Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bu araç alınır mı?

'Sohbet' forumunda MehmetOsmanoğlu tarafından 27 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

ABS'yi takmayın kafanıza...benim Getzde de ABS yok..

2. Misafir

Misafir Guest

3. Misafir

Misafir Guest

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hasta oluyorum şu stepnenin resmini çekipte koyanlara.Stepnenin görevi yıllar yılı kullanılmadan orada durmakmıdır..?

5. Misafir

Misafir Guest

6. escetins

escetins Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bazıları lastiği patlayınca stepne ile uğraşmaz hatta nasıl sökülüp takılacağını bile bilmezler bijonları gevşetmeye güçleri bile yetmez o bazılarının.

o bakımdan o lastik orada çürür gider.

hele birde bayandan yazmazlarmı işte o yazıya çok gıcık olurum, yada memurdan,,,

en acemice araç kullanan bayanlardır bayandan araç alıyorsanız kesin debriyaj balatasında ve aktarma organlarında aks başlarında falan sorun vardır.

memurdan diye niçin yazarlar onuda anlamış değilim. en çok gezen onlar, hafta sonu 2 gün tatil akşam 5 ten sonra tatil, yıllık izinleri var, derken epeyce binerler hele birde ilk araçları ise tüm acemiliklerini onun üzerinde atmışlardırki kesinlikle o araç alınmaz

(bayanlar ve memurlar kızmayın sakın ama bunlar gerçek) https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Düzenleyen : escetins

7. Misafir

Misafir Guest

sahibinden.com da tüm otomobilleri seçip fiyat aralığına yazın 14.000 - 15.000 diye daha bunlar gibi niceleri var, önemli olan aynı paraya daha yüksek model otomobil almak, 99 model arabayla uğraşmak tamircilerle haşır neşir olmayan biri için çok zordur hele'ki markası wv ise...

8. yalnızefe

yalnızefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mehmet bey inşallah gönlünüze göre aradığınızı bulursunuz. bence kırmızı polo o fiyata o model için fazla.1 yıl önce bu zamanlar araç bakmaya başladım polonun düz viteslerini çok baktım 2000-01-02 modellerini ama temizini bulamadım o modeller buralarda 13-15 arasıydı.bencede abs olmazsa olmaz bir koşul olmamalı.otomatik viteslerde aracın yaşı yükseldikçe sorun çıkarma riskide doğru orantıda artar buna dikkat edin derim.alırsınız sorun çıkar canınızı sıkılır.geçen yıl burada 2001 model glx 22.000.km.de otomatik vites orjinal accent bulmuştum, 12.500 filan bitecekti sıfır matrix siparişi verdiklerinden yeni araç gelmeden ellerindeki aracı vermediler.ötv indiriminde fabrika yetiştiremeyince çok beklettiler bende başka araç bulmuştum nasip olmamıştı. vaktiniz varsa acele etmeyin daha neler denk gelir.

9. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
    Ben kendime alacak olsam, yukarıda arkadaşın verdiği temiz polodan tutun da Çoşkun Abi'nin verdiği linklerdeki accentlere kadar daha ne araçlar alırım ancak alacağım aracı annem ve babam kullanacağı için otomatik olma zorunluluğu var... Küçük araç isteyen yine onlar... Park etme sorunu falan yaşamak istemiyorlar...
    ABS özellikle aradığımız bir kriter değildi... Zaten şimdiki aracım dahil bugüne kadar hiçbir arabamda ABS olmadı ve eksikliğini hissetmedim, Allah hiçbirimize ABS ye ihtiyaç duyurmasın diyorum...
    Az önce yukarıdaki linkini verdiğim iki poloya da babamla beraber baktık... 12500 fiyatlı poloda boya ve kaportada sorunlar var.. Ancak 13.500'e bırakılan diğer polo gerçekten çok temizdi... Döşemesi, direksiyonu, boyası gerçekten çok iyi durumda... Babam da bu arabayı beğendi.. 12.500'e masraflı arabayı alacağıma 1.000 lira fazla para verip bu arabayı alırım kafam rahat eder dedi ve sanırım yarın aracı sanayide motorcu ve şanzumancıya gösterdikten sonra bir sorun çıkmazsa alacağız... Bu arada bankadan da kredi talebimizin onaylanması gerekiyor tabiki...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Bu araçta babamın tek yaşayacağı sıkıntı yakıt konusunda olabilir... Biraz fazla yakacağına adım gibi eminim... Bu konuda da "oğlum biz zaten fazla kullanmayacağız çok önemli değil" dedi...
    Bakalım nasibimizde bu araç var mı yok mu bugün yarın neticelenecek... Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

10. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu arada yazmadan edemeyeceğim.. Bir yakınımda 98 polo otomatik vardı. Onu aradım araç hakkında bilgi almak için... Çok yaktığını ve bu yüzden LPG taktırdığını ama LPG taktırmaya niyetlendiği zaman bir çok yerin "Abi bu modellerde randıman vermiyor" diyerek takmadığını sonunda Ümraniye sanayide büyük bir LPG dönüşüm merkezinde sorun çıkmayacağını ve daha önce bu model polo araçlara sorunsuz montaj yaptıklarını söyledikleri için1700 tl vererek italyan marka bir LPG kiti taktırdığını söyledi.. Ancak araba rolantide sürekli stop ediyormuş... Nereye gitse hangi ayarı yaptırsa bu sorunu giderememiş... Gerçekten randıman alamadım diyor... Söylediğine göre (ben anlamıyorum ama) boğaz kelebekleri wolksvagen araçlarda çok hassasmış ve LPG ile uyumlu olmuyormuş... Eğer alacaksan LPG taktırmayı unut dedi... Ya da benim gibi sorunlu kullanırsın dedi...
    Bu konuda bilgisi olan var mı?

11. Misafir

Misafir Guest

Wv sitesinde yaklaşık 2 yıl kadar üyelik yaptım, VW grubu otomobillerin en büyük problemlerinden biridir boğaz kelebeği sorunu, kayınbiraderin VW Turan'ına LPG taktırmak istedim arkadaşıma, başıma bela alamam dedi takmadı..şöle bi ertafına bakarsan LPG'li VW marka araç pek göremezsin, taktıranların büyük bir çoğunluğunun da başı beladan kurtulmuyor...

12. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="-: initial; -repeat: initial; -attachment: initial; -webkit--clip: initial; -webkit--origin: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; ">
    sizin gibi düşündüğüm için ve önceki yazılarda ABS arandığı için bende bunu merak etmiştim..

aynen diyorum amin diyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

13. enigmatic

enigmatic Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiyat gerçekten çok fazla..Km.sine mutlaka baktırın yanılıyor olabilirim polonun bu modelinde km.lerde çok oynama yapıyorlar diye duydm..

14. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Doğru diyorsun abi 99 polo almaktansa 2005 model getz çok daha matıklı Hem parça fiyatları bakımından hemde yenilik bakımından Bende olsam getz alırdım 3-5 kuruş fazla olsun yeni olsun

Bu Sayfayı Paylaş