Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

cam buğulanması

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda boraumut tarafından 25 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Limonla şampuan karışımı deneyelim oda olmazsa :) Şaka bi yana şampuanın işe yaradığını duymuştum bende. Hiç denemedim gerçi ben buğulanmayla ilgili ciddi bi sorun yaşamadım henüz. Fanı açınca motor sıcaksa 10 sn sürmüyo temizleniyo

2. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çok soğuklarda arabayı çalıştırın, dışardan hava alacak şekilde kademe 4 yapın 1 dk bekleyin buğu falan kalmaz ve arabayı sürerken mutlaka kademe 2 de fan çalışmaya devam etmeli.
    bu arada küçük bir sprey aldım içine -45 derecelik cam suyunu saf koyuyorum ve sabahları cam buzlu olursa kazınmayacak kadar sert. püskürtüyorum ve içerde de havalandırma açık olunca 1 dk sonra herşeyden kurtuluyorum

yazları dahi az da olsa cam suyu ekleyin. bir tatlı kaşığı da sıvı el sabunu koyuyorum. böylece sileceklerden temiz cam yüzeyinde ses gelmiyor. kayganlığını muhaza ettirmelisiniz silecek lastklerinin
    Düzenleyen : mdx78

3. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben de 1,5 lt şişe suyu alıp boşaltıyorum içine de yarım şişeye yakın camsil koyuyorum.. ama deterjan daha kaygan olsa gerek sanırım camsilden..

4. kahramankentli

kahramankentli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar ben camı buğu önleyici bez ile siliyorum. Faydası oluyor fakat camlar biraz yağlı gibi oluyor.

Bu Sayfayı Paylaş