Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Cinayet Gibi Kaza Geldi Başımıza Ne Yapacağız

'Sohbet' forumunda EmreFirat tarafından 4 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

1. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,180
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Çünkü birçoğu sefer hesabı çalışıyor ne kadar çok sefer o kadar prim bu sistem yakıyor ocakları birde insanımızın psikolojisi bozuk bugün bir dolmuşcu sırf kırmızıda geçmedi diye trafik açılınca önundeki aracı kasti olarak sıkıştırıp kaza yaptırdı gözümün önünde sadece 50 saniye kırmızıda fazladan bekledi diye niye önümü açmadın diye aksamdan beri düşünüyorum koca dolmuş tıka basa yolcu doluyken....

2. YasinD.

YasinD. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,577
    Ad Soyad:
    yasin demirbağ
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çok üzüldüm. Ne yazilsa ne yapılsa aciniz hafiflemez :( Rabbim onları cennetinde bulustursun. Geri de kalanlarin sabrını kolaylastirsın. Emre kardeşim sözüm sana değil ama Güzel ülkem de artık caydırıcı tedbirler alınmadığı müddetçe korkarım ki insanlar kendi adaletini sağlayacak. Yahu yorulduk artık şu adaletsizlikten. Virt kanunu zırt kanunu hop bi bakıyorsun adamın suçu yok. Zaten bütün suçu o işlemedi, onu polise götürende kabahat diyecek duruma geldik. Yapılmalı edilmeli vs. diyorlar ama çözüm yok. Sonumuz hayr olsun.. Rabbim acınızi hafifletsin. Allah a emanet olun.

3. sabany

sabany Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    88
    Ad Soyad:
    Sinan Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Başınız sağ olsun, ben bu kamyonlara katil gözüyle bakıyorum her zaman. Gördüğümde de mümkün mertebe 1 km açıyorum arayı. Benim 100 ile gittiğim yerde adam en soldan benden daha hızlı gidiyor. Özellikle GS stadının oralarda, makas atma olaylarına hiç girmiyorum zaten. Umarım en ağır cezayı alırlar

4. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Abi çözüm heralde herkes kendi adaletini uygulayacak . Hırsızın , gaspcının yolu açık ülkede. Motosiklet hırsızlarının ifadesini alıp bırakıyolar biz motosiklete araba parası verip depoya garaja koyuyoruz adamlar gelip çalıyor , aynı suçtan 15 kere polis gözaltına almış bırakmış. Dolayısıyla korkmuyolar , yakaladık mı şimdi biz polise teslim etmeyip ağzını yüzünü dağıtıp bırakıyoruz , polis gelip alıyor 2 3 gün içeride kalıyoruz ki oda hırsız eğer bizden şikayetçi olmazsa !
    Hiç birşey yolunda gitmiyor ülkede cidden ne kadar yazıp çizsek boş çok sağolun...
    Tır şöförleri çoğu usullü kullanıyor , uluslararası taşımacılık vs yapan tırlar çok dikkat ederken şehir içi sarı dorseli mercedes axor'lar ve mixerler hergün bir can alıyor. Amaçları bir sefer fazla yapmak için , firmaların devletle arası iyi , polislerin adamlara yaptırımı yok. Gözlerini para bürümüş herkesin insan canının değeri yok

5. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olur insallah. Basiniz sagolsun.

6. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Mikser ve hafriyat kamyonları sefer başına para alırlar, bu sebeple hızlı, dikkatsiz kullanırlar. Aslında çözümü zor değil, araçlarda takograf var hatta Istanbul'da olan hafriyat kamyonlarında Gps bile var. Gps'i belediye kaçak dökümü engellemek için zorunlu tutuyor. Tıpkı şehirlerarası otobüsler gibi düzenli olarak tako ve gps'leri incelense nispeten çözülür. Ama dediğim gibi çalıştıkları şirketlerin polislerle arası iyidir. Hatta geçenlerde İstanbul'da bir ağırlık kontrol istasyonunda tanıdık kamyonlara ayrı bir kantar ayrılmış, sıradan araçlar bir kantardan belli araçlar diğer kantardan geçiyor. Özel kantar daha az tartıyor. videosu vardı.
    Şöyle çıkın D-100'e gördüğünüz 10 mikser veya hafriyat kamyonunun 8'i katil gibi gidiyor. Buna Gebze-Harem minübüslerini de ekleyin.
    Sorunu ister eğitimde arayın, ister denetimde. Benim ümidim de yok çözülmez.

sabany bunu beğendi.
  7. Cilo

Cilo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,171
    Ad Soyad:
    Yılmaz ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Kia
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun... Başınız sağolsun kardeşim... Bukadarda körlük olmazki önündeki arabayı görmemiş neden kaçmış kesin alkol veya başka birşey var

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kardeşim başınız sağoılsun..........

9. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Herkese çok teşekkür ediyorum kardeşlerim abilerim , durumla ilgili bir gelişme yok herkes vekalet verdi şikayetçiyiz doğal olarak. Firma sahibi geçen taziyeye gelmiş , muhtar ve komşular sizden kimseyi görmesinler burada vururlar deyip göndermişler tabi öyle birşey olacağını sanmıyorum ben , olayın çok sıcağı sıcağına gelmeleri doğru ve uygun değil , yinede düşünüp gelmişler allah razı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden. Umarım herşey usulünde bir sakatlık çıkmadan son bulur ama işte şu saatten sonra ne olsa giden geri gelmez ne yapılsa boş . Allah kimseyi böyle büyük acılarla sınamasın aman hepimiz dikkatli olalım nerden ne olacağı belli olmuyor .
    Arkanızda yüksek araç var ise mutlaka dibinde durmayın görüş mesafesinde olduğunuzdan emin olun ve manevra yapıp kaçabilecek kadar öndeki araçla mesafe bırakın aranızda sayglar

<<bülent>> bunu beğendi.
  10. Vlknktk28

Vlknktk28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Volkan kutui
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Başınız sağolsun