Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

camdaki etiket

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda koyay tarafından 22 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim etiket üzerinde yıkamacı uğraşmış (gibi yapmış) ama çıkaramamıştı. Sanırım Coşkun Bey'in dediği gibi bastırıp silince iyice mıhlamış oraya

2. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    sirke ile ıslat sil tutkal lekelerini sirke camdan çıkartır
    Düzenleyen : valerina

3. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben sıcak suyla ıslatmıştım ama olmadyınca DİREK FALCATAYLA kazıdım cama zararı olmuyor boşuna uğraşmayın ince ince kıyın

4. greeweb

greeweb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Başlıkta ki tüm cevapları okudum, yazılanların hepsi sonuçsuz kalacaktır, bunun tek bir çözümü var ( test edildi onaylandı) MAZOTU BEZE DÖKÜP SİLECEKSİN. Bu kadar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

5. Misafir

Misafir Guest

Aslında bu ve bunungibiişlerin esas çözümü ben de var'da...

Cam temizleme aparatı (profosyonel temizlik firmasından almıştım)..deli bir alet, bir kenarı jilet gibi, buharı bile iz bırakmadan temizliyor..

6. greeweb

greeweb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çözüm budur olmassa camın parasını öderim :D

7. greeweb

greeweb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Abi konunun dışında ama yaklaşık 1 yıl önce hyundai arabamı aldım ve bu forumla o zaman tanıştım o zamandan beri bende bir merak konusu oldu abi sen ya hyundai assan da temsilci falansın yada hyundaiye ömrünü adamış gönüllü bir insansın yani foruma girip her başlığında altında ki bu yardımsever tavrını görünce aklıma başka altarnative gelmiyor :)

8. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    benimde torpidonun üzerinde beyaz bi etiket vardı söktüm ancak yapışkanın izi kaldı bunu hangi yolla çıkarabilirim acaba???

9. Misafir

Misafir Guest

Sadece"üstlendiğim görevi layıkıyla yapmayı düstur edinmiş" biriyim...bu iş hayatımda da böyleydi sosyal yaşantımda da böyle....birde insanların yanlış bilgilendirilmesine karşıyım, bildiğim bütün doğruları paylaşmayı seviyorum....bu yardımseverlikten daha çok "bilinçli insanlar" yetişmesi isteğimden kaynaklanıyor...Ha bu arada Hyundai'ye tutkunluğum ilk defa bir otomobile "verdiğim paranın karşılığını tam olarak aldığım" inancımdan kaynaklanıyor...merakının altında yatan iki sebep kırmızıyla işaret ettiğim sebeplerdir...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Bu Sayfayı Paylaş