Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bu aracı alayımmı

'Sohbet' forumunda 44 FERHAT 878 tarafından 7 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    yokuş çok dikse kaçırır...bu da arızalı olduğunu göstermez...ben katılmıyorum o ezbere...

2. ozgur.kivanc

ozgur.kivanc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşım araçtan ne beklediğini bilmem ama fransız araçları (üst sınıflar hariç) sürüş keyfi, malzeme kalitesi, ve performans açısından pek tatminkar araçlar değildir. 12 bin civarı japon yada kore bak. ikinci el araç alırken unutma araç o veya bu şekilde sana bi sorun çıkarır parça servis ve sanayi fiyatlarını gözden geçirmeni de tavsiye ederim.

3. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    fransız araçlarından sadece ben mi hoşlanmıyorum diyordum bayağı bi çoğunluk varmışş..fransızlar çok iyi parfüm yapar çok iyi kauçuk yapar..bu kadar..

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bi Renault bayisi olarak bugüne kadar bu araçta hep böyle gördüm, gördüğümü paylaştım. Ezber değil yani. 12.000 lira ve altı araçlar yaşlı olacağı için otomatik vites sıkıntı çıkartabilir. Fransız araçlara özel değil, Avrupa ve Amerika kökenli araçlara bakmayın. Uzak doğulu üreticilerin şanzımanları çok çok sağlam olur. Hyundai'nin de otomatik şanzımanı harikadır. Mazda bakın derim ben. Yedek parçası biraz pahalıdır ama.

5. 44 FERHAT 878

44 FERHAT 878 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    peki başka tavsiye edebileceğiniz bir araç varmı....
    otomatik vites klima-hidrolik direksiyon ve lpg şart.... Max. fiyat 12.500

teşekkürler... [/QUOTE]

6. rasputin

rasputin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selamlar.bende 2000 model 206 var otomatik lpg li.bu sabah accent blue için anlaştık işlemlere başladık.benim aracımı 12 000 liraya saydılar.piyasada 13500 filan ediyor.yakın olsaydık sana verirdik işte o 12 bin liraya.araç bende hala.perşembe günü blue ' mu alıp pegoeot yu vericem.

Düzenleyen : rasputin

7. 44 FERHAT 878

Alınan Beğeniler:
    2

Keşke yakın olsaydınız kaçırmazdım ..bende 206 bakıyorum zaten..

8. alaturka78

alaturka78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    toyota corolla al yada honda civic en eskimeyeni onlar
    yada düz vites bi palio al kafan rahat olsun derim

9. 44 FERHAT 878

Alınan Beğeniler:
    2
    Zaten otomatik alamazsam --2. seçenek olarak palio yada 206 düz vites düşünüyorum.....ama paliounun hangi serisi ekonomik ve atak diye araştırıyorum...1.2 16v--yada 1.6 16v ikisi arasında karar verecem..

10. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Allah aşkına yakın olmasan ne olur araba temiz ve içine sindiyse bi otobüs biletine bakar.. Ben temiz bir accent alıyım diye 17 saat Trabzondan konyaya gittim arabanın işlemlerini yapıp aldım.. 12 saat sürüp geri geldim :))

Bence arkadaşın arabasını incele.. aklına yatarsa al.. ben rasputinle herhangi bir arkadaşlıgım yok.. amaforumdan bilindik birinin arabasını alman daha iyi olur.. Çünkü bende araç alırken 2 ay aramak zorunda kaldım.. Adam araba temiz diyor şasiyle bir sorgulatıyorum neler çıkmıyorki :)

11. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bence de araç temizse atlayın otobüse gidin. Palio da ekonomik diye bir seçenek yok. Benzinli italyan motoru her zaman çok yakar. Yakıt tasarrufu istiyorsanız Fransız araçlarına yönelin.

12. rasputin

rasputin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selamlar.benim araca bugün işyerinden birisi talip oldu(fiyatı duyunca tabi).aldı gitti arabayı baktırayım filan diye.aradım az önce baktık beğendik dedi.değişeni filan yoktu ama lokal boyalar var.klima yok çift hava yastığı var.lpg yi taktıralı 7 ay filan olmuştu.yakıtı gayet iyiydi özellikle şehir dışı.şehir içinde de sakin kullanımda üzmüyordu hiç.keşke daha önce haberleşebilseydik.benim de vaktim kalmadı zaten.yarın akşam ya da perşembe sabah bayiiye gidip aracı ya da parayı teslim etmem gerekiyor.

lpgli kullanımda küçük bagajı dert etmezseniz ve temizini bulduğunuzda o fiyatlarda tavsiye edebilirim.çok keyifli bir araçtır.

bu arada 44 FERHAT 878özel mesajınızı yanıtlayamadım sayfa hata verdi sürekli.yukarıda yazdıklarım yeterli olmuştur umarım

13. 44 FERHAT 878

Alınan Beğeniler:
    2

Hayırlısı kısmet.. ama ben klimalı olacak diye belirtmiştim.sizde klima yokmuş... 206 nın 1.4 olanı çok yakıyor diyorlar ondan sordum...
    hayırlı olsun tekrar ilginize teşekkürler...

14. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    benzinli düşünüyorsan 1.4 ler iyidir birde tüp attırdınmı tadından yenmez :) .. 1.6 lpg li mazda kullandım ben yakıt tüketimi iyiydi ama 1.4 ler gibi olmaz

15. rasputin

rasputin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

rica ederim ne demek.ama yakıt konusunda dediğim gibi 1.4 lpgli temiz ve ''klimalısını'' bulabilirsen rahat edersin her konuda

Bu Sayfayı Paylaş