Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BRC mi? ATİKER mi?

'LPG Sistemleri' forumunda star57 tarafından 9 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Öncelikle ufak harf kullanıyoruz.Benim aracımda getz atiker kiti taktırdım.Hiç bir sorun yaşamıyorum.Montajı yapan ustanın bu işin ehli olması çok önemli

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    aramıza hoşgeldiniz, geçmiş olsun diyelim
    isterseniz çevre otogaz atiker bayisine gidip bir gösterin, bi elden geçirsinler, forumun atiker bayisidir https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    bilgi için;
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=16397

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=16658

3. Zenisa

Zenisa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım daha öncede yazdım benim aracım 2001 accent gls sıralı sistem atıker taktırdım takan arkadaşım makine mühendisi ve atıkerin bayisi 990 na on taksit 25 tl sızdırmazlık ücreti 110 tl de bu işleri yapan sigortacıya verdim hepsi bukadar.cuma günü samsundan orduya gidip geldim 340 km.yolyaptım bunun yaklaşık 35 km si şehir içi 53 tl.lik gaz yaktı süratimde 90 ile 100 km.arası idi samsunda gazın lt.si 2050 tl.eğer iyi bir servise taktırırsanız bir proplem yaşamazsınız samimiyetimle söyleyim ben çok memnunum.

4. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bugun öglen bende ögrendim ki kitinler asagı yukarı aynılar. Olay montajı yapan ustada ve elektronik ayarları yapan arkadasta bitiyor. Bugun kme takan yere bir atiker takılı bir arac geldi. tekleme yapıyormus araba gaza gectiginde. Usta kaputu actı ve direk bunun memeleri buna küçük dedi. Sonra o motorun üstündeki kırmızı seylerin sırasının bile yannıs oldugunu söyledi. Bu lpg bir hafat önce takılmıs ve taktıran adamda bir haftadır taktırdıgı yere gidip gelemsine ragmen sorun halledilmeyince buraya gelmiş. Sonra atiker in garantisi var dediler, taktırdıgın yerde ki ustaya aynen bunları söyle dedi. Bu gidip geldi ve ordakiler buna biz böyle bişi yapmadık, onlarla orda söküp kendileri değiştirmişler dedi. Sacmalıgı görüyormusunuz??

5. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Arkadaşlar ben atikeri kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın her yiğidin farklı yoğurt yiyişi vardır. Ben acayip bir duruma denk geldim sadece ve 50 kere gitmeme rağmen lpg takılanyere henüz bir çözüm bulamadık. Napıcam bende bilmiyorum.

6. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD

Böyle esnafa can kurban ya helal olsun adama. İşte bole insanlar lazım memlekete ayakta alkışlamak gerek boylelerını

7. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    sorunu atikerde değil montajı yapan usta da aramak lazım. Baska bir atiker montajı yapan yere gidip birde onlara kontrol ettirirseniz cok faydası olabilir.

Bu Sayfayı Paylaş