Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bu Hundai I20 Değil Mi?

'Sohbet' forumunda ndipi tarafından 11 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

1. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Benim başıma da benzeri geldi bir daha da bu marka almam dedim tövbe ettim! Akşam karanlığında teslim aldım zaten eylül sonu ekim başı havalar soğuk yıkatmaya gerek yok, şubatta yıkattım boyada kusurlar gördüm pek çok parçada ... Neyse o gün ve sonrasında Çorlu bayisi serise baş vurdum garantici salladı fotolar çektik merkeze ileticez, başka sorunlar çıktı halledilen oldu halledilmeyen kalıp söz "kullanıcı hatası" lafını da çok dudyum! Kaputta çıkıntılı kusur vardı onu benden habersiz düzleştirmişler! Teyp sıkıntı yarattı 1 hafta bunsuz yaptık amortisör sornu klasik mi kronik mi dersiniz takdir sizin ... Merkezle görüşmeye geçtim bu arada 2 senelik garanti bitmesine 3-2 ay kala tekrar amortisör sorununu dile getirdim test sürüşü başusta ile yapıldı, sorun görüldü miller yağlandı zamanla iyileşme olr dendi! Süre doldu km doldurmadığımdan senelik bakıma gittim yine amortisörde fark yok diye yazdırdım, aracı aldılar lifte kaldırdlar bir kaç dakka sonra amortisörlerin 4 nde terleme var fiyat şu ....

Önceki bakımda hani iyiydi düzelirdi garanticiyle zaten hiç anlaşamazdım tartışırken sinirle "Aracın motoru dışında anahtar vurmadığınız yer kalmadı" dedim beyfendinin cevabı "aracı ben mi sattım"!!! Müdürle görüşmek istedim görüştürülmedim halkala ilişkiler mesul hn. müsaitmiş ona dertlerimi anlattım kardeşinde de bu marka varmış kısmet işiymiş her markada olurmuş güvenmem lazımmış gibi laflar ...

Merkeze yine yaptığın şikayetler sonucu şubat sonu tel. geldi mart ayına randevu verildi Tekirdağdaki Bayiye fabrikadan exper eleman bakıp karar verilecek diye anlaştık, randevu günü exper ve servis başustası ile deneme sürüşü yapıldı diğer sorunlarımı da ilettim, amortisör kötü yolda gidersin yapar eder normal dedildi, kabul etmedim ağır şartlarda dahi kullansam ki değil belli km/zamanda yıpranması gerekir arac 2 senelik 10 bin küsüsrde ne istediğimi sordu! Tek isteğim paramın karşılığını görmek ne için ödeme yaptıysam eksiksiz kullanmak tekrar anyı parçaya öedeme yapmak istemem dedim!

Kusurları kabul etti amortisör sipariş verdildi gelince tel açacağız ve ücretsiz cila sözü verdi! Günü gelince amortisörlerim değişti bir kaç saat aonra teslim almaya gittim teste çıktık düzelme yoktu, başusta lastiklerden de yapar dedi servisten yeni lastik aldık michelin energy saver yine zamanla iyileşir denildi ve mutlu şekilde ayrıldım.

ndipi bunu beğendi.
  2. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    aaa.