Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Cinayet Gibi Kaza Geldi Başımıza Ne Yapacağız

'Sohbet' forumunda EmreFirat tarafından 4 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

1. Bgc71

Bgc71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    245
    Ad Soyad:
    John Doe
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CRDI (2014-201X) MD
    Çok acı bir durum Allah rahmet eylesin arkadaşım. Malesef herkeste aynı insancıl duygular yok. Mekanlarını cennet etsin yüce rabbim.

2. Fgocmen

Fgocmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    390
    Ad Soyad:
    Fatih GÖÇMEN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    ALLAH (c.c) Gani Gani Rahmet Eylesin Geride Kalanlara Sabır Versin.
    Geçtiğimiz Cuma Günü Bizde Acı Olay Yaşadık İST/küçükyalı Sahilde Yengem Kucağında 3 yaşında torunu İle Sahilde Karşıdan Karşıya Geçerken Sarhoş bir sürücü ikisine birden çarpıp ölümüne sebep oldu. Sabah Hastaneye gelen savcı Sürücünün içeriden çıkamayıp en ağır cezayı alması için yengem ve yeğenime otopsi yapılmasını istedi. 2 gün adlı tıbbın önünde otopsi yapılmasını bekledik. pazar günü defnedebildik

Bunlar Kaza değil Cinayet.

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Allah size sabır versin mekanları cennet olsun kardeşim. İnsan ne düşüneceğini ne hissedeceğini bile bilemiyor. Umarım kamyon şoförü en yüksek cezayı alır da toplum yüzü göremez bir daha.

4. birolkeser

birolkeser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    Birol Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Allah rahmet eylesin, yakın akrabalarımı çokça kaybettiğim şu zamanda yazacak söz bulamıyorum. Allah yadımcınız olsun.

5. emirhancakir

emirhancakir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    463
    Ad Soyad:
    Emirhan ÇAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Daha beterinden korusun rabbim. Trafik denen şeyde kimseye dikkati öğretemediler ya yanarım buna yanarım. İçim acıdı okuyunca, canımdan can gitti.

6. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Allah hepinizden razı olsun abilerim acımızı paylaştınız benimle birlikte hepinize çok teşekkür ediyorum. İzmitte tanıdık bir avukatımız var aile yakını sağolsun çok yardımcı oluyor oda ağır ceza ile ilgileniyor. Durum incelemesine göre yani niyetine göre sanırım 3 ile 15 yıl , bilerek ise max 20 yıla kadar yatırabilceğimizi söylüyor ama bir çok madde saydı bize evde artık umarım en ağır cezayı alır. Bir çok tazminat davasında bulunacağız en azından şuan geride kalan 3.5 yaşında bir oğlu ve eşi var. Sağ kalan yeğenim için elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışacağız :(

7. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    dostum ben çocuklara kıyamam o yüzden videonu izlemedim bile

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.geride kalanlara sabır versin.

8. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,922
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Başınız sağ olsun, Allah mekanlarını cennet eylesin. Bu kamyon sürücüleri aracın büyüklüğüne güvenip ne kural dinliyorlar ne de karşı tarafın canına saygı duyuyorlar. Hele beton mikserlerinden Allah korusun. Onları görünce en sağa geçip beni geçmelerini bekliyorum.

9. tufandeniz

tufandeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    120
    Ad Soyad:
    Ersin KARABULUT
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Honda
    Başınız sağolsun,çok üzüldüm.Allah size ve yakınlarına sabırlar versin

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Başınız sağolsun , Allah rahmet eylesin kardeşim.
    Bu sarı dorselilerle hergün göktürk yolunda iç içeyim . Bigün birini indirecez aşağı çok az kaldı . Bu sefer tövbe edecek o kamyonu kullanmaya. Sabrediyoruz ama sabır taşmak üzere.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Allah rahmet eylesin, çok kötü durum.

sürücü denen manyak en yüksek cezayı almalı ama bizdeki trafik sistemi böyle olduğunda bu tip kazalar bitmez.

yetkililerin kazaları gerçekten en aza indirecek bütün önlemleri almaları gerekiyor.

istanbul trafiğinde kaç tane hafriyat kamyonu var, 10 bin, 50 bin? diyelim ki 10 bin tane. bu sürücüler yılda en az 300 gününü trafikte geçiriyor, bilerek ya da bilmeyerek her gün, her 10 bin kamyon sürücüsünden birisi hata yapsa yılda 3000 kaza olur.

kaza sebebini artıracak bir çok sebep var.
    - bu araçlar çok yüksek, normal araçlar çoğunlukla kör noktada kalıyor.
    - sürücülerin nasıl bir eğitim aldığı belli değil, SRC gibi uygulamalar var ama bu 100 bin araçtan kaç tanesi kontrol edilebiliyor?
    - bunları çalıştıran firmalar çoğunlukla büyük inşaat şirketlerinin taşeronları. aşırı para kazanma hırsından dolayı birçok hata yapılıyor.
    - yollarımız ve trafik lambalarımız bu araçlara uygun değil, bazı köşe dönüşleri kamyonlar için çok dar.

insanların hata yapma ihtimali varsa o hata bugün olmazsa yarın ortaya çıkar. söz konusu insanların canı olunca ihtimalleri düşürmeliyiz.

yazık yahu.

12. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Allah rahmet eylesin. Bu hafriyat kamyonlarina bir cozum bulmalari gerekiyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Allah rahmet eylesin çok zor bir durum allah yardımcınız olsun.Kendim hukuk 4. sınıf öğrencisiyim profesyonel olmamakla birlikte bende bildiklerimi paylaşarak size yardımcı olmak isterim.Olaydan anlayabildiğim kadarıyla kamyon şoförü çarpıp farkedince kaçıyor burada karşı taraf muhtemelen taksir iddiasında bulunacak farketmediğini iddia edecek ama şoför olay esnasında vatandaşların dur demesine rağmen kaçıyor yani bu karşı tarafın farketmedik iddiasını çürütür şoför eğer kaçmasaydı daha az bi cezayla kurtulurdu fakat burada TCK'nın 83. maddesinin 2. fıkrası b bendi uyarınca şoför çarparak yarattığı tehlike sonucunda durup kurtarma sorumluluğunu yerine getirmemiş ve çarpma eylemi sonucunda ölüme yol açmıştır.Burada şoför ihmali hareketle kasten adam öldürme suçundan dolayı ceza alır. 3. fıkra gereği ise avukatınızın dediği gibi maksimum 20 sene ceza alır.Bi hukuk öğrencisi olarak elimden geldiğince yardım etmek istedim umarım avukatınız şoförün en yüksek cezayı almasını sağlar da yüreğiniz biraz olsun ferahlar

14. ykptsc

ykptsc Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    340
    Ad Soyad:
    Yakup Taşcı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    kardeşim izlerken tüylerim diken diken oldu. bu nasıl bir şeydir. hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. bide gidip teslim olmuş. teslim olsan , ömür boyu hapis yatsan ne olur şerefsiz. söyleenecek hiç bir laf sizin acınızı dindirmeyecektir ama Allah geride kalanlara sabır versin. Allah rahmet eylesin.

15. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    çok büyük geçmiş olsun . başınız sağolsun...

16. Knngks

Knngks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    607
    Ad Soyad:
    KENAN GÖKSU
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Allah rahmet eylesin , Emre. Başınız sağolsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

17. nathanroad

nathanroad Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Cem akova
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Allah rahmet eylesin kardeşim gerçekten çok üzüldüm başınız sağolsun

18. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sağolasın Ersin kardeşim , vallahi bende alibeyköydeyim , bu kemerburgaz , çobançeşme , hasdal bu yolları kullanmaya çekiniyorum bu sarı dorseler yüzünden. Bugun bir beykoza gidip geleyim dedim motorla , ışıklarda durdum en önde , arkamdan baktım süratli geliyor korktum zaten acımız bu kamyonlardan malum daha bir panik etti. Hazırlandım kalkışa motorda kötü bir ihtimal için , geldi geldi yarım metre mesafede durdu , kör noktasında kalıcam diye endişe ettim biraz ileri aldım motoru , baktım tekrar kalktı yine yanaştı içimdende kalkıp gitti sanıp durmaz diye deli gibi korkmaya başladım . En sonunda indim dedim yav dur yeter artık üstümemi çıkıcaksın ama hiç umrunda değil embesilin görüyorum görüyorum diyor. Şerefsiz yüzünden bindim kırmızı ışık yanarken karşıya geçtim en sonunda yolda da denk gelmemek için...
    Şöförler egitimsiz abi , adamlar ne kadar sefer atarsam o kadar para kazanırım mantığı ile çalıştığı sürece canlarımız heba olucak bunlara. Önceden kamyoncu dediğinde 40 50 yaşında atletli göbekli , iri kıyım kaslı adamlar olurdu. Şimdi taksi sürmek kadar kolay olunca 24 25 yaşına kadar düştü olay . Zayıf sıska , genç , sorumluluk sahibi olmamış , paranın tadı geldikçe daha körelen insanlar var üzerinde.
    Amin abim , bizdeki sistemde malesef mümkün değil . Yani evine hırsız giren adamın şikayetci olduğu hırsız ev sahibinden önce karakoldan çıkabiliyorsa eğer yapacak çokta birşey yok diye düşünüyorum :/

Merhaba ilginiz için çok teşekkür ediyorum çok sağolun , dediğiniz gibi avukat o gün taziyemize geldiğinde taksirleri saymıştı tam aklımda değil ama bilinçli taksir yada bilinçsiz taksir diye sanırım bir çok dalda inceleniyormuş olay. Şöför açıklamasında diyor ki " birşeye çarptığımı farkettim ama durmadım " diye belirtiyor tahmini 15 yıl gibi yatacağını hesapladık biz , ayrıca herkes tazminat davası açıp olabildiğince zarar verme taraftarıyız yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum çok sağolun :(

Amin allah razı olsun abim . Vallahi hani hasta olsa bişey olsa insan gam yemez teselli bulur kendine ama böyle korkunç olması cidden çok kötü . Durumu halimizi gören düşman bile ağladı yani o derece , dostların dili dönmüyor baş sağlığı dilemeye yani söyleyecek bişey bulamıyor kimse herkes tutuldu kaldı :(

19. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,112
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Allah rahmet eylesin , trafik kazaları cinayet halini aldı, insan canının hiç kıymeti yok. Başka ülkelerden adam öldürmekten yargılananlar bizde 3 ay yatmadan çıkıyor , yaralılara acil şifalar kardeşim.

20. Blue-Tuscani

Blue-Tuscani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,089
    Ad Soyad:
    Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Başınız sağolsun. Bu hafriyat kamyonları ve beton mikseri sürücülerinin derdi nedir anlayabilmiş değilim.Diğer ağır vasıtalar normal normal giderken bu arkadaşların bir çoğu neden hızlı ve öfkeliler?

Bu Sayfayı Paylaş