Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

(**BUDA BENİM ERA**)

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda Hafizs tarafından 16 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    alıntı yapmıyayım dedim mustafa bey.vallahi güzel duruyorlar.en kısa zamanda bulmaya çalışacam.fikrin için tşkler

2. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    araç güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
    bu arada araç HUNKO bakımlı sanırım :)
    ayrıca aracın park ettiği yeri çıkarmaya çalışıyorum çıkaramadım bir türlü :)

3. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    maltepe zümrütevler.süreyya paşa hastanesi ormanlığı:)

4. star_team

star_team Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bende nikeleja ve yumurta topuk, sivri burun ayakkabı ile beyaz çoraba karşıyım. onun için aynaları ve kapı kollarını aracın kendi renginden boyattım.
    hem daha güzel oldu hemde çok ucuz oldu (boya işcilik dahil 30 liracık)

5. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

30 liraya hemen bende yaptırayım... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Boyama işlemini sökerek mi yaptılar yoksa arabanın üzerinde mi? Bir de acaba zamanla boya özellikle kapı kollarında elimize gelir mi?

6. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bendede admire var buz grisi ..bende açık renk cam filmi atmayı düşünüyorum ama....açık renk filmler yasakmı? birde kaça patlar bize ?

7. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla ben 100 liraya yaptım.ön hariç hepsi

8. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    maşallah aracınız güzel allah kaza bela göstermesin..bencede depo kapağını sökün benim getz de komple kromlu arkadaşlar söledi bende çıkardıydım depo kapağını

9. Misafir

Misafir Guest

Cillop cillop...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

10. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eyvallah abi.ama sana daha çok yakışıyordu kullanırken.ne o almışsın küçük arabayı

11. Misafir

Misafir Guest

Küçülmek lazım Hafiz küçülmek, bu herifler elimizde ne var ne yok alıyorlar...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

12. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    maşallah aracınız çok güzel kazasız belazsız...

13. star_team

star_team Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben söktürmedim ama söktürmek isterseniz kaportacıda söktürebilirsiniz ayrıca kaportacıyada ücret ödersiniz. ama sökmeye hiç gerek yok öyle bir maskeleme yapıyorlarki görünce şaşırısınız.

benim boyacı tanıdıktı. boyayı aldığım yerde tanıdıktı kilosu 200 milyon yüz gram boya yaptırdım 20 tl tuttu abi sn tanıdıksın 15 tl ver yeter dedi.
    boyayı yapanda abi ne verirsen ver dedi ben de israrla sordum olmaz sen söyle diye 10 lira siftah at yere yeter dedi.

çıkarkende sordum başka birilri görürde isterse her şey sana ait kaça boyarsın ona göre söyleyeyim diye abi 50 tl.den aşağı olmaz başkasına dedi. yinede 50 tl. güzel bir rakam onca çekilen zahmetten sonra ben bile kendime kızdım keşke 10 yerine 20 verseydim diye.
    çünkü araç ortalama 3-4 saatte çıkıyor maskelenmesi, plastik ilacının atılmaı kuruması, astar atılmsı kuruması, boynın atılmsı kuruması erken epey uğraştırıyor. inanın 20 lira verseler bizler içeriye giripte boya ve tineri koklamak istemeyiz. alışkın olmayan biri onu koklasa ertesi günü hastahanelik olur.

14. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

50 lira bile olsa bana oldukça ekonomik geldi... Nerede yaptırdığınızı öğrensek... Forumda yaptırmak isteyen arkadaşlar mutlaka vardır... Boyacı usta da biraz müşteri kazanmış olur.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    depo kapağı dışında güzel olmuş

16. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bencede kromlar bozmuş camada rüzgarlık gitmemiş ama yinede allah kaza bela vermesin

17. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Hafız abi araba güzel olmus, ruzgarlıklardan arka camlar içinde olsaymıs daha güzel olucakmıs. Bende ön cama hediye bir rüzgarlık taktırdım. (baska bir getzden cıkma) Ama ayna tarafına yapısan tarafı tutturacak bir yer yok. Yalanadan cam fitiline yapıstırmıstık yarım olaram, Bugun fark ettim ki ayna tarafındaki bant bosta kalmıs. Sizde de benzer sotun oldu mu?

18. star_team

star_team Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ankaradan istanbula gideken eskişehirde akrabaların yanına uğramıştım, oradaki sanayi çarşısında yaptırdım. daha önceki haftalarda uğrayıp sormuştuk abi vakitli gelirsen yaparım demişti
    bizde zamanımızı ona göre ayarlayıp geliyoruz diye telefon ettik ve gittik yaptırdık .

yaptıracak olursanız tabiki yardımcı olurum ama siz sanırım istanbuldasınız sizin için maliyetli olur bursa da da tanıdık var ama adres olarak bilmiyorum am telefonunu bulursam arar bir fiyat alırım sizleri oraya yönlendirebilirim.

yalnız şunu söylemek gerekirse tüm malzemelerini kendiniz alsanız toplamda 30 lirayı geçmez hata eliniz yakışıyorsa kendiniz bile yapabilirsiniz. bu konuda bilgi isterseniz detaylı olarak yazarım.

Düzenleyen : star_team

19. hasancinar1

hasancinar1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Önce Aracın Kendi İçinize Sindiyse Bizede Güzel ve Hayırlı Kazasız Belasız Kullanımlar Düşer Aracımda Gri 2009 Makyajlı kasa eram var Ancak Filminiz Çok hoşuma Gitti Eğer İst Avrupa Yakasında İseniz nerde ne kadara çektirdiğinizi belirtirseniz sevinirim birde aracımın kapı kolları ve aynalarını boyatçam ancak kapı kolarını boyatmak için sökülmesi gerekiyormuş galiba benze sökülmesi için içten sökülmesi gerekiyor die düşünüyorum son olarak nikelaj yaparken söküldümü yoksa direkt üstünemi yaptılar ve son olarak sadece kapı kollarına kaça çekerler bilgi verirsen sevinirim

20. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    güle güle kullan kazasız belasız güzel olmus

Bu Sayfayı Paylaş