Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bunlar nasıl starex

'Starex Forum - Club' forumunda Misafir tarafından 22 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. ibo_speed

ibo_speed Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eeee herkese kapak olsun nazik transporeteerlara benzemez bizim starex dağda tepede heryerde karşınıza çıkabilir DİKKAT
    bir çok modeli mevcut makyajlısı hatta...bizim ülke insanları starex i küçümsüyolar ama bu yüzden bazı modelleri bu yüzden ülkemiize gelemiyordünyanın parasını vitolara transporterlara gömsünler bakalım kamiller sanki yük taşıcaklar normal otomobil veya SUV 4*4 egosunu tatmin etmek için alıyolar sanırsam :D :)))

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bende Hem T5 Hem Starex Var.. O Zaman Sana Bir Soru ?
    Hangi Starexde ESP Var ?
    Hangi Starexde 6 İleri Vites 5 Silindir Motor Var?
    Hangi Starexde Bırak Starexi Hangi Binek Otomobillerde Tam Bagımsız Arka Süspansiyon Var...?
    Benim T5 Le Girdigim Viraja Bırak Starexi Erası Getzi Giremez..Niye Bir Sürü Güvenlik Önlemi Var Adamlar Süspansiyonuna Güveniyor Yol Tutuşuna Güveniyor..
    Tr De Hangi Starexde 4x4 Var..? Tamam Bende Starexi T5 Den Çok Severim Ama Bu Kadarda Düşüremezsiniz T5 i....

Bendeki T5 4motion 130 Bglik Kışın Kardaa Çamurda Gidemedigim Yer Yok..
    Starex Gibi Her Dakika Patinaj Çekmiyor..
    [VIDEO]http://www.youtube.com/watch?v=de4qkxsCFHs[/VIDEO]

3. ibo_speed

ibo_speed Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    TÜRKiyede otodan anlayan insan sayısı az kamu kurumları bile ithal araç alıyor yerli dururken neysesana şunu soruyorum ne amaçla alıyosun 4 * 4 transporter ı ? ne amaçla çok mu ucuzcip alsanya tabiki bi alman aracına karşı kore malını savunurken terettüt ediyorum fakat bazı gerçekleride unutmamak gerek fiyat,yakıt ,yedek parça ,dayanıkllılık, yük gibi vs,, ducato,transit gibi büyük ticairlerde tek makas starexte 4 adet makas var buamaçla üretildiğihalde bile transportera adeta göğüs göğüse kapışıyo .. bi galibiyet yok kayda değer

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
  5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bende Starexde Var..Sürekli İnşaatta Araç...Starexle Git Girmeden Batarsın Çıkamazsın T5 Birkere Bile Batmadı..Yol Tutuşu Yanına Bile Yaklaşamaz... Beni Bilen Bilir Starexe Lafta Söyletmem Ama Bazı Konularda Dogruya Dogru Konuşurum...Ha Starex Parasına Göre 10 Numara Araç Ona Hiçbişey Demem.... En Basiti T5 De 4 Tekerde Dİsk Frene Sahip... Adama Güven Veriyo Araç.. T5 Deki Freni Şu Zamana Kadar Hiç Bir Araçta Görmedim.. Starexin En Memnun Olmadıgım Yönüde Frenidir ..Belli Belirsiz Abs Açar Ve Kazaya Sebebiyet Verir...
    Bir Yorumundada Yazmışın Hangi T5 Kaldırıma Çıkar Demişsin ? Bende Sana Sorayım Hangi Starex Kaldırıma Patinaj Yapmadan Çıkar ?
    Starexe Vur 1 Tonu Banamısın Demez Ama T5 Götüremez... Ben Bu Araçlar Hakkında 2 Sininde Avantajlarını Dezavantajlarını Yazdım Ama Bakmadan Yorum Yazdın İŞte Böyle Oldu..

Ayrıca AWD Ne Bilirmisin ? İmprezalarda Senelerdir Kullanılan Sistem 4x4.... Birde Demişsin ''TÜRKiyede otodan anlayan insan sayıs Az '' Diye.. Yanindeki Yorumunlada Ne Kadar Anladıgını Göstermişsin..4 Çeker Sistemini Cip Olarak Görüyorsun....
    T5 Bazı Koşullarda Ne Kadar Üstün Olsada Ben Stareximi Seviyorum ..Bana Otobüs Havası Veriyor.. Sürüş Pozisyonu Olsun Oturuş Poziyonu Bna Otobüs Havası Veriyor..

Kısacası Anlatmak Gerekirse Starex SAFKAN Tamamıyla Ticari Bir Araçtır... Ama T5 Binek-Ticari Araçtır.. Kimsede Aksini Söyleyemez

Ayrıca Yukardaki Yorumunu Anlayamadım ...Kimseninde Anladıgını Düşünmüyorum

6. ibo_speed

ibo_speed Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben starex transporter düşmanlığında 5-6 yıldır kafa yoran mücadele veren biriyim imkanım olduğu halde transporter veya vito allmıyorum,neden transporter la trafic transit scudo gibi araçlarkarşılaştırılmıyo hep starex sonuçtaersin kardeşpatinaj çektiği halde istenileni veriyo araç tork yüksek bi kere , ayrıca sorun makas sayısının fazlalığı H 1 de ön çekiş veya makassız bir araç bekledik ama ne yazıkki hayal kırıklığına uğradık beniimde tek sorunum makas ın dezavantaja dönüşmesi 1 ton yük vurmadığım içinçok makas bi işime yaramıyo ama avantajları da var sonuçta..

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hyundai H1'ine Şimdi;
    4 Çeker Sistemi
    ESP Yokuş Kalkış Anti Patinaj Vs.Vs Elektronik Oyuncaklar
    6 İleri Vites
    Tam Bagımsız Arka Ön Süspansiyon
    Bulunan Çıkarsın Gidip Yarın Alırım... Ama YokHyundai Buİhtiyaçları Karşılamıyor Tamam Starex,H1 Güçlü Gücüne Bişey Demiyorum Piyasada Güncel Arabalarda Kafa Tutamayacagı Araba Yok ...1.6 Benzinli Ivır Zıvır Hepsini Alır Götürür Harcar Ama BU Dediklerimde Olsa O Zaman Bu Araba Full Satar

8. Mr. Stop

Mr. Stop Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ersin sakin ol kaRdeşim bu ne şiddet ne celal senin zaten yeteri kadar starex hakkında yorumun var ne gerek var herkese ayrı ayrı anlatmaya yorma kendini merak eden sitede arayıp bulsun, bu arada video da güzelmiş

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam Sayfalarca Yazdık Çizdik Bu 2 Aracıda Karşılaştırdım 2 Side Var Ama Araştırılsa Herşey Meydanda İşte Ama Yok.. :)
    Güvenlik Olarak Starex T5'e Yaklaşamaz Bile...En Basiti SRS Nedir ? Emniyet Kemeri Takılmadan Airbagın Açılmamasını Saglayan Sistemdir....Starexde Bunu İsmi Var Ama Çalışmıyor..Nedeni Emniyet Kemerine Baglı Bir Elektrik Sistemi Yok Ve Göstergede Emniyet Kemeri Takılı Olarak Gözüküyor.. Bumu Güvenlik ? Bir Abssi Var Her Dakika Kendi Kafasına Göre Her Frende ABS Açıyor..
    Starex Sorunsuz Bir Araç Ama T5 De Konfor Güvenlik Olark O Sorunları Aşıyor.. Arkadaş Yazmış T5 E Kaldırıma Çıkamazmış Bozulurmuş Allah Aşkına Bu Kadarda Marka Fanatikligi Yapmaya Gerek Yok.. T5 Le Neden Starex Karşılaştırılıyorda Fiatın Renonun Minibüsü Karşılaştırılmıyor Demiş Tamam Bu Daha İyi Degilmi ?
    Ne Yazıkki İnsanlarımızda Okuma Araştırma Alışkanlıgı Yok ..Türkiyenin En Büyük Forumlarından Donanım Haberde H1 İn İlk Çıktıgı Zamanlarda Konu Açılmış Oradan Hayatında Starexe Binmemiş Koltuguna Oturmamış Adamlar Yazıyor İŞte Buda Starex Kadar Yakıyormu Acaba Diye ? Biriside Çıkmış 100 Kmde 14 Ltre Ne Bu Diyor .. 14 Lt Olanda Amerikada Satılan 2400CC Benzinli Modeli....
    Ama İnsanımızda Okuma Alışkanlıgı Yok Ve Direk Kötüleme Alışkanlıgı Yok..Hyundai Böyle Şöyle Vs..
    Hyundai Gibi Fabrikamı Var İzmitte Kaç Tane Kişi Hyundai Sayesinde Ekmek Yiyor Ailesine Ekmek Götürüyor Kaç Tane Aile Geçiniyor...
    Yok Hyundai Dandiktir Yok Hyundai Gitmezmiş Yok Hyundai Tenekeymiş Adamlar Konuşuyolar Ama Boş Konuşuyolar Hyundai Amerika Piyasası Peşinde..En Basiti Genesis Yılın Aracı Seçilmişti... Ama Ve Ama Ne Yazıkki Hyundai Ticari Araçlar Konusunda Maalesefki Çok Zayıf.. İlgilenmiyor En Basiti Hyundainin Şu Anda Minibüsü Yok Evet Yok...H1 Var Diyeceksiniz Ama H1 İn Minibüsü Yok.. Son Model Arabadaa Esp Yok Hala Arkalarda Makaslar..Bi H100 Kamyoneti Var Ha Süper Araçtır Şehir İçine En İyi Giden Kamyonettir Manevrası Olsun Seriligi Olsun Süperdir..Ama Güvenligi Zayıftır..Abs Olan Modeli Yoktur..Airbag Bile Yoktur....Sonra Gelip T5 Böyle Şöyle Deriz Adamlar Yapıyor Aracı Dolduruyor Satıyor..Sorna Bizde Kötüleriz.

Düzenleyen : Ersin Cerrah

Bu Sayfayı Paylaş