Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bursalı yeni Combo ortaya çıktı

'Sohbet' forumunda Coşkun Özcan tarafından 16 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Citroen-Peugeot ikiside fransız Mercedes-VW ikisi alman Fiat-Opel ne yahu? biri italyan Fiat biri alman Opel birinin parçaları ucuz diğerinin parçaları pahalı hiç uyumlu bir ortaklık olmamış bence bana kalsa ne yeni Doblo ne yeni Combo tip olarak güzel araçlar değilfiyatıda tuzlu.Bu durumda en mantıklısı bana göre Kangoo.Yakıt tüketimi düşük 105lik versiyonda 6 ileri vites seçeneği var donanımı bol sadece dobloda olan otomatik arka camlarıda düşünürsek kangoo gözüme hepsinden güzel görünüyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

2. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
    Caddy seri ve rahat bir araç.1.6 TDİ yakıt tüketimi hakkında bir fikrim yok ancak 1.9TDI motorlu olanı gayet mazot canavarı 1.3 benzinli accent ile hemen hemen aynı tüketimi yapıyor uzun yolda.Geçenlerdezeytinburnundan yola çıkıp silivriye muayeneye götürdük aracı tamam yan koltukta oturan direk uyuyakalıyor o kadar rahat bir araç ama 40tl yakıt tükettik git gel.Eski kasa 1.5DCI Kangoo ile aynı yolu 20 liraya gidip gelmiştim 5-6 ay önce.Devirde tasarruf devri olduğuna göre tercih tabikide kangoodan yana =)

3. sweet_vagabond

sweet_vagabond Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Salih ÖZBAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Doblo comboya göre daha güzel duruyor. ( Sanki çok fark varmış gibihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif )

Düzenleyen : sweet_vagabond

4. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Aslında Fiat ile Opel in ilk işbirliği bu değil. Opel Insigniea nin tasarımcıcı Alfa Romeo nun tasarımcısıdır. Aynı sekilde, Opel in de Sahibi olan Amerikalı GM Chrysler modellerinde Hem Mercedes hemde Fiatla ortak çalısmıs... Burada ki işbirliği ise fason üretimden ibaret. Avrupadaki bu tur aracların buyuk kısmında, üretim üstlerinin türkiye olmasından dolayı, made in turkey yazıyor. Onlarda bu pazara girmek için Fiat a fason arac ürettiriyor. Fiat kendi ürettigi arabanın üstüne opel markası basıcak, cirosunu ve karını artıracak, Opelde avrupa pazarına bu sınıfta tutmus yeni bir model ile girmiş olucak.. Aynı swkilde hyundai kamyonetleride fason olarak karsanda yapılıyor. Sen malzemeyi veriyorsun, tasarımı veriyorsun fabrika sana üretim yapıyor.

Bu Sayfayı Paylaş