Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bütün araçlarda zorunlu olacak!

'Türkiyeden / Dünyadan Güncel Haberler' forumunda cemkaan tarafından 12 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    siz ve sizin gibiler yüzünden daha çooook çalarlar merak etmeyin. yapana değilde ses çıkarana abuk subuk yorumlarla tepki gösterenler yüzünden.

2. eren baba

eren baba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    arkadaşlar ne kadar da abartiyorsunuz. Memleketinde yaşayıp begenmeyenlere kiziyorum ben. O kursun atıp hedef tahtası yapanlar senin benim akrabam arkadasim . yalanmi? Satasacak birini arıyorsanız o ben değilim. Eğitim şart diyorum başka bir şey demiyorum. İyi forumlar herkese

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    NOT: Aşağıdaki yazılanlar hiçkimseye özel cevap değildir.....

Bu bir algı oluşturma yoludur. Onlarca proje müjdelenir......artık son...bir yenilik daha....artık o devir bitti filan..... Faydaları yararları katkıları kazanımları tartışılır uzun uzun. Mantıklı yada mantıksız oluşuna bakılmaz. ekonomik yada uygulanabilir olup olmadığı tartışılmaz. 10 tane fikir atılır ortaya sonrasında bir sağlık ocağı açılışında siz kalkıp bir tanesi için olumsuz fikir söylersiniz...."Bu ülke için neler yapıyor adamlar bak....zaten size yaranılmaz. Siz bu ülkenin gelişmesine en büyük engelsiniz. Zaten bu ülke 20 yıldır sizin gibiler yüzünden gelişmiyor" filan denilir.

Takip etmezsiniz bir süre sonrasında. Onlarca proje mazinin karanlığında kaybolup gitse de...yenileri üretildiği için hepsi gerçekleşmiş yada gerçekleşmek üzere sanırsınız. Gerçekleşenler ekonomik mi, katkı sağlıyor mu faydalı mı önemli değildir. Yapılmıştır ve senin onu kabul etmen sağlanmıştır.

Marketteki alışveriş yapan insanlar gibi yaşamaya başladığımızın farkında olmadığımızdandır bu. Büyük bir AVM içine gireriz. Aslında o ana kadar hiç birşeye ihtiyacınız yoktur. ama market reyonlarında sergilenen don lastiğini görünce hatırlarız....pantolonun bedenimize bol geldiğini. X marka tost ekmeği olmadan zaten hiç kahvaltı yapmamışızdır. Birileri çıkar bizim adımıza düşünür. Karar verir. Çünkü biz düşünmeyi ve seçmeyi çoktan başkalarının eline vermişizdir.

birileri bizim için düşünmüş. fiber optikli kara kutulu araçlar v.s ancak kimsenin ihtiyacı yoktur eğitimli ve bilinçli şoförlere öyle değil mi? Kimse demez ki "arkadaş önce sen öğretmenini beni kurum görevlilerini eğit ki çocuklarım ve sevdiklerim güvende olsun." "yollarımızı yap. araçlarımızı sıkı denetle" Çünkü böylesi düşünmek yasaktır bizde. biz düşünmeyi bizi temsil edenlere bıraktığımızdan beri...

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 12 Ocak 2015
    bykadir ve ilkerdiyebiri bunu beğendi.
  4. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    burada bu şekilde açılmış böyle bir konunun şu ana kadarki gidişatı forumun gayet sağlıklı şekilde hazırda ve formda olduğunu gösteriyor anormal bir durum yok :) fikirler zihinlerde gizli kapalı kalmamış özgür biçimde parmaklar çalışmış ifadeler eleştiriler gelmiş, abes bir duruma abes eleştiriler gelir:) yorumlar yağmur gibi yağar sel olur akar...

konuya yapılacak mantıklı yorum şu; hele bir olsun o iş o zaman bakarız

benim yapacağım mantıklı yorumun meali ise şu; o kadar teknoloji yollara döşenirse elbet bizde durduğumuz yerde sayacak değiliz buna paralel olarak kendimi illaki geliştirip bunun oluşturacağı rahatsızlığın farkında dahi olmayacak derecede hiç rahatsızlık duymam, fiberoptik olsun karakutu olsun, insanoğlu her çıkan silaha karşı bir karşı önlem bulabilecektir.

olmuş mu? :)

eren baba ve bykadir bunu beğendi.
  5. cenker_baba

cenker_baba Guest

sizi bilmem ama benim eğitimim aile ve okul eğitimim tamam. ben hak etmiyorum ama sizin gibi düşünenler hak ediyor olabilir.
    bir konu açılmış forumda adminler yöneticiler modlar var müdahale edilecekse onlar müdahale ederler boş konuşuyorsunuz vs demek size düşmüyor
    forum tecrübenizi bilmem ama burasını farklı forumlar ile karıştırmayın lütfen.
    iyi forumlar dilerim.

6. eren baba

eren baba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Benimde kendimden sikintim yok. Siz neden üstünuze alindiniz anliyorum.

7. cenker_baba

cenker_baba Guest

kendinden sıkıntın yoksa ya ortama uy, yada kafana yatmayan konu varsa yorum yazma
    ortalığı karıştıran sensin ben değilim. burada sen hiç kimseye boş boş konuşuyorsunuz/yazıyorsunuz diyebilecek konuma sahip değilsin bunu unutma bizler unutmuyoruz çünkü

8. eren baba

eren baba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Hakkınızı helal edin ben kimseye haddini bildirmek yada tartışma olsun diye yazmamistim. Kusura bakmayın lütfen yanlış anlasildim. Haddime değil kimsenin hakkini almak tekrar kusura bakmayın hepinizden özür diliyorum.

cenker_baba ve MSC bunu beğendi.
  9. cenker_baba

cenker_baba Guest

benden yana varsa helal olsun

eren baba bunu beğendi.
  10. MesutKar.

MesutKar. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Mesut KARYAĞDI
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Tabi ki olmasını isteriz ama günümüz Türkiye şartlarında bu biraz zaman alır. :)

Bu Sayfayı Paylaş