Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

cerato-hyundai takas

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda yasin42 tarafından 25 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. batuhan3000

batuhan3000 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    uzak durun bence

2. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kesinlikle erayı değişmezdim.

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    üzerine 8-10 bin tl verirse değişirim ama kafa kafaya değiştirmek gerçekten mantıksızlık olur ve arabadan hiç anlamayan insanlar kanar bu duruma....

o ceratoyu satmaya kalksa 17 bine veremez,aylarca elinde sürünür araba,kıanın 2,eli yok denecek kadar az ve kimse kıaya yanaşmıyor...

4. alptekin

alptekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yapmaman gereken en önemli şey : : : :
    sakın ceratoya binip kullanma sakın !!!!!
    aksi takdirde yukarıda yazılanların hiçbirini daikkate almadan takas yapmayı düşünebilirsin.

5. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    1.5 senedir ceratoda kullandım....Erayı tek geçerim her yönden

6. enginee82

enginee82 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    adam yol dememiş gitmiş 105000km yapmış (hemde dizelde 100000 igeçtiyse mercedes hariç yanaşılmaz)sıfır araçla asla değişilemez....

7. onur

onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşım araca tüp taktırmayı düşünüyorum diyorsun,asıl tüp takarsan başın ağrıycak,tüpe para,ruhsat değiştir para,sızdırmazlık belgesi al para ve her muayenede,birde bekliyceğin kuyruk cabası,motor garantisi kaybolucak,birde senin muayenene daha 3 yıl var ama gaz taktırdığın günden hemen sonraki gün muayene yaptırman lazım ve buda sana baya pahallıya patlıycak,kapalı otoparklara alınmıycan,ikinci sınıf araç muamelesi görücen,herkesin muayenesi cabuk biterken sen herzaman sızdırmazlıkla uğraşıcan,neyse dost acı söyler bu dediklerimi bi düşün derim,önünde kia serato gibi bi araç var,hemde en fulu ve dizel.km olarak bana çok gelmedi normal,ben olsam hiç düşünmeden alırdım.Saygılarımla.

8. lorabit

lorabit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kesinlikle tavsiye etmem 0 her zaman sıfırdır.Geçmişini bilmediğin hiçbir arabayı babanda da olsa alma derim.

9. Misafir

Misafir Guest

Kesinlikle takas yapmayın. çok büyük hata edersiniz. bizim 125 binde 1.5 eramız vardı 2007 model motoru yürüyen aksamı iyidi birde araç düzgün kullanılıyordu. Aynı araçtan 2008 modeli var şimdi 52 binde inanın kiöteki aracın yürüyen aksamı falan iyi değilmiş km düşük olan aracın motoru bile daha iyi çekiyor. cerato isterse fuller fulü olsun km fazla

Bu Sayfayı Paylaş