Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

(**BUDA BENİM ERA**)

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda Hafizs tarafından 16 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anadolu yakasında maltepede yaptım.5 yıl garantili çizilmez.ön arka hepsi 2 numara.1 çok açık kalıyor.yapmazsan daha iyi.şimdiye kadar çok çevirmeye girdim ama filmden ceza yemedim.

kapı kolu ve aynayı boyatman için herhangi bir sanayiye git.onlar güzel yapar.etrafına bişeyler bağlıyorlar naylon koli bandı vs gibi.sökmelerine gerek yok.

krom ları hepsiburada.com dan alailirsin.alttarafı kuvvetli bant var.onlarla yapıştırıyosun.10 dakkanı almaz.

+ kapı kollarını boyatma.yaparsan aynayı yap.kapı kolları hiç güzel durmuyor aynı renk olursa.camlara film çekersen ya siyah kalsın.yada krom yap.film li cam da kapı kolları ancak krom olursa güzel olur.çok baktım ama krom yakıştı

2. okantufan

okantufan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Okan Tufan
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Hafız araba on numara görünüyor ama ben de arkadaşlara katılıyorum. Depo kapağını acil olarak değiştir. çıtalar çok güzel, aynalar zevk meselesi çok kötü değil ama ben tercih etmem. kazasız cezasız zevkli sürüşler.

3. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tşk ederim.sökecem.herkes depo kapağı dediğine göre hakketen çirkin olmuş.hemen sökelim.zaten otoparkta biri görmüş istiyor.bakalım satarsan tucson alacam

4. Prof.Matematik

Prof.Matematik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benzin depo kapağını hemen çıkart at çöpe.

Bu Sayfayı Paylaş