Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bu ozellık era larda bıle yok:)

'Accent Forum - Club' forumunda admire01 tarafından 15 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    peki clio nun eski kasasınımı makyajlayıp yeni kasa olarak çıkarttılar.bu tamamen accent işine döndü.yumurtayla milenyumun alakası yok bikere bunda hem fikiriz.ama milenyumla admire arasındada göz ardına atılmıycak değişikliklver var.sadece yandan değişmedi araba.ön arka komple değişti.buna makyaj diyorlar evet ama benim makyaj anlayışıma ters bu durum.makyaj bana göre ufak değişiklikler.bkadar değişiklikle iş makyaj sınıfından çıkıyor.

2. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadasım oda hyundaı buda susluyorlar alıyoruz memnunuzda ıyı kotu ama eralarda cok sıkayet var bıraz nette dolanın arastırın kullandım almanlar gıbı amartısor olsun suspansıyon bazı seylerını onlara benzetmeye kelktılar teknık kısma ınelım gozle gozuken seyler guzel olabılır. aladnmayalım bunlar cıgının dısına cıktılar kopyaladılar ama tam olmadı ıste formdada var gezın okuyun problem cıkarıyor sende olmamıs olabılır daha araban yenı kıyas yapıyorsun 2004 kullanıyorum daha ses yok bılır kısılerle ustalarla konus eralarda taklıt cok cızgı dısındalar uzmanlıklarının dısında baska teknolojıyı taklıt ettıler acemıler gercek bu era ıyı tabıkı yenı nesıl ama problem var daha kullansen bır kac yıldaha era ıcın konusmanız erken

3. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    her aracın kronik problemleri var bunu era modeli kötü diyerek bence erayı farklı bi katagoriye koymak yanlış.erada olan arkanın zıplaması getzdede var admiredede var hyundainin bütün arabalarında var.tek kötü yönü eranın direksiyon kutusu eps oldğu için btn eracılar bndan şikayetçi ztn era kullanan hiçb bi arakdaş bnları inkar etmiyor.yani eradaki kronik sorunlar her modelde var.onun için era çok sorunlu demek bana göre yanlş bi deyim.

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    hayır şu an çıkan kasa yepyeni bir model...

o senin kendi fikrin olabilir tabiki.ama bence bunlar ufak tefek oynamalar yanikasa komple değişmedi.

5. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyunaıyı arkadasım haklısın bende onu dıyorum makyaj degıl katılıyorum eraya kadar olan modellerın tumu hyundaı cıgısıne sahıp araclar ama erada adamlar tamamen cıgı dısıne cıktılar kotulemıyorum ama bu aracı koreye bıle gondermedıler henuz bılıyormusunuz sebebı aracın cızgılerı adamlar mıllıyetcı kabul etmıyorlar taklıdı bırazda madalyonun obur tarafınabakalım tamamn alman arabalarından kopya teknolojı denedıler ama tutturamadılar daha era lar yenı bır kac sene sonra gorcez sonucları

6. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundaıyı dostum ıyıde sımdı yenı araba dıyorsun cıkarıyorsun pıyasaya oncekılerden tecrubelndın dıyorsun era ıyıdır artık dıyorsun degılmı. ok guzel. sonra erayı alıyorsun senın degımınle ondakı sorunlar dıgerlerındede olmus oluyor kronık dıyorsun ama era ıyı oluyor olemı sonuctada anlayamdım bu mantıgı ozman era problemlı oncekılerındekılere sorun deyıp erada ole dıyorsanız eranın nesını ovuyorsunuzkı koreye gonderemıyorlar dıyorum sadece turkıyede kaldı era kabul etmedıler herıfler

7. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi allah için accent makyajlandı era oldu demeyin yaa era başlı başına accent dışı bi araç gibi olmuş hatta ismini accent koymakla hata etmişler.Direk era yazsalar daha doğru olurdu.Çünkü bi önceki kasayla hiçbir alaka göremiyorum ben

8. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    elbetteki sizin fikrinizle benimki farklı olabilir.madem yeni model neden adı hala clio pekihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifondada makyajlama var demekki.ama makyajlama tekniği biraz uçuk sanırım.bu arada milenyumla admire arasındaki farkları 2 aracı yan yana koyarak baktım.

1-yandan tek değişiklik.admirenin çamurluklar şişik milenyumunki düz
    2-farlar tampon kaput ızgara kompe değişik.
    3-milenyumun çizgileri çok düz admirede ise daha yuvarlak çizgiler kullanılmış.
    4-arkada stoplar değişik bagaj kapağı değişik arka tamponda çok büyük değişiklik yok.

kısacası evet gerçekten clio lar kadar değişime uğramamış.en azından arabanın kupası,şaşeleri aynı yerlerde.sadece ufak makyajlar yapılmış.alıcı gözüyle bakılınca anlaşılabiliyormuş bu.bu konuda era 06 ustamız haklıymış.gerçekten milenyumla admire arasında dağlar kadar fark yokmuş.

9. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    katılıyorum. accent era diye çıkarıyorlar ama arabada era mera bişi yazmıyor accent yazıyor o da ilginç https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

10. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    era ile admireyi karşılaştırıp erayı kötü çıkartmakla(asılsız olarak)elinize ne geçiyor?neden bunu yapma ihtiyacı duyuyorsunuz?

bunu yılla alakası yok km ile alakası var.1,5 yaşında bir araç ve 98,800 km de sizin 2004 aracınız kaç km'de?yani era için konuşmam erken değil.her türlü era hakkındaki sorularınızıda yanıtlayım

era hangi aracın takliti?ilk defa böyle bişeyi sizde duyuyorum.

"eralarda çok şikayet var" " eralarda bi çok sorun var" gibi kalıplaşmış lafları bırakın.ne sorunu varmış?bence siz eranın yanından bile geçmemişsiniz.sadece forumlardakileri okuyup buraya yazıyorsunuz.bide galiba eraya ulaşamadığınızdan olsa gerek içinizde eraya karşı bir kin duygusu var ve bunu her defasında aracı kötüleyerek belli ediyorsunuz.

11. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundaıyı arkadasım ozman sen araba alırken ne ustaya nede bır bılene gotur yan yana koy gozunle bak karar ver sonra da al gerısı senın ıcın onemlı degılmıs ben dıyorumkı fark okadar cok yok kabul ama sırf gozune hıtab eden seylerı konusyorsun bunuda kabullen

12. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifbu kadarda olmaz ya..

13. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

şöle söliyim yeni araba diyip piyasaya sürüyorsunuz.tamam sürüyorlar ve bu sorunları çözmeden piyasaya sunuyorlar.getzden admiredan kalan parçaları kullanıyorlar donanımsal olarak.özellikle getzden.torpido koyuyo değişik bi kasa tasarımı yapıyo çkartıyo.ama bu fiyata daha iyisi varmı?bide onu düşünmek gerekiyor.can alıcı noktasıda burası zaten.bu fiyatta bu özellklerde araba varmı?geçen i30 muhabbeti vardı.evet i30a biçilen fiyatta daha iyi arabalar var.ama getz era gibi uygun fiyatlı ve donanım olarak zengin araçlar malasef piyasada mevcut değil.mevcut olanlarda bizim markamızdan +3,000ytlden başlıyor.her güzelin bi kusuru vardır derler ya.güzeli kusurlarıyla sevmeliyiz bence.

14. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Accent admire ile era eş değer tutulamaz gerek kasa gerek özellik admirelerde fiyatına göre iyiydi ama accent era çok daha iyi yanlış niteliklendirmeyiniz...

15. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    he he öyle tamam

16. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    accentle era arasında hiç ama hiçbir bağlantı yok.tek bağlantı klima vb donanımları olabilir.gözüken hiç biryerinde accenti anımsatmıyor.buda bi pazarlama şeklidir sanırım.yeni bi model çıkartınca insanlar ilk baştan durur bi düşünür.ama accentte devam edelim anasını satıyım nasılsa iyi sattık piyasadada tutuluyo accent era diyelim gitsin diyipte çıkartmış olabilirler ancakhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

17. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam Ferrari'den değil Era'dan bahsediliyor burda. Era'yı ilahlaştırmışsınız sizde. Tavrınız sizce fazla sert değil mi? Ayrıca bana göre kırıcı olmuş. Era değil sanki Ferrari. Bu kadarda fanatizm fazla olmuş. Yani bu sitede bu kadar Era kullanıcısı varken siz arada sivrilip belli ediyorsunuz kendinizi. Herkesin tercihi kendine. Era'ya ulaşma şerefine nail olmuş bir insan olarak diyorumki bana göre Era orta karar bir ara. Bunu demekle suçmu işlemiş oluyorum. Bu forumdayım diye SÜPER mi demem lazım... Sizin gibi forumda tecrübeli bir arkadaştan bu kadar basit sözcük beklemezdim açıkçası...

18. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya erayı kotuledıgım yok dostum ama sızde masallah arabanıza kuskndurmuyorsunuz ayrıca kısısellestırmeyelım ben erada degıl fabrıkasını alırım bunuda belırtıım ayrıca era nekadarkı 16 ya satıyorlar admıered 15 farkı sız anlayın ama lutfen kısısel farklar yaratmıyalım yoksa sohpetımızı kapatalım boyut degısıyor lutfen eraya kotu demıyorum ama sız yazdıkcab en soledıkce ole gozukuyor ama lutfen dedıgım gıbı kısısel hakarete cevırmeyelım

19. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    vala onu bunu bilmem de era hakkaten iyi bir araba . yok o sorunu varmış yok bu sorunu varmış .. her araçta sorun olabilir..

erada sorun var diyen arkadaşlarda var hiç sorun yaşamadım diyenlerde !!

diğer markaların araçlarında da olabildiği gibi..

20. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşım senin aracınızı eradan getzden ayıran ne gibi özellikleri var.kronik sorunlarınız yokmu?

direksiyon simidinin ve vites topuzunun renginde açılma
    aracınızın arka tarafının haddinde fazla zıplaması bu tarz sorunlar yokmu sizin aracınızda.ayrıca ben araba alırken sadece değişenine ve boyasına baktırıyorum.kısacası sadee kasasına baktırıyorm.araba bindğnde ztn temz araba kendini belli ediyor.

Bu Sayfayı Paylaş