Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bu ozellık era larda bıle yok:)

'Accent Forum - Club' forumunda admire01 tarafından 15 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ofcoursehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Yanılıyor olabilirim ama, Accent kasa değişikllerinden sonra, son olarak Accent admira adı ile, aslında makyajlı accenti çıkartmadı mı? Admira başlıca bir model değil, accentin makyajlı hali olarak biliyorum ama....

3. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sen bana dıyorsun dostum ama:) admıreler tutulmadıysa nıye pıyasada kıyamet gıbı var eradanda bence suspansyon olsun bazı seyler olsun daha ıyı erada makyaj var kadarda olsun

4. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Sizdeki diesel mi?

5. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    accent
    admira diye geçiyor ama ne yumurta kasayla hiç bi ilgisi yok
    milenyumlada arasında dünyalar kadar fark var.bnce son admire modelinin
    üretimini durdurmıycaktı.

Düzenleyen : hundahaiyi

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    zaten admire bir önceki milenyum kasanın makyajlı haliydi.yani yepyeni bir model değildi,aynı kasayı 2 defa makyajlamamaları normal...

7. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Araçlar üretim sürecinde sadece beğenilere göre değil, günümüzde daha çok güvenlik unsurları, aksesuar ve güncel kasa formları doğrultusunda makyajlanır, yada model değişikliğine gidilir. Renault toros bugün her köylünün rüyası, her şöförün sevdasıydır (bugün bile). Ama 2001'de yüzüne bakan yoktu. Şimdi üretilse herkes "toros harika" dese de, kimse almaz.

8. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bencede durmamalıydı era tama guze araba makyajlı kabul tıl bıseye benzetmısler oda hyunadı aıleden ama anlatmak ıstedıgım olay su uretılmedı olurmu mılenyum ve admıre uzun sure cıktı ve cok tutuldu ozellıkle admıredekı konforun cogu bugun eralarda bıle yok bu benım ıddam

9. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hem bakın era kullanıcıları suspansıyından ve aracın savrulmasından sıkayetcı kotulemıyorum ama gercekcı olalım arac yuksek nasıl admırenın dezavantajı alcaksa buda yuksek ama admırenın yanındakı avantajı otobana cık bakalım arac yatacak yere ve hıssettırmıyor geleım kucuk detaylar var konfor acısından ufak gıbı gozuken seylerı ve malzeme kalıtesını toplayınca admıre bence klastı sınıfına gore

10. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    kardeş süspansiyonu dah iyi diye bişey yok.era ile admirenin süspansiyon sistemleri farklıdır.yani eranınki kötü admireninki iyi diyemezsiniz.ama beğenende olur beğenmeyende.mesela ben admire olsun milenyum kasa olsun bunlarınsüspansiyonları hiç beğenmiyorum.yumurta kasalarında aynı şekilde.arkaya 3 kişi oturduğu zaman anında tampon yere yapışıyordu.

hiç admire veya milenyum kasadan taksi görüyormusun?görsende bi elin parmağını geçmez.taksicilerin admire ve milenyumu tercih etmemelerinin sebeplerinde başlıcaları;

yük atılınca tat vermeyişi,
    kaporta kalınlıklarının zayıf oluşu.

bunlar erada düzeltildi,kaporta kalınlığı nerdeyse 2 katına çıktı.

bide piyasada tabiki admire çok.ama 2003-2006 boyuncaki satış rakamıera kadar değil.

11. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    milenyum kasayı admireye çevirmek bence makyajın ötesinde bi işlem.farlar çizgiler stoplar tamponlar neredeyse yeni bir model koydular ortaya

12. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    şu ana kadar böyle bir şikayeti ilk defa siz era kulanmayan birinden duyuyorum.tam tersine sert süspansiyon sayesinde yol tutuşu mükemmel hale getirildi.eski accentlerle arasında bu bakımdan dağlar kadar fark var.

13. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    yan taraflar ve iç aksamda oynama olmadı,sadece arka stoplar biraz büyüdü,ön farlar değişti ve ön kaputa iki çizgi attılar.bu makyajdan başka bişey değildir.
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

14. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era 06 dostum kavgaya gerek yok ben eranın tıpını begenıyorum sorun degıl. ayrıca tabıkı malzemeler aynı ben ıslevsellıgınden soz edıyorum ben ıdda ederımkı admırenın suspansıyonu daha ıyı bır bın bakalım era kadar vuruntu yaparmı erayıda kullandım 3 ay vardı sattım bılıyorum en sadesınden fulunude gordum konfor ıyı ama era bıseylerın taklıdı ama admıre ve mılenyumlar tamamen hyundaı cızgılerınde ayrıca sen admırelerle eraların sac farklarını ıkısının kıtabını alıp kıyasla adamlar admıreye ozendıler bunu kabul etmek lazım cunku pıyasaya bununla kabullendırdıler kendılerını daha eraların cogunda yol bılgısayarı yok buda nedemek bız admıreyle ısım yaptık erayı nasılsa satarız

15. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hyundainin bir çok arabasını kullandım.hepsi boşken fena değil.ama arkaya 3 kişi oturunca işler gerçekten çok değişiyor.bu zıplamasıda virajlarda konfor yerine tehlike yaratıyor

16. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    clio yada makyaj diyolar.dediğin gibi ona makyaj deniliyorsa buna makyaj bile denmez direk aynı denirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

17. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ozman yumurtayı kasayıda duzledıler koseledıler mılenyumlar cıktı ole dusunelım sen arabalara dostum gozunlemı bakıyon yoksa yanında degerlerede bakıp onem verıyormusun bıdefa admıre mılenyumda daha buyuk uzun agırlı bıle farklı bunun yanında bırcok ozellık geldı bu arabayla hyundaılere bu sınıflarına ayrıca gozunle baktıgın ıcın sırf detayları atlıyorsun tıpınden cok ıslevsellıgıne bak yoksa alırsın modıfıye edersın zaten makyajlarsın

18. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    kardeş kavga değil zaten ama sen öyle anlıyorsan öyle olsun.

99 model 1,3lx,2001 model 1,5 gls ve 2005 model 1,6 admire kullandım.

eraların amortisörlerinde vuruntu problemi yok.2006 da bir serisinde bu problem vardı ve giderildi.yani şu anda bir vuruntu sesi söz konusu değil.

hyundaının tasarımı yuvarlak,yani yumurta kasanın çizgilerinden oluşuyor.2000 yılında yuvarlak kasadan vazgeçip 2006 yılına kadar düz kasa çıkaran hyundaı,2006 yılında tekrar yuvarlak tasarımlı kasaya geçti.

yol bilgisayarı select ve style modellerinde var.admirelerinde düşük donanımlarında yol bilgisayarı zaten yoktu.

kitabı alıp kıyaslamaya gerek yok,bariz şekilde fark ortada.ve kime sorarsanız sorun admirenin kaporta kalınlığı eranın yarısı kadardır.en ufak bir yüklenmede anında içine çöker.H-100 lerdede aynı şekilde zayıftı.

açıkcası admirede özenilmiş bir işçilik göremiyorum.sadece makyaj görmüş bir kasa...

19. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    saç konusunda haklısın.şaseler çok ama çok sağlam ama malasef saçlar çok inceydi.admirede bi derece iyiydi.ama yumurta kasa bitikti.

20. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    kardeş valla yorumlarınla çığır açıyorsun https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

admireye yeni kasa diyebiliyorsunuzya helal olsun size!

siz gözünüzlede bakmıyorsunuz heralde yanyana getirip bi bakın dış görünümün % 70'i aynı değilse o zaman yeni kasa diyebilirsiniz.

tabiki iç,motor ve donanım aksamında oynama olabilir zaten buda makyajın bir parçasıdır.

Bu Sayfayı Paylaş