Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

CAM FİLMİ YASAL MI

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda designer79 tarafından 10 Aralık 2007 tarihinde açılan konu

1. okanalgun

okanalgun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bayağı şanslıymışsın....

2. CANALAN

CANALAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar. Arabamda eşim ve iki çocuğum varken hayatımın ilk ve tek cezasını cam filminden yedim. Ehliyetim 17 yıllıktır ve isteyenede ehliyet numarasıyla ispat edebilirim. Üstelik cam filmleri arabanın içinin çok rahat görülebileceği kadar açıktı. Daha bir sürü ayrıntıda var da bu kadar yeter sanırım.

3. ottoman24

ottoman24 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben bu sorunları yaşamamak için arabaya perde yaptırdım.Bayağıda hoş oldu.

4. gogoce

gogoce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 0km aldım aracımı daha aracımı almaan korumalı film ve boya koruması önerdiler hemen yaptırdım 18:1 oranında koruma ve %40 karartmalı film kullandılar araç siyah zaten ama dışarıdan bakılınca içerisi net görülüyor sadece hafif bi karartı var zaten ön cama yapılmıyor servis bırak polis çizsin sen getir ertesi gün garantiden yaparız 1 yıl garantisi var dediler şimdilik bi problem yok benim için

Düzenleyen : gogoce

5. ottoman24

ottoman24 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    inşallah hiç olmaz ama ben riske girmedi

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    yok arkadaşlar o kadar korkmayın hiç bişey olmaz.ben 7-8 sene filmli arabalarla gezdim.eğer bu aracı satmazsam bunada yaptıracam yazın.

7. Misafir

Misafir Guest

banada bısey demedıler bıde benım arac dısardan ıcerı gozukmuyoda ancak guneste goruluyo o kadar sıyah yanı

8. GKHNDN

GKHNDN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    BENİ Bİ KAÇ KERE ÇEVİRDİLER İLK ÇEVİRMELERİNDE LPG İŞLİ OLMADIGI İÇİN 20 YTL RÜŞVET VERDİM YOKSA ARACI BAGLAYACAKLARDI HARAM ZIKKIM OLSUN DİYORUM SADECE. ARACIN SATIŞI ELİMDE 1 AY SÜREM VAR SIZDIRMAZLIK BİLE ELİMDE YİNEDE BAGLARIM DİYİNCE VERDİK PARAYI. ONDAN SONRASI MALÜM POLİSLERE KILIM NERDE POLİS GÖRSEM KILLIK OLSUN DİYE ARKALARINA YANAŞIP KORNA VEYA SELLEKTÖR YAPIYORUM DAHA ÇEVİRİLİP CEZA YEMEDİM. ALLAH ŞÜKÜR. CAMLARIMDA FİLİM YAPTIRDIM ÇEVİRMELERDE HİÇ SORUN YAŞAMADIM. AMA YASAK OLDUGUNU BİLİYORUM CEZASI YOK DİYE DUYDUM EN FAZLA SÖKTÜRÜYOLAR YADA YIRTIYOLAR AMA ARACI BAGLAYAMIYOLAR. SAYGILAR.

9. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    ben e sadece arka cam ve arka kapı camlarına çok açık tonda film çektirmeyi düşünüyorum ona karışmazlar heralde.numarasını bilmiyorum ama 1 olmadı 2 numara film artık bakacaz koyuluğuna .

10. yasin38

yasin38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaslar gecenlerde arabama film çektirdim çok yakıstı ama polısten korkuyorum cevırırlermı acaba su anda bende kayserideyim kayseride olan arkadaslar bi bilginiz varmı ceviriyorlarmı benim filmler en acigi insallah birsey demezler derlersede ne kadar ceza yeriz aacaba bilen varmı.simdiden herkese tessekur ederim.

11. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kayseride bütün araçlarda en koyusundan cam filmi var sizin film açık renkliymiş pek bişey diyeceklerini sanmıyorum. ama trafik memuruna göre de değişir bu olay.

12. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    cam filmini takıyorsunuz sonra ceza yiyecem diye korkuyorsunuz . madem yasak olduğunu bile bile takıyorsun ceza yerken de cesur olacaksın nasıl ki takarken cesursun :)

polise göre değişiyor kimi ceza yazıyor kimi görmemezlikten geliyor.

ama normali bu tarz araçların hepsine ceza yazılmasıdır. bana kızmayın ama madem bu ceza gerektiriyor takan kadar buna ceza vermeyen de suçludur.
    +olarak bu ve benzeri şeyler ceza gerektiriyor ama ülkemde satışı serbest bu da ayrı bir komedi.

not: arabasında cam filmi olanlar bana kızmasın lütfen objektif yaklaştım

13. enes58

enes58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    VALLA ARKADAŞIM BEN DAHA ÖNCEKI 2 ARABAMDA DA KULLANDIM HATTA ÇEVİRMELERE DE GİRDİM ÇOK ŞUKUR HERHANGI BIR SORUNLA KARŞILAŞMADIM.AMA SANA TAVSIYEM ARKA 3 CAMA FİLM YAP DAHA GUZEL DURUYOR VE SORUN YAŞAMIYORSUN..

14. UfukElantra

UfukElantra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    trafikte polislerin dikkatlerini odakladığı arabalardan birisi oluyorsunuz.
    özelliklede çok koyu renkli ise filmleriniz aracı durdurma olasılığı yüksektir polislerin....
    cam filmi ruhsata işlendiği taktirde herhangi 1 hukuki yaptırımı olmadığını biliyorum.....

15. gordion

gordion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende fenni muayene esnasında söktürdüklerin duydum.Söktürmezsen geçemiyormuşsun fenni muayeneden.

16. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar buraya yazıp ordan burdan laflar duyacağınıza iem.gov.tr ye girin ordan ilgili mail adresini bulun ve yazın.

YASAL DEĞİLDİR. CEZASI VARDIR. EĞER SÖKTÜRMEZSENİZ BAĞLANIYOR. MUAYENEDEN GEÇMİYOR.

Hepsini emniyetten öğrendim bundan 6-7 ay önce sizde ondan bundan değil suyun başından öğrenin...

17. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    son noktadır. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
    sağol Burak.

18. Çağrı

Çağrı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar polis arkadaşa sordum şimdi. aslında yazmayacaktım ama konuya gerçekten nokta koymak lazım.

cam filmi, hangi koyulukta olursa olsun ve hangi camda olursa olsun, ister ön, ister yan, ister kelebek camı, isterseniz arka camda olsun yasak.

yakalandığınız anda polis amca 70 ytl cezayı yazıyor.
    2. defa yakalandığınızda 140 ytl
    3. defa yakalandığınızda 300 ytl
    4. defa yakalanırsanız araba bağlanıyor.

tabi araba ilk yakalandığında şüphe sebep gösterilerek de bağlanabiliyor. siz siz olun bence taktırmayın. boşverin havasını.. burak arkadaşın dediklerine katılıyorum bu arada.

19. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim başıma geldi çünkü...
    Avcılar emniyete mail attım. Her ne olursa olsun film varsa ceza çağrının dediği gibi polisin insiyatifine kalmış istiyosa hemen bağlıyor.
    Söktürdüm mü filmleri elbetteki hayır...

TÜRKİYE SINIRLARI İÇERİSİNDE AKSESUAR SATIŞI YASAL, KULLANILMASI YASAKTIR.

Bunu unutmayın. Cama yazdığınız yazı dahi suçtur. İstese hertürlü işlem yapar polis...

20. yumurcak

yumurcak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    burak avcılar emniyet sana attığı maili bana yollarmısın bende avcılardanım çünkü.. sorun yaşamak istemem 2 gün oldu camlara film çektim...

Bu Sayfayı Paylaş