Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

CAM FİLMİ YASAL MI

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda designer79 tarafından 10 Aralık 2007 tarihinde açılan konu

1. serkan0544

serkan0544 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Orjinal Cam İşletiliyor Ruhsata.Bizimki Tseli ve Ruhsata İşlenik.

2. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Cam filmi olayından kurtulmanın en iyi yolu tanıdık bi doktordan UV ışınlara karşı alerjisi vardır die bi rapor almak. Bu kadar..

3. Misafir

Misafir Guest

maliyeti 1000ytl yi buluyor deniliyor birinden de 600 diye duydum ne kadara mal oldu ve nerde yaptırdınız?sakıncası yoksa...

4. turgut_09_

turgut_09_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Trafik kurallarında şuanda %70 içeri görülcek şekilde filme izin var!!!%30 görülmücek....

5. blackhorse

blackhorse Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    orjinal renkli camı olimpia cam satıyor.hemde istenilen tonda siparişlede yapyor

6. blackhorse

blackhorse Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence onu sen trafik polisine zor anlatırsın.ayrıca hava'nın durumu gece-gündüz hatta aracın iç döşememe rengiyle bile o% oranı fark ettirir.

7. Bleda

Bleda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    şu doktor raporu işi aklıma yattı. polis durdurdu diyelim cam filmi var araçta fakat hem ruhsata işli hemde doktordan raporunuz var. ceza yazarım dese sende seni mahkemeye veririm dersin.

8. Misafir

Misafir Guest

benim gözlerim açık renk olduğu için uv ışınlarına yani güneş ışığına alerjim var..güneşten çok fazla kalınca bulanık görüyorum..bunu bi trafik polisine sordum..eğer öyle birşeyi varsa zaten araba kullanması yasaktırdedi..boşuna ümitlenmeyin arkadaşlar..

9. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    iyide ön camı naapcanız orayadamı film olcak ozaman

10. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    haklısın hem böyle bişey olsa güneş gözlüğü kullan derler adama..

11. Bleda

Bleda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    hayır ya gözlere demedimki atıyorum güneşte kalınca kaşınıyorum gibi :D

12. Misafir

Misafir Guest

farketmiyor abi..eğer öyle bir rahatsızlığın varsa zaten sağlık raporu vermiyorlar ve ehliyet alamıyorsun..

13. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Kesinlikle öyle Admire kullanıpta aksini iddaa eden varsa aracının camının yazılarına baksın ordaki %70 Transparencia yazısını görürhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

14. crazywinner

crazywinner Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracımın Üzerindeki 2 Numara Filmler gün itibariyle Kalp grafiği gibi olmuştur.130 TL ceza ise işin cabası.Olay şöyle gelişti,Serviste daha araba trafiğe çıkmadan çektirttiğim film ile 6 ay boyunca 7 sefer Durdurulmama rağmen Filmli camlardan ceza yemedim uyarı bile almadım.Lakin bugün Polis Gözünü açtı sanırım.ÇEk sağa Ehlitey ruhsat Aracınızı sağa çekin filmleri Sökün...Sökmüyorum Ceza yaz...SÖkmezsen Bağlarım aracını...Sen yaz cezayı ben yarın sökerim....Aracını bağlarım tutma aracı burda hadiiiii çabuk OLLLL...SÖkmeyi bilmiyorum al sen sök ozaman...bu diyoloğun ardından olansa şu.CAAAARRT CUUURRTTT ve anahtarla arka camın boydan boya Çizilmesi.Resmen "Hayat kadını" yaptılar camları.Ve sonrada Elime cezayı verdi baktımki başka bir sebebten yazılmış ceza.Ters yöne girmekten.Camları Neden Söktürttün Mübarek ozaman? AÇıklama: Fİlmleri söktüğün için onu iptal ettim.Pardon Söktümmü?? Arabanın bitarfına koydunuz Polis Beyler!!!ne ben sökücem filmleri.

Bu işin 2 si 3 ü yok Denk getirdiklerine yazıyorlar arkadaşlar.Lamı cimi yok..

15. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Öyle arabaya ya da filme zarar verdiginde sicil numarasını isteyin. Dava acacagınızı söyleyin. Bakalım ozmn nereleri tutusuyor.

Düzenleyen : qaan88

16. MhmmtAyka

MhmmtAyka Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    polislere küfür etmiycem https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley16.gif
    Düzenleyen : mamiayka

17. crazywinner

crazywinner Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Birde Dipnot olarak eklemek isterim; Polis amca Polis amca Arkalara film yasak değilmiş ÖNleri söksem Olurmu???? Hayır tabiki yasak hertürlü yasak..NEden Şu anda yanından geçen arabaları Durdurmuyorsun ozaman?..... Bana işimi öğretme ne demeye çalışıyorsun????Bildiri yayınlandı15 gün içinde onlarıda Tedliycez biz...Onlar sökecelerini sökerler ancak.filmler ezelden beri yasak Ve Söylemek isterim polis Amcalar Ön camlardaki Filmlere Dokunmazken Arka kapılardaki Filmleri söküp Arka Camı ANahtarla Çizmişlerdir.İnat değilmi Bende böyle Gezeceğim Bidaha ceza yazın Lanet olsun.Bir gün böyle birşey olacağı belliydide Geç adamız biz Sen bana sokak ortasında Bağırıyorsun Sonra YOlun ortasında Filmleri söktürtüyorsun Millet başıma Toplanmış Arabanın filmlerinin Çizilmesini izliyor sende Zevkmi Alıyorsun yahu? Genç Adamız Yaptırıcaz tabi 100 araçtan 40 Tanesi Filmli sende bilioyrsun Madem Günah keçisi Seçtin be adam Neden Ele güne Maskara ediyorsun? Anahtarla Ne hakla camımı çiziyorsun? Hİçbirşey yapamadan Elin kolun bağlı bak Öyle polise yapıcak hiçbişeyin yok.6 aylık arabayımı bağlatalım film uğruna?Telefon Ediptanıdıkmı Sokalım araya Sende biliyorsun yasak bende biliyorum yasak Madem Çevireceksin Kardeşim 6 aydır Güneş gözlüğüylemi bakıyorsun Etrafa Önünden Milyon sefer geçmişim...Yazık.

18. bulent35

bulent35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sicil numarasını alıp şikayet ediniz bu gibi durumlardaböle yapmaya hakkı yok geçmiş olsun...

19. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    en guzelı ve sorunsuzu ön camlara 1 numara fılm arka camlarada 2 numara cam fılmı cektırın ben suana kadar 3 arabamada aynı şeyı yaptım çok şükür cezada yemedım aracım bağlanmadıda

----------------------------------
    ama benden size bır tavsıyee .)
    emın olun çok işe yarıyor
    ben sıkışınca o lafı kullanıyordum

bu araç eşime ait yada kızkardeşime (herhangi bir bayan)
    bayan arabası olduğu içinde yolda sıkıştırılmalar oluyor zor anlar yaşanıyor
    bayan oldugu bellı olmasın dıye'de film cektırdı'' diyince ne kadar kızsalarda birsey dıyemıyorlar

sıkışırsanız demenızı şiddetle önerırım

20. fatih-i10

fatih-i10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizde 2006-2007 senesinden beri fiat doblo var aldığımızdada hemen camına film çektirdik ama bu güne kadar çeviren polisler hiç bişey demedi.ayrıca gecenin saat 1 indede yunus lar çevirdi aracın içinde kalabalıktık biraz tavan lambasının yaktık adam zaten insan sarrafı olmuş hemen anlıyo zaten dedik halı sahadan gelioz(üstümüzden şort tişört) falan güldü tamam geçin dedi...yasaksa neden makam araçlarındada var o zaman onlarda çekmesin...

Bu Sayfayı Paylaş