Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Butce 1.3 gls 1.4 dohc!!!

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda excellent19 tarafından 2 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Otomatik getzler bayanlar tarafindan cok tutuluyor, ondan piyasasi yuksek.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. hknztrk

hknztrk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    aaaa aaaa
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    ya benimde anlamadığım millet 10 yaşında araba bakıyor değişen varmı , boya varmı diye soruyor!! 10 yaş bu afedersiniz boru değil!! hem bütçe sınırlı olacak hem 10 yaşında arabada boya takıntısı olacak!
    bana göre arabanın öyle büyük kazası olmasın,taklalı falan sonrasında tek kapı değişmiş,kapıt değişmiş umrumda olmaz..yeterki kullanan zamanında adam gibi kullansın,bakımını nizami yaptırsın..
    birde orjinal boyalı diye komple tavanı,kaputu güneş yanığı olan arabaları alıpta orjinal aldım diye sevinenler yokmu çıldırıyorum..

3. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    +1
    Al bendende o kadar

hknztrk bunu beğendi.
  4. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    1.4 getzlerde lpg muaynede sikinti oluyordu ne oldu kalktimi bu sorunalacak arkadas bide bunu arastirsin. 1.4 getzlerde lpg arac agirlini arttirdigi icin problem cikiyor

5. mt_44

mt_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Aynen öyle taklası falan olmasın isterse her yeri değişmiş olsun daha iyi yenilenmiş olur kapı değişmiş diye almayanlar var 10 yıllık kapı dahamı sağlam yani... Aslında ustaların beceriksizliği ve bilgisizliği bir aracı ustaya gösterdiğin zaman boyalı demesi değil niçin boyandığını bilen ustaya usta derim ben

hknztrk bunu beğendi.
  6. kadiremreaskin

kadiremreaskin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Kardeş yanlış anlamasın kimse ama..hwr konuda biz türkler kadar işin bokunu çıkartan bir millet gelmemiştir dünyaya.adam 5 sınıf şehir izmir brnim gözümde yollarını anlatmayım.200 bin tl lik mercedes e biniyor.bu sonradan görmeliğimiz hayatın her alanında.açık konuşuyorum.türkiyenin yollarına.bırak mercedesi.25 tl den fazla para verip arabaya binmem kimse kusura bakmasın..

Köpekler istedi diye Atlar Ölmez

7. kadiremreaskin

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç sayısı 20 milyona ulaştı Türkiyede.

8. kadiremreaskin

Alınan Beğeniler:
    3
    Yani demem o ki.bencede motor dış görünüşten daha önemli.

koray2907 bunu beğendi.
  9. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Eğer LPG li olan aracı almaya karar verirseniz LPG'nin ne zaman takıldığını sorun nasılsa arabanın kilometresi iyice arttı diyip LPG taktıntan sonra sorun yaşayıp satıyorda olabilir tedbiri elden bırakmamak lazım

10. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Motor sağlamsa arabanın 3-5 parçası değişsin önemli değil.. Ciddi bir kaza olmadığı sürece koy benzini yoluna devam et.. Lambalarda duramazsın öndeki araca dokundurursun, arkan gelen de gelir sana vurur kaput ve bagaj kapağın değişir.. biri sıkıştırır soldan bi araca sürtersin kapı ve çamurluk değişir.. Oldu mu 5 parça değişen?? O yüzden 20-30 km ile yapılan kaza ile 80-90 km ile yapılan kaza bir değildir.. Yüksek hızla yapılan kazalar şaseyi etkiler

11. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Al benden de o kadar

hknztrk bunu beğendi.
  12. hknztrk

hknztrk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    aaaa aaaa
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    birde çok özür dileyerek yazıyorum bizim Türk milleti kadar araba tercihi yapmayı bilmeyen saf millet yok!
    yaw giderler 93-97 model neredeyse 20 yaşına gelmiş arabalara 20 bin tlye kadar para verirler , başka örnekler 94-99 honda civic 20 yaşında internette 20 bin liranın üstünde yazılan ve inanın satılan araçlar var...bu örnekler saymakla bitmez..!!
    tutturmuşlar kedi göz toyota corolla , yumurta kasa accent vs... yumurta kasaya bile 15-16 çeken var..yuhh diyorum..
    eralara 30 bin tl çeken var....alan olduktan sonra sahibi 40-50de ister...
    şunu anlatmak istiyorum aynı paralara D sınıfı o kadar çok güzel konforlu - güvenli arabalar varki bu arabalara verilen paralara yazık diyorum.
    zamanında bir iki akılsızın piyasayı şekillendirmesi sonucu oldu bunlar hep..satarken zarar edeceğiz korkusuna gidiyorlar 5 para etmez arabalara dünya para veriyorlar..yazık vallahi yazık

13. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Ya abi en basiti bi şahin doğana 12-13 bin hatta 15-16 bin fiyat çeken var.. Yapmayın gözünü seveyim.. Macunu basıp boyuyorlar, bi jant takıp minelyum kasa accent parası fiyat istiyorlar.. 95 model doğana 13.000 TL diyor. Yahu aynı modelde hyundai sonata alırsın.. Full + full hız sabitleyicisine kadar var.. Sözüm ona araç alırken boya değişen var mı diye soruyorlar.. Yahu arabada MACUN var sen neyin değişeninden boyasından bahsediyorsun..

95 model bi uno satmıştım. Bi alıcı geldi.. PARDON ÖLÜCÜ GELDİ.. Baktı inceledi.. 2-3 yerinde boya var dedim.. Ordan bi para kırdı.. bi kaç şeye de para kırdı.. En sonunda Tavan döşemesi eskimiş diye para kırmaya kalkınca.. HADİ GİT ADAMIN ASABINI BOZMA diye adamı gönderdim.. Yahu 20 yaşında bi arabadan ne bekliyorsun, parası da ona göre zaten

14. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    D Sınıfı araçlar özellikle sehir içi tirafikte ve park etmekte yasanan sıkıntılardan dolayıtabi yakıt sarfiyatının daha fazla olmasısebebiyle piyasası biraz daha düsük olabiliyor.
    Örnek bir Renault Laguna belkide nadir beğendiğim fransız araçlarından biridir.Piyasasına bakın 16,18 Bin arasında.
    Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.
    Birde halk arasında artık sehir efsanesi olmus arabalar var.Mesela 95 97 Arası 1.6 Toyota Corolla 25,30 Bin arasın da gidiyor.Belkide toyotanın yaptığı en güzel ve dayanıklı arabalar.Ama asla o paraları haketmiyorlar.
    Benim arabamı sarhos bir sahıs tarafından ön kaput ve sol ön çamurluk tasla yazılar yazıldı ve değisik sekiller cizmeye kalkıstı.Ondan öncede güvercinlerin hava bombardıman saldırısına uğradı ve bazı bölümleri boyatmak zorunda kaldım.Arka bagaj kapağı asit izi belli orayı boyatmadım.Ben simdi arabamı satmak istediğimde sırf boyalı diye piyasasından çok daha asağıya verecek değilim.Boyalı araç takıntısı olanlar boyasız diye daha fazla ücret ödeyerek gitsin onu alsınlar.

15. hknztrk

hknztrk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    aaaa aaaa
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:

D sınıfı araçların park konusunda sorun olacağını pek düşünmüyorum.Bir avensisi , mondeoyu park edemeyen adam gitsin bi zahmet i10,atos,polo falan alsın lütfen...
    yakıt konusuna gelince önceden sadece 1 bilemedin 2 litre yakıt sarfiyatı olurdu şimdi yakıt değerleri aynı !!

accent tutuluyor diye accent blue aldı arkadaşım , bu fiyatlara bu kadar kötü araba alınamaz yemin ediyorum..yol sesi içerde , malzeme kalitesi sıfır , yol tutuş berbat....dün bir arkadaşım 2005 model toyota corolla terra aldı hiç haatasız boya bile yok 70binde 30,500 tl...bana bluedan daha iyi geldi..
    aynı toyotanın temiz kullanılmış 1 parça değişen , 1-2 parça boyalısını 25 bine falan rahat alırız.. ve ben sıfır accent blueya tercih ederim....

mesela blueya 50 küsür vereceğime aynı paraya maksimum 50 bin kmDe avensis alırım , mondeo alırım....bu liste uzar gider..

16. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Olay araci sokup sokamamak degil, sokacak yer bulmak. 5 metre araci sokacagin yerde en az 5.50mt bosluk olacak. Hanimin getz i (3.80 boyu) heryerde sorunsuz park edebiliyorum ama is sonataya gelince iki arac arasi cogu zaman sigmiyor. Birakilan bosluk bile sonata dan kisa...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur K bunu beğendi.
  17. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Toplumumuzun büyük bir kısmı da bu sekilde düsündüğü için büyük sayılabilecek araçların piyasası da bu sebeble düsük olabiliyor.Büyük kasa araçaların rahatlığı ve konforuna alısınca ki bu hangi marka olursa olsun küçük araçlar da insan zorlanabiliyor.Arkadasım bu araçları kus kafeslerine benzetiyordu.Eski kasa monreo sonrasında Laguna su anda araç bakıyor yakıt ve park yeri bulmakta kolaylık olsun diye küçük araç bakıyor.Bazı arkadaslar ona Polo tavsiyesinde bulundu tabi bende İ20 dedim.;) Bir kaç sefer benim aracımı kullandı senin araban da küçük sayılmaz İyi de gidiyor Hyundai düsünebilirim diyor.

18. hknztrk

hknztrk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    aaaa aaaa
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    büyük araba candır..insan kendini daha iyi hissediyor..konforu ve güvenliği cabası

19. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Hakan Bey,Karabük tesiniz sanırım.Bartın da Karabükte Hatta burası Zonguldak ta kısmen diyelim trafik ve park sorunu pek yok denilebilir.Ama Trafiğin ve park sorunu olan illerde bunlar hep sıkıntı.Benzin olayını saymıyorum bile.

20. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    bi komşumuzda mercedes e200 vardı.. Cidden uzun araç park esnasında sıkıntı yaratıyor.. Hem iki araç arasına girerken sıkıntı, hem de alışveriş merkezlerindeki otoparklara iki araba arasına kafadan girmek için 3-4 manevra yapmak gerekiyor.. Ufak arabayla tek hamlede kafayı soktun mu giriyorsun.. Benim accent mesela yeni nesil HB arabalar kadar uzunluğu :) sıkıntı olmuyor

Bu Sayfayı Paylaş