Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bu nasıl LPG bakımı ?

'LPG Sistemleri' forumunda mehmetgs tarafından 5 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    işte tezatlıkta burda asıl anlatmak istediğim olay bu ...

madem garantili...parça bozukmadıktan sonra neden ilk bakımda 70 TL talep edildi çözemedim? üstelik ilk 5000 km gelmedin normalde garantin geçersiz artık dedi...

anlayamıyorum...

2. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bakımı yaptırdım enjektörler falan değişti 70 LİRA ödedik..

bakım yapmasak garanti dışı kalacakmış..

bilginize arkadaşlar.

3. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Enjektörler değişmemiştir sanırım enjektör ayarını yapmışlardır ve filtreler değişmiş olabilir ama bunun için de 5000 km çok erken.Tamamen para tuzağı gibi geliyor bana günahlarını almayım ama saygılar.

4. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam ben atiker sıralı sis.. kullanıyorum aracımın bakımını yaptırmıştım bujiler hava filtresi felan değişmişti unları her değiştirdiğimde giderim ben çünkü buji ve hava filtresi değişince yakıt oranı artıyor ve ayar yaptırmam gerekiyor. lpg kitim 25binde iken gittim bakıma ayar felan yaptırayım diye usta dedi abi senin bu arabadaki kitte herhangi bişe değiştirdilermi dedi yok dedim taktığınızdan beri sadece ayar yapılıyor dedim.Arkadaşlar unutmuşlar heralde değiştirelim gaz filtresini dedi garantiden değilmi zaten değiştir dedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif yok ücretli 30 lira dedi değiştrmezsek ilerde bi sorun çıkartırsa garanti dışı olur dedi değiştirdi
    Sonuç şu sadece filtre parası verdim üstelik km si geçmes,ne rağmen ek bi ücret talep etmediler bayinin kurnazlığına denk gelmişsiniz siz

Bu Sayfayı Paylaş