Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bu ozellık era larda bıle yok:)

'Accent Forum - Club' forumunda admire01 tarafından 15 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    admirede accenttir.erada accenttir.yani isim aynı..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

.
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

2. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Walla bazı arkadaşların fanatizmi ve bence gereksiz sözcükleri nedeni ile Era'ya uyuz olmaya başlıyorum. Arabada bi cevher var ama biz görmüyoruz galiba. İyi bakın Era kullanıcıları aracınıza. Belki çamurluklardan altın çıkar:)). Hoş her tarafı altın olsa servisler...pehh...

3. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yanı nerdeyse arkadaslar dovcekınız benı bu benım fıkrım ben sızı nasıl dınlıyorsam sızde lutfen kısılestırmeyın alttarfı arab bunlar ne kalıtem kaldı ne ucuzlugum ayıp oluyor bırazda bole dusunelım admıre kotu era ıyı hepsı sorunlu her arabada var

4. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    fanatizm hakkaten ayrı bir olay.. hiç bir kullandığım arabaya fanatik derece de bağlanmadım.. herkes kadar sorunlar yaşadım bazen de yaşamadım belli olmuyor bu.. ama servis konusunda size katılmamak elde değil :)

servisleri böyle yumurta gibi kafa kafaya tokuşturmak lazım bence https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

5. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    znarturgut dostum saol ya en azından sen bunların bı arac oldugun farkındaymıssın saol nerdeyse dovcekler duydugumu bıldıgımı gordugumu soledım benım aracımdada var sorunlar ama yenı dıye erayı konusuyoruz 3 yıl oncede admırecıler mılenyumcularla kavgadaydı ne oluyor ya arkadaslar ne kalıte bıraktınız ne fıkır alısverısı altarafı aaraba ya

6. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aman ya. 4 teker işte altı üstü. Var mı daha ötesi bundan. Sağolsunlar fuarda sağlam fiyat koymuşlar. Satabilen satsın 2.elde bakalım artık. Bizi arkadamızdan vuran Hyundai'nin kendisi zaten. Team ABS aldığım paraya Fuarda Select alabiliyorum. Yani gelde ölme şimdi... Bunların hepsi zincir... Zinciri kıranda Hyundai...

7. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hepimizi hyundai kullanıcısıyız hepimizin sorunları aynı aslında.model ayırt etmeksizin hepimizin başında olan arka tarafın çok zıplaması ve servislerimiz ortak noktamız.burdan yola çıkarsak.era sorunlu getz sorunlu admire sorunlu eee noldu hyundai sorunlu.böle bi mantık kurmamamız lazım.arabalarımızı sevip onlara para verdiysek artık çok geç...ben şahsen getzi satsam aynı segmentte bşka bi araba en az +3,000ytl vermem.albea palio ve admire getz arasında kaldım.albea ve palionun donanımlarına baktım beni pek tatmin etmedi.getz ise istediğim özelliklere sahipti ve şirin bi otomobildi.palioyla aynı para getz aldım ve bundan pişman değilim.en azndan 4 cam oto elektrikli ve ısıtmalı aynaya sahibim üstelik yedek parça fiyatlarımda fiattan çokta pahalı değil.en önemlisi 4 tekerim yere daha sağlam basıyor.ben arabamı arkasının çok zıplaması haricinden çok seviyorum.

Düzenleyen : hundahaiyi

8. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yok yahu nedemek saygı sevgi herzaman genel prensibimiz.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

9. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    zinar bu konuyu baştan sona bir oku.eğer gerçekten yanlış bir cümleyse özür bile dilemeye razıyım.

adam her lafında asılsız şekilde erayı kötülüyor.yok şu eksik yok bu eksik diye.bazı laflarıda (era kullandım diyor ama) eranın yanından bile geçmediğini belli ediyor.

ilk başta era ile admireyi karşılaştırmak için konu açması bile saçma bişeydi.ben şu ana kadar admire hakkında kötü konuştummu?hiç era iyidir admire şöyle kötüdür dedimmi?bunda fanatizm yok,tabiki herkesin tercihi kendine ama böyle asılsız olarak kötüledikleri zaman dayanamıyorum ve dediğin gibi ardan sıyrılıp olaya el atıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

zaten ben eraya lüks sınıf veya d segmenti aracı demiyorum.c1 segmentinde aile arabasıdır.

asla kimseye kullanmadım,ama artık diyecek bişey bulamadığım için bu cümleyi kullandım.ifadelerim sert değil,sende konuyu bir oku sanıyorum hak verirsin

Düzenleyen : hyundaı_era_06

10. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ama bır kac eracı yıceklerdı az daha benı:) dmıerecıler uyuyorsunuz galıba:) ya yok gercek bu yenı dıye satıyorlar problem bıde adam almıs erayı yenı dıye toz kondurmuyor

11. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya dedim ya herkesin fikri kendine. Ben aracın kredisi olmasaydı o aracı götürüp Hyundai Merkez'in önünde, üzerine bir bidon benzin döküp yakmaz mıydım? Ki toyota yerine son anda vazgeçip Era aldım. Hayatımında aptallığı oldu. Bir başkasıda tam tersine çok memnun. Demek bakan göze göre herşey. Ben beğenmiyorum. Niye kullanıyorsun diye soranlarada söyliyim. Satamadım elimde kaldı, mecburiyetten...

12. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yok aslında oda kabl ediyor arabasının deliler gibi zıpladığını ve eps sorunu oldğunu ama sen tamamen kötü der gibi konuşunca oda haklı olarak arbasını savunmaya geçti olan bu aslında ben ona hak veriyorum.

13. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era 06 o konuyu okudugun yerde bır gulucuk ıfadesı var anlamını bılıyormusun gulmenın sen nıye bukadar buyuttuyorsunkı memnunsan ok guzel sevınırız ama sen kısılestırıyorsun araba alt tarafı bunlar dostum fıkır alısverısı yapmak sucmu ben eraya bınerım bınmem buna sen karar veremszın sıtenın kurallarını ıhlal edıp kısıılestırme ve sohpetı lekeleme senden ozur ıstemıyorum bır anladım demen yeterlıydı

14. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ya arkadaşlar sonuç olarak teneke partçası üzmeyin birbirinizi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

15. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Üstad. Yanlış anlama ama çok fevri çıkıyorsun sende. Yani ne dersen de ama o cümle yanlıştı. İstersen bu arkadaş fake olsun. Kötüler kötüler çıkar. Bizde cevabını o zaman verirdik. Kıyaslamış böyle demiş. Bak bende bazen kötülüyorum bazen övüyorum. Yani bu konuda hassasım biraz. o yüzden laf zoruma gitti. Neyse... Yinede sen bilirsin. Ben sadece rahatsızlığımı bildirdim. Arkadaşın maddi durumu gerçekten kötü olabilir, belki hakikaten o gözle bakmış olabilir ama bizim bu şekilde cevap vermememiz lazım... Anlatabiliyor muyum üstad?

16. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kesinlikle haklısın. Buraya muhabbete geldik sonuçta. Bilgi paylaşıyoruz. Kırıcı olmanın manası yok. İlla yazmak içinde yazmamak lazım...

17. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    yani bende ilk defa bir admire kullanıcısından,eradan daha iyi olduğunu kesin bir şekilde söylediğini duyuyorum.bende merak ettim,(süspansiyonu her defasında söylüyor)bunun dışındaki farkları duymak isterim.

ufak tefek sorunlar her araçta olur...

18. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abicim tamam erayı kötülüyor olabilir bu sonuçta 4 tekerlekli bi araç.
    Ama yetişkin bi insana bi araba için kırıcı laf söylemek bence braz saçma oluyor sonuçta bu bi araba abi yaa olayı büyütmeye gerek varmı sence.Bi insanın gururu bence arabadan daha önemlidir

19. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bu yazınızdan sonra şunu söliyeyim.

1-peugeot: peugeot 106 aracım var diye 2ci el satışına gttim.adamlar nerdeyse dövceklerdi.ben almam o arabayı diyor.orda 4 kapısı var nasıl almazsın dediğimde o takastan geldi.ben senin arabana 6milyar verip kendime alıyım dedi.adama kafayı koyasım geldi kendimi zor attım dışarı

2-hynudai:yumurta kasayı satmadan önce götürdüm alırım ama ancak takasta dedi.kaça saycaksınız peki dedim 7ye sayarım dedi.o muhabbetten 1 ay snra arabayı 9milyara sattım

şimdiye kadar karşılaştığım 2 markada 2ci el konusunda beni hiç memnun etmediler.sanki peugeota peugeot değil hyundaiyede hyundai götürmedim gibi muamele yaptlar bana.onun için bu konuda çok sinirliyim.servisler ne bakım konusunda nede 2ci el konusunda hiç bi şekilde yardımcı olmuyorlar.tek amaçları sıfır arabayı satıp sonrada yan gelip yatmak

Düzenleyen : hundahaiyi

20. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya bakın aklıma bir fikir geldi. Şu İ30 mevzusunu deşelim mi... Onda daha güzel sohbet oluyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Bu Sayfayı Paylaş