Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

CEZA YEDİM...

'Sohbet' forumunda emrek tarafından 5 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. oceangoing78

oceangoing78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yazan polis heryerde yazıyo işte.... film atıyım diyodum.. hevesim kaçtı resmen....

2. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kardeş geçmiş olsun. Evet hataların var bu konuda, cezayı bazı noktalarda yemen gerekiyormuş. Seni anlamadığımdan değil, 1 ay önce sisten bende ceza yedim açmaya korkuyorum. Ama sana bir konuda katılıyorum polisler olmuş aslan bizlerde gariban ceylan sürekli avlanıyoruz olay bu. Adamlar resmen ceza kesmen için bahane arıyorlar. Daha bu gün park yasağı olmayan bir yere arabamı çektim. 2 saat sonra geldiğimde yoktu. Sordum dediler arabanı çektiler. Yalnız 2 saat önce park ederken yanımdaki arabalar aynı yerde duruyordu sadece benimki çekilmişti. Adamlar sadece gözüne kestiriyorlar, para gelsin diye uğraşıyorlar. Haybeye 62 TL ceza yedim bide üstüne park çekici parası 70 TL. Fakat şöyle bir şey var, Trafikte 101 km/s ile ceza yiyende var, 90 km limit olan yerde 200'le geçip ceza yemeyende var. Ne kadar adaletli işte tartışılır.

Düzenleyen : berkan52

3. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Polis işini yapmış bende çok ceza yedim daha dün 66TL daha ödedim ancak işlerini yapanlara saygı duyuyorum sonuçta elinde yetkisi var işini tam yapan bir memura denk gelince hatayı kendimizde aramalıyız.

4. Emrah

Emrah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Emrah
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Fiat
    Filmin yasak olmasının amacı güvenlik açısından kaza ya da mahsur kalma durumunda cam kırılmak istendiğinde bunu engellemesi diye düşünüyorum. Yoksa yeni doblo aldım arka camlar koyu.

5. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    bence sorun ceza yemek veya cezayı yazan memur değil.bu işin kanunu vardır ve hangi durumda hangi ceza yazılacağı bellidir.ancak bir memur ceza yazarken başka bir memur aynı duruma ceza yazmazsa veya aynı durumda olan araçlardan birine yazar birine yazmazsa bu şekilde eleştirilerin ortaya çıkması gayet doğaldır.ben hiç ceza yemedim,askerimizi ve polisimizi de sever sayarım,fakat bugün emniyet lojmanlarına gidin ve arabalara bakın çoğu emniyet mensubunun arabasında film var,bunu da söylesen güvenlik nedeniyle derler ama bunu da artık kimse yemiyor.

6. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hadi polisi anlıyorum güvenlik nedeni ile film yapıyorlarda normal vatandaşların ne gibi bir güvenlik sorunu var onu anlamıyorum.

7. sweet_vagabond

sweet_vagabond Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Salih ÖZBAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Ehliyetimi alalı 2 sene oldu.Bende ilk cezamı durak alanına park etmekten yedim. Cadde üzerinden bir otobüs geçer. Durak alanı normal araç otoparkı gibi yapmışlar ve 4 araç var bende aralarına girdim. Sağolsun polis amcalar bi tek benim arabayı çekmiş diğerleri duruyo. 70 otopark + 40küsür ceza ödedim. makbuzu çerçeveletip duvara asıcam. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : sweet_vagabond

8. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    sevgili arkadslarim parktan ceza yiyipte 3 4 arac varken neden bi tek benim aracim ceza yedi veya cekildi diye merak edenlere bilgi acisindan yazayim bu tarz durumlarda olan yaya yolunun onune park eden yada duraga en yakin koyan araclara oluyor o esnada dikkat edilmiyor fakat engelliler icin acilan yokus onune denk geldimi park kesin yaziyorlar burada.... park ederken dikkat etmeniz veya genelde akliniza gelmesi binde bir ihtimal insan maalesef dikkat edemiyor engelliler icin acilan yokuslara 3 arac arka rakaya girincede olan hic aklina gelmemesine ragmen yokusa denk gelen araca oluyor....

9. sweet_vagabond

sweet_vagabond Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Salih ÖZBAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Tövbe ettim değil durak, durak yakınlarına bile park etmiyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : sweet_vagabond

10. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    ben bir ara oturdum trafik ceza rehberini inceledim.çok şey öğretiyor insana https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif ama samimiyetle söyleyebilirim ki hiçbir şekilde ceza yemeyeceksin deseler yine kurallara uymaya şuanki kadar özen gösteririm.çünkü ben kurallara maddi sebeblerden dolayı uymuyorum;kendime,insanlara ve yasalara olan saygımdan dolayı uyuyorum.işine duygularını karıştıran insanları da hangi mesleğe mensup olursa olsun kınıyorum.son cümlemi herhangi bir meslek grubuna veya makama söylemediğimi de tekrar belirteyim ki kimse alınmasın,kırılmasın.

Bu Sayfayı Paylaş