Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Cam Filmi Yeniden Yasak

'Sohbet' forumunda koreci tarafından 21 Ekim 2017 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    valla cevremde herkeste koyu koyu var kımseye ses cıkmıyor da hadı hayırlısı bakalım.

2. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Zaten %70 transparan yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi

santafe2004 bunu beğendi.
  3. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Benim anladığım
    ön cam tamamen yasak
    Ön yan camlar yüzde 70 transparan
    Arka camlarda sıkıntı yok.

ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Night_Blade bunu beğendi.
  4. Night_Blade

Night_Blade Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Ibrahim s
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Ön cama yasak. Ön yan kapı Camlarına yüzde 70 ışık geçirmesi demişler. Arka cam ve arka yan camlar için bilgi yok. Bizi deniyorlar sanırım. Ne diyecek bu millet diye :)

Ayrıca %70 ışık gecirgenligi dediği kaç numaralı cam filmi? Bilen varsa bilgilendirsinler bizi de

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  5. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    halil abi bizim R43 camlar zaten %70 geçirgen özellikli değilmiydi :Sbunlar dalgamı geçiyorlar var olan cama %70 geçirgen film takınca yine koyulaşmayacakmı

6. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
  7. Evren Arvas

Evren Arvas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    174
    Ad Soyad:
    Evren Arvas
    Yaşadığınız Şehir:
    65-VAN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Aslında koyu film Biraz tehlikeli bir şey geceleri sürüş güvenliğini tehtid ediyor....
    Ama Trafikte ışıklarda duruyorsun mesela bazen arabada aileniz var afedersiniz bacınız var karınız kızınız var ışıklarda beklerken yandaki arabadaki adamlar öküz gibi bakıyorlar insan uyuz oluyor yani :)
    Cam filmi o yüzden iyidir...

Asel Kaan Efe ve Tilki bunu beğendi.
  8. cenker_baba

cenker_baba Guest

kaliteli cam filmi gece görüşünü etkilemiyor aksine dahada konforlu yapıyor ben kendim kullandım çok memnundum

Asel Kaan Efe ve santafe2004 bunu beğendi.
  9. i20_Troy

i20_Troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    842
    Ad Soyad:
    Selim ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Cam filmi olayına hep karşı çıktım... en hafif renk harici araç içiini görmek mümkün değil...
    geceleri yada yağmurlu havalarda özellikle facia sebebi... görüş olmadığını fark ettim...
    arama noktalarında yada ışıklarda yanınıza simsiyah bir araç yanaşıyor size silah mı çekti, hareket mi yaptı, içinde dost mu var düşman mı var belli değil...
    araç içi kesinlikle görünür olmak gerekiyor...

bazı arkadaşlar aileden bahsediyor... haklılar belki... şu ana kadar kimsenin ne ailesine ne aracına baktığımı hatırlmaıyorum... araç ışıklara yanaştığında sadece göz ucu ile karşılaşma gereği aracı içindekileri görüyoruz... aksi halde gözümüz kırmızı ne zaman yeşil olacak buna odaklanıyoruz... eee hali ile gözümüzü kapatamayınca illaki arabadaki bagajdaki çocuklar insanlar dikkat çekiyor...
    neyse aradaba da aile var diyenler,

eşleri, çocukları, kardeşleri kimden rahatsız olunuyorsa sokakta yürürken ne yapıyorlar nasıl koruyorlar...
    siz işte iken eşiniz karınız kızınız bacınız çalışıyorsa yada markete develt dairesinde büyükşehirlerde özelilkle metro metrobüs gibi iğne atsan yere düşmeyecek şekilde olan yerlere göndermiyorlar mı ? yani bence arabada insan varken bakıyorlar sözü fazla abartı... takıntı bence...

bakan kim bakanlar neden ceza çekmiyor çektirilmiyor politika yapmak istemem ama çocuk istismarı kadın cinayeti ve istirması taciz hangi dönemde top point yaptı...
    peki bu düzeni destekleyen kim... yani ben çelişkiler içersinde yaşayan bir toplum olduğumzu düşünüyorum...

neyse cam filmi mağduriyet olmayacak şekilde ayrıca aracın içi görünecek şekilde en hafifi olursa düşünülebilir ötekiler tamamen bana göre fazla serserice geliyor...
    gizemli araçlar...
    arabada alkol aldığı yanındaki ile ne yaptığı belli olmasın diyenlerin icadı... ben hep o tür insanlarda gördüm...

hepinize kolay gelsin...

ysuatsenyurt bunu beğendi.
  10. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Bu cam filmi konusunda bir oto aksesuarıyla uğraşan yete uğradım geçen , diyor işte Mersinden profesyonel filmcimiz geliyor , pazar günleri yapıyoruz film işini , biz araçların önceden kayıdını alıp sıraya koyuyoruz , fiyatlar 250 tl ile 1500 tl arası dedi. Bu 1500 tl denilen film nasıl bir şey ola ki 10 yıl garanti diyor.

Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi

11. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    hiç bir espirisi yok izmirdede türedi o fiyatlar ben 5 yıl garantili full 400 e halletmiştim bir sürüde belgesi var uyumluluk+faturası+garanti belgesi+avrupa standartlarında olduğunu gösteren belgeler filan...1500 ver abi 10 yıl sonra o filmden eser kalırsa 1500 de ben vereyim o firmaya :) en ala cam filmi en fazla 4-5 yıl dayanır sonra renk atar güneş alır v.s bu iş yasak gelince oto perdecilerin damping yapmasıyla aynı kanımca....kumandalı akıllı cam filmi yaptır daha iyi :)

12. memin

memin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    322
    Ad Soyad:
    mehmet emin
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Aracımda alkol almıyorum, bahsettiğiniz işleri de yapmıyorum, birakin alkolü sigara kullanmiyorum, trafik kurallarina, kanunlara riayet ediyorum, hiz limitlerini asmiyorum, hatta ulkem icin bircok vatandas gibi kamu kurulusunda emek harciyorum, "emek" kismi onemli cunku bunu yapiyorum ve kazandigimda kimlerin hakki oldugunu bilerek davraniyorum.

Uzun uzun yazmissiniz, on camimda film yok. Yan onlerde var, arkalar orijinalinde var.

- Gunes yandan ve sonbahar ayinda bile yuzumu rahatsiz ediyor (kisisel ihtiyac, herkes rahatsiz olmayabilir)
    - Esim cocugumuzu mecburen emzirmek durumunda kaliyor.
    -Llumar marka film var numara vs bilmiyorum arka orijinal karartmadan biraz daha acik tonda. Onde zaten yok, ne gece ne gunduz, ne yagmurda ne karda ne de siste, film olmasaydi gorurdum dedigim olmadi, gorusum hic kapanmadi.

Bizi alkolik yapmissiniz, disarida yurumekmis falan filan. Esim bu arada ogretmen, calisiyor da yani.. Kendinizle celisiyorsunuz, hep karsi ciktim demissiniz, acik ton olabilir demissiniz.. Bu celiskide, herkesi ayni kefeye koyup vur duvara.. Lutfen, hakli oldugunuz taraflar var, ama bahsettiginiz suclu, gizemli, uckagitci tiplere yazarken araya biz de kaynamis gitmisiz..

Aynen yetkililerin yaptigini yapmissiniz, uc bes kendini bilmez yuzunden hepsine yasak, hepsine ceza, hepsine muhtemel serseri.

Arkadan itis, ucuz parca, yaygin diye sahinlerin cogu serseri oyuncagi olmus. Tum sahinciler serseri!!!

Kaskina kamera, kendi kural tanimaz ama senin hatani ceker atar, artistlik yapar motorcular. Tum motorcular serseri!!!

Aradan girer cikar, sinyal vermez onune kirar taksiciler. Tum taksiciler serseri!!!

Uzar gider. Bu forumda kendisi, kardesi, akrabasi, komsusu, vb Sahin arac kullanan vardir, veya vardi. Motor kullanir, veya kullandi. Taksicidir, veya taksici tanidigi vardir. Hepsi de sizden benden iyi insandir, olamaz mi? Bu ayristirma neden, ayristirma suclu sucsuz icin yapilmali, birlestirme guzellik icin. Siz onyargi ile ayristiriyorsunuz birlestireceginiz yerde, sucsuzu sucluyu birlestiriyorsunuz, ayristirmak yerine. Bu TERSTE bir İŞLİK var.. Vesselam..

Son düzenleme: 17 Ocak 2018
  13. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Filmin yasak ama renkli camın serbest olması, birbiri ile çelişmiyor mu?

14. i20_Troy

i20_Troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    842
    Ad Soyad:
    Selim ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Ben önyarıglı değlim ama siz şimdi bana önyargılı oldunuz...

Konuyu ben uzatmayacağım... anlamak isteyen anladı... ve cevaplarımda benim görüdğüm diye de bahsettim... sizin yaşadığınız yerde farklıdır benim yaşadığım yerde farklıdır... Cam filminin ortaya çıkışı bile saydığımız sebepler... Karanlık muallaklık gizem vs vs sebepler... Çünkü insan ortalık yerde edepli olmayı psikolojik olarak hisseder ama kimsenin görmediğini düşündüğü yerde fazla özgürdür... Araçlar da toplum içinde olduğuna göre her hareketi yapmamalıyız...

Bakın benim yaşadığım yerde cam filmi olanlar hep aracında alkol alıyor sağa çekiyor içiyor içinde yapılanları görseniz inanamazsınız... bu yüzden siz yada sizin gibi 1-2 kişinin ailesi için yaptıkları malesef bu durumu değiştirmiyor... 40-50 yaşındaki adamın cam filmi ile pek işi olmaz zaten... yaptıranların yaş ortalaması ve yaşam şekli araştırılsa bana hak verirsiniz... Algıda seçicilik bende vardır buradan tahmin edebiliyorum... Ön yargı değil bu...

çocuklu aileler için en uygunu mümkünse bod perde mi ne diyorlar... yada yapışkanlı olanlar var... bence en uygunu onlar...

Açıkçası cam filmi olan bir çok aracı görünce daha doğrusu ne olduğunu görmediğim için yanından uzaklaşıyorum... hani yanlışlıkla gözümüz ilişiverse elinde KELEŞ le biri sanki aracı tarayacak ...

Şeffaf olmaktan insan neden korkar bilmiyorum ki... Çocuk emzirme istisna bir durum... Ben çok denk geldim belki bizlerin anaları da bizi emzirdi...
    Düğünde dernekte cenazede varsa küçük bir tülbent ile bu zaten engelleniyor... Yani bahane ararsak çok da neyse... dediğim gibi uzatmayacam dedim ama uzattım...

Kolay gelsin...

Evren Arvas ve memin bunu beğendi.
  15. memin

memin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    322
    Ad Soyad:
    mehmet emin
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Teşekkürler. Umarim somut veriler isiginda makul bir netice cikar.

16. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    ne filmmiş arkadaş ya tam film oldu senaryo yazan yazana .bakanı ayrı yazıyor emniyeti ayrı yazıyor cumhuru ayrı yazıyor çok güzel yazılıyor oynanıyor halkta ödülünü çok güzel veriyor .

Gokcenyrc, joy_ride ve memin bunu beğendi.
  17. Evren Arvas

Evren Arvas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    174
    Ad Soyad:
    Evren Arvas
    Yaşadığınız Şehir:
    65-VAN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Ama camları filmli arabada şekil duruyor buda bir gerçek yani arabada farklı bir görünüm oluşturuyor...
    Camlarında Film olmayan araç kullanmakmı? Yazın Gündüz vakti Güneş Gözlüksüz Çarşıda Dolaşmak Gibi bişey... ikide bir milletle göz göze geliyorsun...
    Eskiden Genelde Gayrımeşru koşturan takılan karanlık kişiler araçlarına cam filmi çekiyordu... şimdi ise artık moda oldu 7 den 77 ye herkes çekiyor...

memin ve santafe2004 bunu beğendi.
  18. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aynen valla