Arkadaşlar herkese selamın aleyküm. 2012 model 120bin km de CRDi manuel Accent blue aracımı bugün alarak aranıza katıldım.herkese keyifli forumlar ve kazasız sürüşler dilerim. Hazır konu açılmışken siz kıdemli üyelerden aracım için birkaç tavsiye istiyorum. Vites topuzu ve körüğü çok aşınmış değiştirmek istiyorum. Araç içi krem rengi trim parçaları biraz silik. Bunların kaplaması oluyor mu. Kapı kolları krom detaylar da aynı şekilde. Biraz göz zevkime uymuyor. Bunları nasıl nereden temin ederim yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın , vites körüğü hem servisten hem de piyasadan alabilirsiniz , trim parçalar ve iç mekanı detaylı bir temizlerseniz ve aşındırıcı kimyasal kullanmazsanız temizlik işi sonunda kurulayıp , keten tohumu yağı ( bezir yağı ) sulandırarak süngerle siler ve fiber bezle ardından silerseniz plastik aksamlar çok hoş bir görünüm kazanıyor. Kromlar için krom parlatıcı macunlar var. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iç döşemelerin kaplaması oluyor ama iyi yapanlar çok para istiyor. ucuz olanlar daha kötü görünüyor. vites körüğünü parçacılardan temin edebilirsiniz.