yi gectim focus ecobos mu oyle bi motor yapti 1.0 ben 1.6 jetta alirim alcak olsam 2 etrafimda saydigin tum araclari kullanan var yakittan memnun olanlar 1.6 jetta ve 2.0 passat sahipleri

HTC One cihazımdan gönderildi

2. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    1.2 TSI Golf'ü olan bir arkadaşım var normal yakıyor yüklendiğin zaman fazla yakıyor,1.6 TDI Passat'da normal yakıyor , 1.6'dan kastın hitler motormu ? öyle ise hitler motor zaten az yakar ve lpg ile uyum sağlar
    1.4 TSI'da normal yakar yüklendiğin zaman fazla yakar ancak hakkınıda fazlasıyla verir..

3. DoganCanDemir

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Abi ben vw sevemedim hic bilmiyorum belki benim araba az yakiyor diye o cok geliyordur bana ama kia dan fazla neyi var vw nin hadi hyundai den daha iyi deriz

4. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hyundai'nin üst düzey arabalarını hiç kullanma fırsatım olmadı ancak blue-accent-getz-i20-i30'a bindiğim kadarıyla VW'nin Ticari aracı Caddy'de olan konfor-güven-yol tutuş -yalıtım vb. şeyler i30 haricinde hiçbirinde yok bizdeki Caddy'de en boşu birde , Passat kullanıyorum bazen konforu ve yol tutuşu Accord'da bile yok , 190 ile Passat'ın girdiği virajlara Hyundai'nin hangi aracı girebilir bilmiyorum..

5. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Allah izin verirse zaten bundan sonraki aracım Audi A3-A4 yada Jetta olacak..

6. DoganCanDemir

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Girersin kardesimde o arabalar Turkiyede yok malesef bizim millet zaten soyle aliyor vw acaba hangisini satarim satma mantigiyla alisveris yapan ulku bir tek biz varizdir vw yi satarim opeli satarim kia yi satamam diye kac kisiden duydum adam i30 a binmemis gelmis diyoki leon al leon un fiyatina bak (cakma vw golf) bide i30 un fiyat ve donanimina bak bilgisiz ve satarim diye alan cok bu memlekette golf leon alacagima gider i30 ceed alirim bak o konuda da haklisin vw kasa yapiyor 1. olmasada ses yol tutus felan super iste bu yuzden koreliler kaybediyor bizde 2.4 accord vardi ucak gibiydi sonra senin soyledigin 2.0 accord cikti ve benim gozumde de bitti vw 1. kalite yapmiyor ama sessiz yol tutusu iyi araba yaptigi icin ve isimden dolayi satiyor

7. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Adamlar yıllardır en çok satış yapan markalardan birisi..Ancak Hiçbir Başarı Tesadüf Değildir..
    Misal 2000 li yıllarda Passat'ın rakibi olarak Hyundai'nin bir aracı yoktu nerdeyse Türkiye'de,bugun 96 Kasa Passat bile kapış kapış gidiyor 1.8 T Passat'ın gidişine kalitesine sahip o modellerde kaçtane araba var Audi-Mercedes-BMW haricinde..

8. DoganCanDemir

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Iste rakip yok hele bizim ulkemize hic gelmiyor ama bizim insanimiz yanlissam soyle isim ve satmak icin araba alir bense binmek icin isterim satamam korkusuyla gidipte daha az donanimsiz arabaya daha cok paralar vermem arkadasimda tiguan var bence ix35 ten performans ve isci kalitesi olarak 1 tik onde ama gorunus ve ic mekanin daha clas durmasi ix35 i kimileri icin daha iyi yapiyor bence ix35 tiguanin yanindan bile gecemez iscilik ve performans olarak

9. DoğukanGeyik

DoğukanGeyik Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Doğukan
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Zaten koreli dedeler her o kadar mükemmel araba yapsalar biz arabaya binerken sıkılırdık birde o var. Rn azından şimdileri hafta sonu stres atmaya bir sebebimiz oluyor ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kardeş ben markaya takılmıyorum hiçbir markaya karşıda ön yargım yok , beklentime göre ben araç alırım Elantra araştırıyorum ve forumda yolda gezinmesine ve kıç atmasıyla ile ilgili gördüğüm konular oldu ve ben arabadan vazgeçtim açıkcası 40 lira para veripte başımı neden ağrıtayım..Bu sorunları kendi aracımda yaşıyorum ancak Era bu düzeyde bir araç kendi sınıfında bu tarz sorunlar olmayan araba yok denecek kadar azdır ancak sınıf yükseltip bu sorunları yaşamak istemem açıkcası veririm 40 lirayı 2007 model A4'e kalite-konfor-donanım..
    Hangi markanın hangi aracı benim işime geliyor ise ben ona binerim VW'miş Hyundai'ymiş falanmış filanmış pek takılmam..

11. DoganCanDemir

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Aynen oyle elentra yi cok buyultuyorlar bence blue dan hic bir farki yok donanim olarakta bagaj disinda genislik olarakta gezinme i30 ix35 disinda hepsinde var bu yuzden bende sogudum aractan hayati tehlikemiz var bir kacta gittik bende askerden sonra focus ceed veya volvo istiyorum bakalim focus biraz dar ama donanim beni cekiyor iyi yapmissin bencede cayip

12. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    arabamdan gayette memnunum bunu önceki mesajlarimdada soyledim. ben markadan memnun değilim. uzakdoguda touran sınıfında bi tek corolla verso var başka ne var ? corolla versoda bana göre touranin yaninda beş para etmez. sorun markanın klişeleşmiş sorunlarının 40.000 - 50.000 tl lik arabalarinda olmasi. ve bu on yıllardır aynı. sorun bu.

Galaxy ace den gönderildi

13. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kia carens,hyundai trajet,matrix,toyota verso vw harici ford c max,s max yanii Touran tek bir seçenek değil alternatifsiz bir araç değil

14. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    touran D sınıfı. c max C sınıfı değil mi ? bu saydiklarinizin içinden s max , verso disindakilerin sınıfı düşük diye biliyorum. trajeti hiç görmedim ben. 27.000 tl ye verso dahil D sınıfı mpv biraz zor bulunur gibi. aaa oda ne. aynı seviyedeki (highline) 1.9 tdi touran 40.000 tl :)

abi ışte adaletsizlik bu. touranin normalde ederi 25-30.000 tl. ister tdi ister tsı isterde fsi. ama tutulmayan motor olunca fiyat 27 iken tutulan motorda iki katına yakın fiyatı artıyor. 11 yaşında o araba...

saygılar

Galaxy ace den gönderildi

15. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    motor teknolojisiyle donanım farklı şeylerdir...memnun olabilirsiniz tabiki ama en azından common rail teknolojisini vgt teknolojisini volkswagen ne zaman kullanmaya başladı bi araştırın isterseniz...

tabi bu arada memnun olmakta kişiden kişiye değişir nasıl kullandığına kaç km yaptığına ve hangi konulara önem verdiğine bağlıdır

16. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    siz başta motor/donanım derken motor teknolojisi demediniz isterseniz bi yazdığınızı okuyun..

17. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konu citroen & era dan vw ye gelmiş ilginç :)

18. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    bizim burada işyerinde bir muhabbet dönüyor hyundai nin sacı inceymiş:) zaten şikayetçisiniz fazla yakıyor diye diyorum sacı kalın olsa araba olacak 2-3 ton alıp bineceksiniz sanki yada aldı da kaza yaptıda sacının inceliği yüzünden yaralandı öldü sanki de yada tasarımcı kadar biliyorlarda konuşuyorlar:) demekki bu muhabbet pekçok yerde var, belki çok iyi bir araba kadar sağlam denemez ama kendi haline göre fena değilki

valla şöyle diyeyim ben hyundaimin kapısına elle bastırınca esniyor evet ancak geçenlerde artık moda olan kapı önünde arabama çarptılar hikayesi yaşadım benim arabanın ön sol tekerleğine ve çamurluğuna bir tofaş doğan S çarpmış benim ön rot ayarı bozulmuş ama araba yürüyerek servise gidebildi tofaş ise kaçmak isterken benim arabaya vurduğu ön sol tekerleğinin direksiyon rotu koptuğu için yolda kalmıştı çekici ile götürdüler anladımki alt takım o kadarda kötü değilmiş üstelik jantımın eğilmemesi çok ilginç? ortasından vurduğu için olsa gerek jant kapaklarını falan zaten park ederken falan kıramıyoruz

19. DoganCanDemir

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Banada isikta brodway vurdu arkadan indim baktim onun boyasi toz olarak benim tampona gecmis onunki kirilmis yerdeydi korktu adam bizden bastim gittim bende vurmasaydin kardesim diye :)

Bu Sayfayı Paylaş