Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bütün Moralim Altüst oldu. Canım Acıdı...

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda kahraman10 tarafından 18 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. kahraman10

kahraman10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Arabayı aldığım yerdeki bir arkadaşımla görüştüm "kafana takma böyle ufak tefek şeyleri getir hallederiz biz" dedi hem yüreğime su serpti hemde beni çok memnun etti.

2. mertm

mertm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Mert Meriç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    aynı dertten bende sıkıntılıyım. benki genç yasıma rağmen arabyı park ederken cıkarırken gerekirse 5-6 hamle yapıp öle girip çıkıyorum. ama elalemin ben 40 yıllık şöförüm diye geçincen salakları amaan yaa kurtarır diyerek birden çıkmak isteyince maalesef bu tampon çizikleri oluyor..

benmde sol arka tapmonu çizdiler öyle.. boyatsan boyanmaz.. boyatmasan mide bulandırır.. sinek küçüktür misali.. yani bu şehirde ya garajın olacak ya otoparka koyacaksın.. yada katil olacaksın hangisi ? karar veremedim..

yukarıda arkadas acıklamış.. mal düşkünlüğü değil bu.. sadece emek ve alınteri ile açıklayabiliriz durumu.. hayır kendi hatamdan dolayı vursam kırsam tamam diyecem neyse.. ama duran arabaya elalamin adamı gelip vurunca çizince insan sinirleniyor.. neyse ya içimi döktüm bende.. aynı sey bendede var üzüldüm ama yapacak bişi yok.. her yıkadıgımda ögzümün içine giriyor o çizik..

3. Misafir

Misafir Guest

Anlaşıldı, şoku atlatmışsın......birde bu gün aramızda olsaydım tadından yinmezdi....Volkan ve Turgay bey, ben, Leventt, Ravers ve diğer üye arkadaşlar.....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

4. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    benimde oldu hemde ben yaptım hastane parkında. parktan çıkarken başka arabanın ön plakasına sürttüm. 10 cm kadar derin çizik. siyah tampon ortaya çıktı. rütuşla hallettim yapacak bir şey yok.

50 gr boya kardırın birde sıfır numara sulu boya fırçası birde küçük şise akrilik tiner(oto-boya inceltici) elinizin altında her zaman bulunsun.

5. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    insanlar çok dikkatsiz benim eramada kapı vurmuşlar ön çamurluğa kötü olmuş lütfen biraz dikkat

6. sehzade30

sehzade30 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun

7. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hocam tampondaysa çizik salla. tampon dediğin deki kaportadaki çizikler önemli.

8. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    beyaz araçlar için en sağlam yol beyaz ruj yada edding marka gazlı beyaz kalemler..süper iş görür

Bu Sayfayı Paylaş