Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bu sorunun çözümü yok lpgde ilk çalıştırm

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda tamer27 tarafından 10 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. tarikleesimsek

tarikleesimsek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aslinda sizin adiniza konusmak istemedim benimde basima geldi o yuzden soylemek istedim.kimsenin basi agrimasin sonucta.az para degil sonucta araba almak bakimini tamirini yapmak.ayni sorun bendede vardi (sirali sistem atiker) beyni arizaliymis degistirdim ve suan sorunsuz biniyorum.belki lpg kitinizin beyni arizali olabilir.ayarlari degerleri vs de sorunlu degilse ya montajda hata var yada lpgnizde ariza var.aracin kendisinden kaynaklanan bir problem akla gelecek en son suphe olmali ki zaten motorunuzda bir ariza vs varsa herhangi bir usta bunu cok basit bir sekilde anlayacaktir.

2. ozkan2763

ozkan2763 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    İsmail özkan
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    dün değiştiğini söyledi ustamız..zaten takalı 2 ay oldu bu sorunda 1.5 haftadır var ..

3. tarikleesimsek

tarikleesimsek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

keske takarken yaninda bulunsaydiniz.sonucta beyinler ayni belki baska bir aractan soktugu az sorunlu bir beyini takmis olabilir.benimki garanti kapsaminda degildi o yuzden 250 liraya servisten bir arkadas araclara deneme amacli kullandiklari beyini takti.sifir beyin 350 lira https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifucuz birsey degil o yuzden servisin aldatmasinada gelmis olabilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş