Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BRC check ışığı

'LPG Sistemleri' forumunda canbaba tarafından 4 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. tyana

tyana Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynı sıkıntıyı bende yaşadım brc ye önce telefonla sonrada da bir iki forum sayfasına yazdım beni başka bir servise yönlendirdiler ve bir iki seferden sonra yapıldı.
    Bende1. Önceki servis şamandıranın topuu yutmuşlar( harbiden yoktu)
    2. ayarlar da aracın canını okumuşlar
    bu arada iki yetkili olduğunu söyleyen servis dolaştım
    ayarlar yapıldı şamandıranını topu değiştirildi. şimdilik sorun yok kayseride 1 lt ile 10 km gidiyorum
    Haa birde göstege ışığı ters takmışlar o düzeltildi.
    Bunların hepsi da ha öceki servislerin başarıları o da ayrı bi konu Brc nin servislerinin eğitim anlayışını kontrol etmesi gerktiğini düşünüyorum.

2. meterci

meterci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2010 model 1.4 eram var brc marka lpg tkılı chck lambası yıne yandı ustaya gıtıım egsoz sensoru ve dıfrensıyal sensoru arızalı cıktı deısecekmıs ama ne kadar dogru olur bılemem

3. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Önceki aracım 90 model taunus idi ve onda da BRC kullandım şimdiki arabamda da BRC taktırdım. Hem karbüratörlü hem de sıralılarda en ufak sorunum olmadı.Servisim de BRC de yüzünün akıyla çıktı.Sanırım servisinizde bi sorun var.Umarım hallolur.

4. atabarii

atabarii Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ankara Brc mocan otagaz dönüşümde bu hafta sonu arabama taktırdım. ve hiç sorun yaşamadım. hem çekişte hemde yakıtta çok süper oldu aracım. tüm arkadaşlara tavsiye ederim. 1,6 era. Team Abs var 2008 model ve çok memnun kaldım. Lpg'yi iyi ustaların elinden özelliklede BRC taktırırsanız her yönden kazançlı çıkarsınız.. umarım tüm arkadaşlar LPG den benim gibi memnun kalırlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş