Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Cam açma/kapama düğmeleri

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda vedatkanka tarafından 17 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Cevabınız için teşekkür ederim, problemi çözdüm, önceki mesajlarda adım adım fotoğraflarla çözümü anlattım. Sorun kalmadı. İlginize teşekkür ederim. Saygılar.

2. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Paylaşım denen husus burda son demine kadar yaşanmış Görüyorum ki sitemizde Mürsel bey köksal bey gibi bir kişi daha kendini göstermiş durumda.

en önemli husus komple kapı iç döşemeyi sökerek diğer üyelere cesaret vermek

Tebrik ve tesekkür ediyorum

3. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Mustafa kardeşim beğendiğine çok sevindim. Yeni çalışmam farlarla ilgili olacak. Onları da adım adım sizlerle paylaşacağım. Övgüleriniz cesaret bana cesaret veriyor, teşekkür ederim.
    <table width="99%"><t><tr><td ="BBquote" style="width: 678px; ">Orjinalini yazan: SoysaL06

Paylaşım denen husus burda son demine kadar yaşanmış Görüyorum ki sitemizde Mürsel bey köksal bey gibi bir kişi daha kendini göstermiş durumda. en önemli husus komple kapı iç döşemeyi sökerek diğer üyelere cesaret vermek Tebrik ve tesekkür ediyorum </td></tr></t></table>

Bu Sayfayı Paylaş