[/url][/IMG] Merhaba arkadaşlar fotoğrafta olan yuvarlak şey ne işe yarıyor 2012 de aldım ama halen ne olduğunu bilmiyorum araç era 1.5 crdi 2012 fotoğraf linki https://resimlink.com/lbxXLsUIO8e7
Hocam araçların iç mekanında , plastik aksamda görüntü kirliliğini önlemek ve estetik görünüm sağlamak için cıvata başları gizlenir. Onun altında vida var , yuvarlağın düz görünen kısmından kanırtılırsa yerinden çıkar tırnaklıdır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böyle bir sorunun bir insanın kafasını kurcalayıp bir forumda soru olarak sorulacağını birisi söylese inanmazdım.
Arkadaş 12 yıl araştırmış ama ne olduğunu anlayamamış. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi sende benim gibi sağ kırık ayna için sol ayna sipariş etme. Az önce durduk yere ayna camı düştü kırıldı.. sanayiye gittim parça burada olmaz sipariş ettim 200 TL yan sanayi sol ayna camı. Yarın gelecek. Eve geldim kırık aynaya baktım ayna bana baktı dedi ki ben sağdayım. Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş. Sanayiye gidip sağ ayna siparişine dönüştürdüm. Arkadaş aracı 12 sene önce almış ama araştırmamıştır. Bende bu sene bir sürü şey öğrendim.