Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bugün Aracınıza Ne Yaptınız ?

'Bakım Günlükleri' forumunda Köksal tarafından 1 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Hasan110

Hasan110 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    411
    Ad Soyad:
    Hasan URAL
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Almanyalı emekli karşı komşumunarabasının arka silgisine kiracısının 8 yaşındaki çocuğu asılmış,,kopardı koparacak,,anası balkondan bakıyor ses çıkarmıyor,,,,,,ertesi gün dayanamayım arabanın sahibine olayı anlatıyorum,,,ondanda tık yok :) ,,,eeee kimse ses çıkarmassa çocuk bunu normal bir davranış kabul eder yarın benimkine,,öbürgün başkasının arabasına yapışır,,,,,ben vurmam ama babasından donuna kadar tahsil ederim parasını,tabi görüp yakalıyabilirsem ;(

2. cenker_baba

cenker_baba Guest

ben yakaladım ön kaputa tırmanırken balkondan bağırdım indi aşağı çocuk.
    biraz bekledim indim aşağı beni görünce kaçtı ama bizim sitenin veledi görmüşlüğüm var.
    gittim yöneticiye ( emlak dükyanı) şort atlet terlik ile içeride müşteriler falan vardı
    yönetici hayırdır dedi. bende veledin biri arabalara tırmanıyor beni görünce kaçtı kameralardan bakın kimin çocuğu bana söyleyin dedim
    tamam sen otaparka geç kardeşim yanına gelecek dedi bende tamam dedim
    kardeşi geldi müşteriler vardı bakamadım sen bana çocuğu tarif etsene dedi.
    kıyafetini vs anlattım o benim çocuk demesin mi :)
    aha dedim bir saydırısın adama kardeşim ne biçim çocuk yetiştiriyonuz vs diye.
    arabamda çizik var öde dedim
    abi hallderiz ama senin arabandaki çizik kedi tırnağı dedi
    bende ben senin oğlunu gördüm dedim ok abi yaptırıcam ama sen gel bir benim arabaya bak dedi mercedes var siyah kedi gözlü olandan
    gittik baktım kaputun her yanı aynı çizikler ile dolu kediler araba sıcak olunca çıkarken çizmiş.
    eğer hala istiyorsan vereyim dedi. bende çocuğuna söyle bir daha çıkmasın dedim konuyu kapattım
    her ne olursa olsun bir başkasının çocuğuna dokunmayın yaşıtınız ile konuşun gerekirse kavga edin hepimiz çocuktuk hata yaptık

3. Murat55

Murat55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    358
    Ad Soyad:
    Murat Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    haklısın abi tabi o an düsünemiyosun patlatıyosun bi iki tane yanlış bişey ama bu ahlak ve terbiye meselesi 23 yasındayım bu zamana kadar kimsenin malına zarar vermedim çünkü aile terbiyesi aldım aile ona göre eğitmeli çocuğunu herkes küçükken böyle yapan ilerde milletin arabasını bastan assağı çizer benim arabamın basına gelen gibi

Asel Kaan Efe ve bykadir bunu beğendi.
  4. cenker_baba

cenker_baba Guest

ne olursa olsun başkasının çocuğuna el kaldırma sende benim gibi biraz bekleyip öyle müdahale et mahkemeye çıksan sen suçlu olursun para ile aldığımız hiç birşeyin kölesi olmayalım demişti @Murat kardeşim

<<bülent>>, Murat, Murat55 ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  5. ardaozdemir

ardaozdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,583
    Ad Soyad:
    Arda ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aynen katılıyorum abi haklısın.

Sent from my iPhone 4

cenker_baba bunu beğendi.
  6. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,464
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Benim bulunduğum sitede ve binada böyle veletler çok.Benim arabanın bir kere kendi,bir kere de arkadaşın kapısının önünde sibop kapaklarını çaldılar.İşin garibi arkadaş sizin sitenin çocukları yaramaz bizim buradakiler yaramaz değil diyordu.Sonra arabanın yanına bir gittim kapaklar yok :) Demek ki sizin buradakiler de aynı dedim arkadaşa :) .Neyse onlar sorun değil.Sonuçta lastikçi bedavadan 4 tane verdi.Bir kere de aynalara yapıştırdığım kör noktayı gösteren minik aynaların bir tanesini araklamışlar.En kötüsü arabanın kaputunun kenarında derin bir çizik ve göçük var.İşin kötü yanı göçüğün olduğu yer tam çıtanın üzerinde olduğundan düzeltilmesi maliyetli.Bende düzelttirmedim duruyor.Hep gördükçe küfür ediyorum.Uygun bir zamanda kaputu komple boyattıracam.250tl dedi boyacı.Daha öncede ben su fıskiyeleri kireçlendiğinden dolayı fıskiyeleri söküp porçöz uygulamıştım.Daha sonra deneme için cama su fışkırtınca içerisindeki kalan porçöz boyayı mahfetti.Ama çizik macun istiyor.O kadar derin.Ah yapan veledi bir yakalasaydım.Bir de binanın ve asansörün halini bir görseniz.Her yeri çizik.Apartman görevlisi o yapanları azarladı diye başka binaya aldılar.Sırf bu sebepten.Yani anlayacağınız iş anne ve babada bitiyor.Bir de dün internetten izlediğim filmin altına beğenmediğim hakkında yorum yazdım diye veledin biri kendinden yaşça büyük olduğunu düşünmeden küfür etmiş.Bende cevabını yazdım.Yani çocuklara ne terbiye ne de saygı öğretiyorlar.Bu şekil nereye gidecez.Allah sonumuzu hayır etsin.

Ufukalp, Murat55 ve cenker_baba bunu beğendi.
  7. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Terbiye verilmiş olsa dahi çocuktur nihayetinde yapabilir ancak hiçbirşey bir çocuğa vurmayı gerektirmez kaldıki öyle birşey oldu en fazla kulağını çekersin ve çocuk bir daha öyle birşey yapmaya zaten yeltenmez ben böyle düşünüyorum

iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi

8. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Tabi haksız yere evladını kimse ezdirmesin ama suçluysa da suçunu bilicek cezasını en başta kendin vericen başkası da değil

Sent from my iPad using Tapatalk

9. cenker_baba

cenker_baba Guest

vururum ederim diyen kardeşlerim 30 yaşını devirince bizi anlarsınız. başkasının çocuğuna dokunulmaz git babasını bul döv ama çocuğa kadına asla dokunma asla

Murat, bykadir ve Emre bunu beğendi.
  10. Murat55

Murat55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    358
    Ad Soyad:
    Murat Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    abi ben gidip sözlümle meydanda gidip çimlerin altında oturamıyorum nedeni ise bu yastaki cocukların birbirlerine ana avrat küfür etmesi saldırması ve yanlarındaki kızları taciz etmeleri yüzünden eski nesille şimdikiler gercekten farklı ama

MSI, ardaozdemir, bykadir ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  11. cenker_baba

cenker_baba Guest

haklısın ama şöylede bir durum var. yanında eşin kız arkadaşın sözlün vs varsa ona göre ortam seçmek durumundasın barzoların olduğu yerlere gidersen illa sinirlerin boşalır kavga edersin. önemli olan bulaşmadan uzak durmaktır. dediğin gibi eski nesil çok iyiydi ileride allah yardımcımız olsun işimiz çok zor

Murat, ardaozdemir, bykadir ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  12. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,464
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Küçük yaştaki çocuğun bu hareketlerini büyük sorumlusu anne ve babaları.O yüzden ebeveynleri yaptığı hareketten sorumludur.Hesabı da onlardan sormak gerek.Eğer ebeveynleri küfür ve saygısızlık ettiğinde gülüp geçerse o çocuktan ne beklersin ki.Aslında her ebeveyne çocuk gelişimi ve psikolojisi hakkında ders verilmesi lazım.Hep bunlar ailelerin çocuk büyütmedeki bilinçsizliği yüzünden.Böyle bir eğitimde çocuk ne yapsın.

Murat55 ve cenker_baba bunu beğendi.
  13. Unicorn

Unicorn Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,971
    Ad Soyad:
    Alpaslan
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    pioneer tweeter almıştım bugun onlar geldi
    üst kapak contası ve buji keçelerini değiştirttim

bykadir bunu beğendi.
  14. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,464
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Benimde geçenlerde yıkamış olduğum araç.Çamur şeklinde yağan yağmurlardan dolayı yine pislik içinde.Bu mevsimde yıkama işine fazla özen göstermemek gerek anlaşılan.

Tilki, Ufukalp ve Unicorn bunu beğendi.
  15. cenker_baba

cenker_baba Guest

1 tl leri biriktiriyorum artık hava güzel olduğu gün 1 tl köpük 1tl su 1 tl süpürge misler gibi oluyoruz

Tilki ve bykadir bunu beğendi.
  16. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    okula geldik biraz geç kaldık yerimizi almışlar mecburen güneşte kaldı erabam. ön cama güneşliğini koyup hüzünlü bir bakış atıp kliniğe geçtim... :(

17. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Tabiki bende zaten çocuga vurulmaması taraftarıyım. Terbiyeyi anne baba verecek.

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ardaozdemir bunu beğendi.
  18. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bizim sitede çocuklar akşamüstü otopark gölge oluyor diye hep orada oynarlar bisiklete binerler. Birkaç kere bisikletle önüme atladilar araba ile geçerken. Küçük cocuklar da var bilmeden arabanın önüne çıkıyorlar. Bir sabah baktım bagaj kapağında tamponda derin çizikler var astara kadar inmiş. Yanlış hatırlamıyorsam foruma da nasıl çözebilirim diye konu acmistim o an çok sinirlendim bayağı bir söylendim arabanın başında. Ama akşam üstü eve gelirken küçük hobby çikolatalardan aldım çocukları topladım o alanda nasıl oynamaları gerektiğini, arabalara zarar vermemelerini söyledim. Birkaç gün sonra bir baktım benim arabanın başında nöbet tutuyorlar birşey olmasın çikolata veren abinin arabasına diye kendi aralarında konuşuyorlar. Hepimiz çocuktuk. Yarın öbür gün çocuklarımız olacak benim çocuğum başkasının malına zarar verirse bu çocuğumun değil benim hatamdır. Çocuğuma vurmak yerine benden zararını istesin. Aman abiler arkadaşlar anlık sinirle bi cahillik yapmayın.

19. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Geçen yazdan yeni asfaltlanmış yoldan geçmişti babam arabayı temizlediydim de davlumbaz filan ellememiştim, ön sol teker rot başı sorunu vardı sökeyim bakayım dedim baya bi ziftli çakıl vardı onları sıyırdım diğer teker davlumbazlarına da biraz temizlik yaptım ama sökmediğim için olduğu kadar.

20. Ufukalp

Ufukalp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Ufuk Duran
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC

bykadir bunu beğendi.
Konu Durumu: