Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Citroen CS4 ve ERA kaza

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda 35mustafa35 tarafından 2 Mart 2014 tarihinde açılan konu

1. DoganCanDemir

DoganCanDemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Kopekler nasildi peki

HTC One cihazımdan gönderildi

kiario63 ve ali58 bunu beğendi.
  2. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    paşam babalar gibi kıyaslarım paşam... Her iki firmada benzer segmentlerde araç üretiyor... Benim aracım B segmenti heçbek. bunun vw deki karşılığı POLO. bakarım her ikisininde motor,donanım,fiyat gibi özelliklerine çıkarım her ikisi ile de test sürüşüne kafama yatana, bütçeme uygun olanı alırım.
    Sen hala 90 lı yılların direksiyon ve ön konsol tasarımı yapan arabaya para verirsin ben modern çizgileri olan araca, sen kütük gibi süspansiyonu olan arabaya para verirsin ben orta sertlikteki araca, sen parayı sokakta kazanır distribütörün fiyat şişirmesi olan aracı alırsın ben bütçeme uygun olanı, sen donanım olarak opsiyonları alırsın ben hepsi standart olanları alırım, sen serviste kazık yemeyi seçersin ben hizmet almayı, sen kıytırık buji kablosuna 250 TL bayılırısın ben 50 Tl ye işi çözerim...

Paşam otomobil tecrüben nedir ne değildir bilmem ama en iyi araç benim olan araçtır paşam... 3 tanıdığımın passaatı vardı ve 3 ü de yolda kaldı... Geçen memlekete giderken bana sellektör yapıp hızla geçen passatın 8-10 km öte de sağa çekmiş motor kaputunu açarken gördüğüm manzaraya söyleyecek söz bulamıyorum...

Paşam vw X,Y,Z segmentinde araç yapıyorsa söyle bilelim... ama yok diğer markalarla aynı segment araç üretiyorsa babalar gibi kıyaslarım...

Ayrıca hiç bir aracın çok parçalanması az parçalanması onun sağlam olduğu ile alakalı değildir... Bu konuda kıstas çoktur ki anlatmaya gerek yok...

Paşam ne kadar ekmek o kadar köfte anladın mı paşam...

Körü körüne vw bağımlısı olanlar yok mu...

Dipnot: İşyerinde çalıştığım bir arkadaşım passat alacam diye tutturdu... Abi gel passat alma dizel focusa bakalım, volvo ya bakalım, audiye bakalım yok illa passat... Abi o paraya temiz passat zor bulursun... Motor ne durumda bilemeyiz...
    Olsun passat olsun km kaç olursa olsun, motor isterse yapılmış olsun ama passat olsun diye inatla passat bakıyor...

3. DoğukanGeyik

DoğukanGeyik Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Doğukan
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Alman arabası olunca millet bir halt sanıyor işte ben kendim Opel Tigra kullandım 6 sene bindim ama 6.000 lira rahat para harcadım neye yaradı motor desen çok narin ustalarla akraba etti , yedek parça desen orjinal buji kablosu 300 lira bobini 420 lira ateş pahası ee ne anladım ben bu işten onun yerine Hyundai S-Coupe alaydım hem sorunsuz bir motor düşük fiyatlı yedek parça alırdım aynı şekilde Vw Bora aracımız vardı servis bir dikiz aynasına zamanında 400 lira fiyat çekti sonra ayna kontrol düğmesine 180 lira bayıldık konfor vardı güven vardı ama motoru hantaldı yakıyordu pahalıydı onun yerine makyajlı kasa Honda Civic alaydık belki onun kadar konforlu olmayacaktı ama motoru sorunsuz yedek parçası ucuz olacaktı işte insanlarda marka fanatikliği var bilinçsiz şekilde ben markadan ziyade modelciyim markanın yaptığı her arabayı değilde verdiği emeğe kalitesine motoruna donanımına bakarım misal sıfır olarak düşünürsek Hachback araba alsam i30 alırım Sedan araba alsam Cruze yada biraz daha katar S60 alırım Jip alsam ix35 yada Kuga alırım marka fanatikliğine gerek yok ama işte insanlar Kore olunca dandik arabadır tenekedir diyip ceplerinde Samsung telefon taşıyıp S4 şöyle yeni çıkan S5 bomba diyolar :) mal aynı yerden çıkıyor ama Hyundai dandik Samsung bomba oluyor...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kiario63 bunu beğendi.
  4. drguvan

drguvan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    Gökhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    işte bunlar hep fizik :)

5. baranbaharr

baranbaharr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba siteden yusuf usta diye birinden söz etmişssiniz benimde era arabanın sol ön cam yada kapı aralığından çıt çıt ses geliyor bulamadık sizde yusuf usta buldu demişiniz? mümkünse telefonla yusuf ustayla konusabilirmiyiz?varmı sizde numarası, memnun olurum yardımcı olursanız

6. Rio35

Rio35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    İ.K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    Volkswagenı ne sanıyor bu insanlar mercedes mi sanıyorlar anlamadım vw önce kendi bünyesindeki skoda dan daha kaliteli araç üretsin sonra hyundai ile karşılaştırın.Hyundaiye teneke diyenlere laf dahi etmiyorum cahile laf edilmez.

1999 senesinden bu yana 15 sene geçti ve Honda o yıllardan beri amerikada Hybrit araba satıyor. Şu zamana kadar 1.5 milyondan fazla hybrit araba satmıştır.Volkswagen dediğiniz o kro markası 99 yılında hitler motoruyla uğraşıyordu.Hondanın 15 sene gerisindne gelen markayı hyundainın yanına bile koymak çok saçma ;) Anti wa

7. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Vw yi bu kadar yersiz bir şekilde eleştirenlerin vw ne doğru düzgün bir şekilde bindiğini sanmıyorum

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DoğukanGeyik bunu beğendi.
  8. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Her gencin hayalidir vw ama yas ilerledikce ( parayi kendi kazandikca ) uzak dogu sevdasi agir basar.

Almanlar bizim kadar vw ci degil. Onuda gectim hadi milliyetci olalim ? Bu ulkeye ne faydasi var vw nin bir dikili agaci yok. Birde dogus gibi uyanigin elinde vatandas zannediyor ki araba yok satiyor !! Acaba ?

Tam olarak olan biten sudur. Gider vw ne bir araba begenir anlasirsin kapora verirsin kredi isleri baslar. Sonra sizin adiniza arac siparis gecilir arac gelecek diye size bir numara verilir 3 ay internetten takip edersiniz arabam burda surda diye. Birde g.... Kalkar benim adima araba uretildi diye. Sonra gelince araba duruma gore 5000-10000 daha kitlerler fiyata. O haz ile ustun alman teknolojisine binersiniz.

Adam 5 para harcamadan size araba satar hemde 2 yil garantili !!! Amerika ve avrupada kac yil garantisi var arastirik birde.

Hyundai dedigin firma burada fabrika kurmus senin benim gibi bizim insanimiz ekmek yiyor. Vw gibi senin ekmegini yemiyor.
    HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

9. Dizel

Dizel Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    .
    Bizdeki bu alaman hayranlığı taa 1.Dünya savaşına kadar gider, Alman bizi o dönem kendi üzerindeki cephe yükünü azaltmak için kandırıp savaşın içine sokmuştu, e tabi bizimkilerin de Alman hayranlığı da işin içine girince kendimizi savaşın ortasında buluverdik...

Sonra dedelerimiz 70'li-80'li yıllarda iş için Almanya'ya gitti, orda en kötü işlerde çalıştılar kırk kanaat biriktirdileri paralarla ya Volkswagen'le memlekete döndüler ya da Mercedes'le..

Bizlerdeki Alman hayranlığının bir tarihi vardır yani...Biz böyle geleneksel Alman markasına hayranlığımızı gören elin adamı sana kendi ülkesinde orta sınıf arabayı fahiş fiyatla güzelce satar...

Meselenin özü budur

Ha Volkswagen kötü araba mıdır ? elbette değildir...Ama başka ülkelerde verdikleri garantiyi burada vermedikleri ve sırf "VW" amblemi var diye fahiş fiyatlardan insanlara araba sattıkları sürece Volkswagen araba almam da binmem de..

10. DoğukanGeyik

DoğukanGeyik Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Doğukan
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Vw iyi yada kötü olabilir ama gelipte arabası o parayı etmez , kalite desen yok , Skoda ondan kaliteli demek sadece antipati olur. Şimdi ben bir Vw'ci değilim daha doğrusu hiçbir markanın taraftarı değil daha çok markadan ziyade modeli değerlendiririm. Vw konusuna gelirsek bana göre CC görüntüden başka hiçbir şey değil. Ama mesela Polo çok tatlı ve o kadar uçuk rakamlarda bir araba değil ve donanımı oldukça tatminkar. Vw olunca her arabası dandik diye bir şey denilmemesi lazım tıpkı koreli kardeşler Hyundai ve Kia gibi. Birde empati kuralım bizim arabalara herkes teneke , tel maşa , kutu kola gibi tabirlerle alay ediyor bu duruma ya gülüp geçiyoruz yada sinirimiz bozuluyor ama mesela bana göre Blue ve Elantra o paraları haketmeyecek arabalar olsalarda i20 , i30 gibi arabalar gözümde on numara olan modeller parasınında fazlasını hakeden arabalar. Bir Corsa'dan bir Fiesta'dan bir Fabia'dan çok daha iyi olduğu gibi i30'da Golf , Astra , Focus gibi arabalardan çok daha iyi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    2003 touran. ve yol tutuş harici hiçbir artı yönü yok. vw araba yapamıyor. ve millet ne için alıyor anlamiyorum.
    biz aile büyüdü diye aldık. almaz olaydik. ha gençlik hevesi sevmiyomuyum ? valla en güzeli benim arabam. ama kullanıcısı olarak söylüyorum ; parasina degmez. misal 26.000 tl ye aldık biz. aynı arabanın tdi motorlusu aynı model (2003) 40.000 tl ye satılıyor. üstelik highline ikiside. aradaki farkin sebebi sadece motor olsa gene o kadar koymaz. ikinci eli bile bu haldeyken vw iyidir falan inanmam ben.

saygılar

Galaxy ace den gönderildi

12. cafer2462

cafer2462 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Cafer Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şimdi siz burda vw'yi kötülüyorsunuz ya hadi kötülemek de demiyelim ona eleştiriyosunuz ya.Heh aynısını da vw kullanıcıları hyundai için diyo sizin dediklerinizde doğru herkesin arabası kendine güzel

13. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    şu an 2013 passat 1.6 tdi kullanıyorum arkadaşlara katılıyorum volkswagen bizim milleti ismiyle kazıklayan,her türlü milletin parasını sömüren bir firma...Teknoloji her türlü geridedir...sadece donanımda iyidir,motoru bile vasattır...Ayrıca daha öncede 2005 sıfır T5 50,000km ,2007 sıfır caddy 65,000km ve 2010 sıfır T5 78,000km kullandım

14. Dizel

Dizel Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    .
    Valla ben de tam bu nedenle Korelilere şans vermek istiyorum, 5 yıldır Getz kullanıyorum. 1-2 seneye satarsam da açıkçası yine bakacağım Koreliler olacak. Belki Hyundai olmasa bile Kia Ceed olabilir...

İkinci el arabalara ne zaman göz atsam ilk önce Kia, Ford ve Hyundai bakıyorum, sonra Mazda...

Korelilerin de kendilerini gün geçtikçe geliştirdiklerini düşünüyorum...

15. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teknoloji her türlü geridedir diyip donanımda iyidir diyorsunuz:) 2005 passat ve 2013 caddy var son derece memnunuz, kaliteli araçlar benim gözümde..

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. DoganCanDemir

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Orasi oylede Almanyada halk arabasi diye sattiklarini burda luks diye satiyorlar 1.4 1.6 passat mi olur kardesim passat dedigin 2.0 olur 1.4 tiguan yapmislar gidiyo mu canar gibi ama iciyor ayrica isci kalitesi hyundai dan cok cok iyi degil ama satarken sanki mercedes satarmiscasina seyler yapiyorlar ayrica suana kadar servisten memnun olan duymadim da

17. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    hah anlatılmak istenen de o ışte vw kötü değil ama o kadar dda iyi abartılacak ucurulacak bişey değil yağ değişimine gittiğimizde ustaya sordum usta bunlar yağ eksiltirmis dogrumu dedim gayet olağan bir şekilde her vw eksiltir dedi. ya binlerce tl farkla isim mi satın alınıyor ?? yağ yakması ne demek ?? turkiyede ederinden belki 5 kat fazla paralarla satılan bir markadir vw. DSG faciasını anlatmiyorum bile.

Galaxy ace den gönderildi

18. DoganCanDemir

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Aynen oyle vw bizim ulkemizde abartiliyor yoksa Almanyada bizim sahin dogan nasil halk icin cikti oda oyle :)

19. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Almanya ile Türkiye araç konusunda pek kıyaslanamaz burada bizim bindiğimiz araçlara onlar orada eşşek niyetine biner belkiii
    Ne kadar kötü şeyler duyarsakta duyalım servisleriyle ilgili adamlar genede satıyor , 1.4 - .1.6 Passat Neden olmasın sence ? Adamlar Jettaya 1.2 TSI Koyuyor ve 1.2 Jetta 2.0 Accord ile 160 a kadar kafa kafaya gidiyor..

20. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kardeş markadan ve araçtan memnun değil iseniz neden kullanıyorsunuz , Touran'in eşdeğerinde bir çok uzak doğu aracı var

Bu Sayfayı Paylaş