Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

CAM FİLMİYLE İLGİLİ TRAFİK KONTORLLERİ

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda Burak tarafından 2 Mayıs 2008 tarihinde açılan konu

1. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tuvtürkfalan takmaz polis ve direk kanuna göre cezayı yapıştırır,kanundada araçların orjinal aksesuarları dışında yapılan herşey cezai işlem gerektirir o yüzden emin ol polisin umrunda olmaz tuv falan.

2. çok doğru polis durdurdumu tuv turkten gecmiş kalmış ona bakmaz cam filmi içerisini gösteriyormu aracın içindekilerde bir kuşku varmı varsa basar cezayı..

3. GÖKHANSEZEN

GÖKHANSEZEN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herşey iyi güzelde normal siyah camlı araçlara niye sorun ckarmıyorlar sonuçta cektirmiş olduğumuz filimler cizilmez ve normal siyah camdan farkı yok

4. GÖKHANSEZEN

GÖKHANSEZEN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herşey iyi güzelde normal siyah camlı araçlara niye sorun ckarmıyorlar sonuçta cektirmiş olduğumuz filimler cizilmez ve normal siyah camdan farkı yok

5. GÖKHANSEZEN

GÖKHANSEZEN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

6. reis_6152

reis_6152 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki şimdi ben arabama taksam muyaneden geçer mi ve polis ceza yazar mı

7. kıl polis olursa evet.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifama aracım bayiye bir gelsin ona ilk işim film çektirmek olacak.içine güneşi sokmayacamhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

8. SefaŞAHİN

SefaŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Özellikle dikkat ediyorumda polis araclarının çoğunda koyu film var https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif
    Ama Hyundai Reno Opel Fiat Filmm çekemezz yasakkk https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Bmw Mercedes Honda vb. Serbestttttt https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

9. mumins

mumins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    cam filmine önler açık ( sürücü gözükecek şekilde ) olduktan sonra bişey demiyorlar die biliorum . ama ceza kesmek için bi mazeretleri var sonuçta :) adam bakar bakar ceza kescek bişey bulamazsa gel bakayım der .cam filminden keser. bende ön iki kapı ve arka cam açık arka kapılar koyu şuana kadar bi sorun yaşamadım .( yarın çeviriolarmış bide :) .)

10. soysuz_era

soysuz_era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sonradan yaptırılan bu filmlerin hiç bi sekilde ruhsata işletme sansımız yok mu arkadaslar..

11. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    hocam tuvtürk onay vermıyorkı fılme,az kusurlu deyıp bi daha kı sefere bu kusurun giderilmesı gerektiğini beyan adıyor nasıl dava edeceksınız kı bu durumu???

12. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    tüv türk ün devletle ne alakasi var onu anlamadim. eskiden kara yollari yapiyordu bu isleri ve simdi ozellestirildi. Bunlarin ok verdigi bi konu bence polisi baglamaz. Cam filmi su yana dursun arac icinde koku kullanmanin bile cezasi varmis,bizzat yonetmelikten okudum.

13. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    tüv türk ün devletle ne alakasi var onu anlamadim. eskiden kara yollari yapiyordu bu isleri ve simdi ozellestirildi. Bunlarin ok verdigi bi konu bence polisi baglamaz. Cam filmi su yana dursun arac icinde koku kullanmanin bile cezasi varmis,bizzat yonetmelikten okudum.

14. tokgoz1453

tokgoz1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar film yasak ben bilgi edinme kanununa binaen emniyet müd.yazı yazdım cevapta bana kanun maddesini gönderdiler film yasak.

15. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ne yazıyo o kanunda merka ettim. hangi kanun

16. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    mesele şu normal siyah camlar acil bir durumda rahatça kırılabiliyor, ama filmli camı kırmak o kadar kolay değil. bana tüvtürk muayenesinde eski aracımdaki filmi neden sökmem gerektiğini sorduğumda verilen cevap bu.

17. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ya bırakın arkadaşlar kanunu nizamı kim uyuyorki kanunlara talihi yollarda max hızı 40 gösteriyo kim 40la gidiyo sarıda durulcak diyo kim duruyo..Herşey kanunla yürüse ben şimdiye kadar 50tane trafik memurunu mahkemeye vermiştim.Türkiyede yaşadğımızı unutmayın herkez bu ülkede kafasına göre takılıyo.Benim aracımda 4 numara film var ki ztn daha koyusu yokkk.Gece gezerken polis görürsem ön ve ortadaki tepe lambalarını yakıyorum yanından geçiyorm yazın ise ön 2 camı indiriyorum bi sorun çkmyo çok çaresiz kaldığımda ise filmleri sökerim ceza yazma diyorum ön 2 camı sökünce salıyolar zaten tecrübeyle sabittir.Amerikan filmlerde ztn ucunu kaldırdığınz zaman çekince geliyo.Ayrıca araç ben askerdeyden gönderttirdim hafif kusurlu olarak geçti:D

18. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
  19. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    alıntı olduğundan küçültemedim karayolları trafik yönetmeliği madde 63 en alt satrı dayanak göstererek cezai işlem yapılıo

20. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kanunlar niçindir çiğnenmek içinnnn:):):):)

Bu Sayfayı Paylaş