Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Cama siyah film çekene kötü haber

'Sohbet' forumunda gurcanbulut tarafından 25 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. green_croco

green_croco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Hüseyin BİÇER
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Arkadaslar ceza yazabilir ancak filmi sokemez. cizemez ..araciniza zarar verdigi icin suclu olur. Sizr sokturmenizi soyler.

2. DoganCanDemir

DoganCanDemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Bende de 3M in en acik filmi var 3 defa polis 1 defa jandarma cevirdi adamlar filme dikkat bile etmedi gec gec dediler Dokuz eylul Hukuk fakultesi logosu var baya etkiliyo :)

3. alparslan76

alparslan76 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    34
    Ad Soyad:
    alparslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    7 yıldır 2 numara cam filmiyle geziyorum daha kimse bişey demedi geçen gün polis çevirdi app plaka var araçta nerde bunun orjinal plakaları dedi çıkardım bagajdan al burda dedim bu plakalar yasak dedi üstünde mühür var görmüyomusun dedim bu mühürü bu damgayı ben basmadım ya dedim. arka stoplarında film var dedi bende onlar film değil ben boyadım dedim oda yasak dedi bende git işine senin başka işin yomu dedim ben frene basayım sinyal vereyim görünüyormu görünmüyormu bak dedim camda film var bunuda söyle dedim hiç oralı olmadı aracın muayne kağıdını ruhsatın arasından çıkardım gösterdim bu araç tüvtürk muaynesinden geçti öyleyse herşey normaldir dedim tamam git dedi. aracın trafik sigortası varmı yokmu ona bakın muaynesi varmı yokmu ona bakın dedim başkası eksozu takmış trafikte arabayı hayvan gibi bağıttırıp geziyo bişey dediyorsunuz dedim tamam al ruhsatını uzatma git dedi

Tilki bunu beğendi.
  4. alper4159

alper4159 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    111
    Ad Soyad:
    Alper Fidan
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    İyi niyet bence tüm olay ben ne zaman çevirme görsem iç ışıkları yakıyorum önce buyursun görmek istediği ne varsa görsün sıkıntı olmadı şimdiye kadar bende yaptıralı baya zaman oldu.

Torkır17 bunu beğendi.
  5. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    2 veya 2.5 numara çektirin ve tabiki ön cama sakın çektirmeyin.. Bir ceza alacağınızı zannetmiyorum (eğer polis illaki yazmak isterse o ayrı :) ) .. bende 2 yıla yakın 2.5 numara film kullanıyorum.. hiçbir şey olmadı.. Birçok farklı şehre gittim arabamla, çok radar, polis çevirmesi vs gördüm. hiç ceza yazmadılar. bence burada hassas olan konu aracın içinin gözükmesi.. bu konuda da polislerin haklı olduğunu düşünüyorum... Adam transporter'a en koyu filmi çekiyor. içerde birini mi kesiyorlar ne ediyorlar belli değil ;)

Tilki bunu beğendi.
  6. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Benimde accentte 2 numara film vardı çok çevrildim ama hiç bisey demediler. Elantra da yok ama yaptırmayı düşünüyom. Ya ne araçlar var Mercedesler geçiyo cam simsiyah içersi gözükmüyo kesebiliyolarsa onlara kessinler sonra gelip bana da kessinler haklılar derim. Ama yok gücü yetene herkes...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Alparslan abi helal sana !!!!! :) Abim be........ :)

8. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    konuyu baştan sona kadar okudum
    film konusunda eğer dışarıdan bakıldığında araç içindeki şahıslar ve ya objeler net olarak (yani içeridekinin erkek mi bayan mı erkekse sakalı bıyı var mı ) görülebiliyorsa filmde sıkıntı yok. herkes yorum yaparken yasak olmasından ya da ceza yazılmasından şikayet etmiş doğru ama birde güvenlik açısından düşünün . yolda uygulama yapan bir polisin yerine koyun kendinizi camlar simsiyah içerisi görünmüyo polis için ya da güvenlik güçleri için aracın içi tam bir süpriz bu açıdan da konuya bakmamın yararı var

9. Erhan D.

Erhan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    243
    Ad Soyad:
    Erhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Raylı perdeye niye bişey demiyorlar o zaman?
    Polis bey çok merak ediyorsa aracımın içini, durdurunca camı açtırsın, baksın.Eğer sürücü açmak istemezse kessin cezayı.

10. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Cam filmi diğer oto aksesuarlarından sıyıramıyorlar diye düşünüyorum. Yani sanki araba camı siyah yada aynalı filmli olunca havalı oluyor, işte bunu yapan adam içerde emniyet kemerini takmıyor, arkada kaçak yolcu taşıyor felan falan diye yorumluyorlar... Bunları bana çevirme yapan polisde doğruladı...

Halbuki Cam filmi yolculuk anında arabadaki eşin ile muhabbetini azcık diğer araçlardan görülmesini engeller, İçeri aşırı güneş almaz ve yolculuğu daha güvenilir ve konforlu yapar, Aracın camından bakıpda içerde görülen eşyalara sarkanlara bir anlamda "dur" der... Yani, bi uyumsuz araca xenon far takmayla film çekimi ayrı düşünülmeli !

11. KaraÇocuk

KaraÇocuk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    İbrahim ÇOLAK(KaraÇocuk)
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    3 numara bendede var allah razı olsun çeviren olmadı. Film yüzünden. Kemerim takılıtavan ışığım yanık genelde. 2 kere çevirmeye girdim filme hiç bişey demediler.

12. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Profilden gördüğüm kadarıyla sizin camlardada film var gibi? Yanlış gördüysem kusura bakmayın.

Orjinalde siyah camlı mercedesler var bmwler var. Onlar için güvenlik problem değil mi? Polis filmlerle uğraşacağına sonradan zenon takıp karşıdaki kişileri rahatsız edenlerle uğraşsın.

13. KaraÇocuk

KaraÇocuk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    İbrahim ÇOLAK(KaraÇocuk)
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Görmedim ama duydum yol camı inik olanı kaldırtıp film var diye ceza yazdığını belkide bu forumda.
    Camlar inik içerisi ayna gibi gözüküyor camı kaldırtıyormuş.Arabanın içinde ne olup bittiği trafik polisinin değil toplum polisinin sıkıntısıdır. Ama hiç bir toplum polisinin cam Filimine birşey dediğini duymadım.

14. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    evet benim camlarda film var ben tam siyah renkli mercedes yada bmw görmedim yani 3 numara diye tabir edersek.zenon far konusuna gelecek olursak cezası var ilk gördüğünüz polise şikayet edin o aracın tekrar muayeneye bile sokulur.

15. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    toplum polisi diye bi birim duymadım (1980 de kaldırıldı şimdi ki adı çevik kuvvet) her polis her olaya müdahale edebilir ayrıca kaçakçılık olsun terör olsun yol kontrollerinde ya da uygulama yapatıklarında trafik polis ile yaparlar. camı kaldırmadan da arabanın filmini anlayamaz heralde o yüzden kaldırtması anormal bi durum değil .

16. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    hangi arabanın ön camlarında(şöför ve sağ ön) raylı perde var ? arka camlara film çekme ile ilgili de yönetmelik var.bulursam paylaşırım.ayrıca polis sizi durdurduğunda camı açmanızı istediğinde açmazssanız ceza ile kalmaz pasif direnme suçunuda işlemiş olursunuz ayrıca bilgi.

17. KaraÇocuk

KaraÇocuk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    İbrahim ÇOLAK(KaraÇocuk)
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Yeni yasa hariç toplum polisinamı diyar eski 155yada ahlak polisi diye geçer. trafik kanusuna mudale edemez. 154de toplumun olayıda seni bekletir gerekli ekibi çagırır. yane sizi durdurup trafik polisi arayamaz. En azından ben böyle biliyorum böyle gördüm.

18. asi

asi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    ali koçak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    istanbulda böyle bir sıkıntı yok galiba

Bu Sayfayı Paylaş